KIKO Nail Lacquer Thinner Review - Nagellak verdunnen

Ken je dat? Je favoriete nagellakje is op een of andere manier een dikke drab geworden. Nee! Of: Je hebt een geweldig mooi lakje gekocht en het lakje is te dik om je nagels mooi mee te lakken. Doordat je nagellak zo dik is (geworden) duurt het eeuwen voordat het is opgedroogd. Maar.. KIKO heeft de oplossing. Namelijk een Nail Lacquer Thinner, oftewel: Een nagellak verdunner. Eens zien of dat nou echt werkt.

KIKO Nail Lacquer Thinner - Beauty Lifestyle Stom, ik had een paar weken geleden mijn nagellakstash opnieuw gesorteerd en dus al mijn dikke nagellakjes weggegooid, omdat ik die toch bijna niet meer kan gebruiken. Ok, dat waren er niet heel veel, maar daarmee had ik dit spul natuurlijk super goed mee uit kunnen testen. Ik ben nog even verder in mijn collectie gedoken en kwam daar een lakje van het poolse merk Safari tegen die ik al best lang heb. En.. bingo! Het lakje is niet meer wat hij moest zijn: Het was een best dikke lak geworden. Goed lakje om de KIKO Nail Lacquer Thinner mee uit te testen!

KIKO Nail Lacquer Thinner - Beauty Lifestyle Maar.. hoe testen we het uit? Dat ga ik je uitleggen! Wanneer je een grote hoeveelheid nagellak op je kwastje neemt, zal er een druppel ontstaan. Hoe dunner de nagellak, hoe eerder het druppeltje van het kwastje af valt. Hoe dikker de nagellak, hoe langer het duurt voordat de druppel valt. Klinkt logisch, toch? Vergelijk het maar met water en yoghurt. Als je water op een lepel neemt en de lepel kantelt, valt het water er binnen no-time af. Yoghurt doet er iets langer over. Niet dat nagellak zo dun als water moet zijn, maar.. je snapt m’n punt.

In ieder geval, dit paarse lakje was veel te dik. Zelfs zó dik dat er amper een druppel ontstond; de dikke lak bleef gewoon aan het kwastje plakken. Ik heb er zo’n 3 druppeltjes van de Nail Lacquer Thinner in gedaan en ik merkte al meteen verschil! Nog niet echt het gewenste resultaat, dus ik deed er nog twee bij. Ik deed de test met de druppel weer en.. ja! Hij was zo dun als een nagellak moest zijn, zie de foto hierboven.

Het is best moeilijk om hier voor-en-na foto’s van te maken, dus die heb ik helaas niet. Wél kan ik zeggen dat deze Nail Lacquer Thinner écht werkt. Ik kan weer genieten van dit paarse lakje! Het aantal druppels dat je nodig hebt is afhankelijk van hoe dik je nagellak is en hoeveel er in het flesje zit. KIKO Nail Lacquer Thinner kost €4,90 en kun je bestellen op de webshop van KIKO. Ik vind het een prima prijs, want je doet er best lang mee en je kunt hiermee al je nagellakjes redden!

Het product in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

17 reacties

 1. Anoeska

  Wat een uitvinding! Ik heb zoveel lakjes door de jaren heen weg moeten gooien omdat ze te dik waren en daarom niet goed meer lakte. Zonde, maar dit product lijkt me heel erg fijn!

  Beantwoorden
 2. Nienke

  Ik gooi er over het algemeen gewoon remover doorheen.. tot nu toe heeft dat aardig gewerkt maar je moet het wel elke keer goed schudden. Las ergens dat remover de nagellak afbreekt, waar de thinner het verdunt..

  Beantwoorden
 3. Dianne

  Superhandig! Ik heb vorige week ook een aantal lakjes weg moeten gooien om de bovenstaande reden.. Had ik deze al maar in mijn assortiment 😉

  Beantwoorden
 4. NailTalk

  In de shoplog was ik hier zo al benieuwd naar. Wat fijn dat ie zijn werk goed doet! En dat prijsje; erg fijn. Ik ga ‘m ook aanschaffen!

  Beantwoorden
 5. Petra

  dit ziet er ideaal uit, ik heb dit probleem van de dikke drab echt wel vaker….erg vervelend maar dan is dit wel een toppie oplossing….

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.