Lippenstift waar je van afvalt. Ja, het bestaat! Lees op PinkGraphics.nl

Vandaag geen Silvy’s week in foto’s. Ik heb letterlijk maar 3 foto’s gemaakt deze week. Hoe dat komt? Ik heb het gewoon te druk! En dan in de zin van; eentonige drukte. Stage, sporten, huishouden, slapen. Jeetje, respect voor alle mensen in Nederland die een eigen huishouden moeten runnen. Hoe heeft iedereen daar tijd voor?!

Maargoed, geen foto’s vandaag dus. Maar wel even iets leuks: Gisteren zaten mijn vriend en ik op onze laptops en na een lange stilte vraagt mijn vriend opeens aan mij: “Hey, wist je dat er een lippenstift bestaat waar je van af kunt vallen?” Ik keek hem aan op zo’n manier van, jeez, geloof jij zulke onzin? Op dat moment draaide hij zijn laptop om en deze afbeelding stond in beeld: De lippenstift waar je van afvalt - Beauty Lifestyle Ik moest wel lachen, haha.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

15 reacties

  1. Sophie

    Haha, grappig! Ik dacht eerst toen ik de titel zag: “huh, daar ben ik wel benieuwd naar!” Maar het bleek dus heel iets anders te zijn dan ik had gedacht. 😉

    Beantwoorden
  2. Ilse

    WHAHAHAHA! Omg, ik vind het jammer dat hier geen tagfunctie is. Deze moet Lieke even gaan zien. We hadden het gisteren juist over de onhandigheid van lippenstift. :’)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.