KIKO Soft Touch Blush - PinkGraphics

De laatste review van de KIKO week! We sluiten de KIKO-week af met een review van de KIKO Soft Touch Blush.

KIKO Soft Touch Blush - Beauty Lifestyle De verpakking van deze blush vind ik zo ontzettend tof. Matzwart met witte letters. Het geeft zo’n mooie luxe uistraling! Geldt ook voor de lipsticks van dit merk trouwens.

KIKO Soft Touch Blush - Beauty Lifestyle Wat ik ook heel tof vind is dat KIKO er in is gegraveerd. Naarmate je deze blush veel gaat gebruiken zal dit natuurlijk vervagen, maar voor nu vind ik het echt een heel erg leuk detail!

KIKO Soft Touch Blush - Beauty Lifestyle Er komt érg veel pigment vanaf. Dat is natuurlijk heel goed, maar voor je het weet pak je teveel. Zelf ben ik iets minder gepigmenteerde blushes gewend, omdat je het dan heel mooi kan opbouwen qua intensiteit. Maar met deze moet je dus heel goed oppassen dat je niet teveel op je kwast neemt! Want dat resulteert in héle roze wangetjes (ik spreek met ervaring, oeps!) Het kleurtje is trouwens heel mooi, het geeft echt een frisse blos op je wangen.

Deze mooie blush is te koop op de webshop van KIKO en kost €7,50.

Het product in dit artikel heb ik gekregen van een bedrijf of merk.
Dit beïnvloedt niet mijn mening over het product.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

16 reacties

  1. Vera

    Wat een mooie frisse kleur! Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren die Kiko heeft, maar ik heb al zoveel blushes dat ik niet weet of het slim is daarnaar te gaan kijken haha! Eerst maar eens degenen die ik nu heb opmaken, maar dat duurt bij blushes altijd zo lang!

    Beantwoorden
  2. Denise

    Wat een prachtig kleurtje ! Ik vind de verpakkingen van KIKO er ook altijd luxe uitzien terwijl het merk erg betaalbaar is 🙂 x Denise

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.