Esprit Pyjama's

Zoals jullie hebben gemerkt, is het buiten écht winter en zet je de verwarming binnen wellicht wel iets hoger. We zijn hierdoor ook snel geneigd om de slaapkamer lekker warm te maken voordat we gaan slapen. En als het zo lekker warm is in je slaapkamer, dan kan je net zo goed in een T-shirtje, hemdje (.. of niets!) gaan slapen toch?

Maar wist je dat slapen in een warme kamer helemaal niet zo goed voor je is? In een warme kamer kan je zelf je warmte moeilijk kwijt, waardoor je slecht in slaap zult komen. Niet zo heel fijn dus! Dus mijn tip: doe je verwarming wat lager als je gaat slapen en houd jezelf warm met dikke dekens en een pyjama. Laten ze bij Esprit nou hele modieuze pyjama’s hebben.Modieus de nacht in - Fashion Lifestyle
Want ja, een mooie pyjama is ook best belangrijk. Ook al gebruik je hem waarschijnlijk alleen om te slapen, je moet je er wel fijn in voelen, toch? En stel, je hebt een keer een pyjamafeestje met je vriendinnen, je moet dan toch wel de leukste pyjama aanhebben? In de Esprit webshop kun je in ieder geval een hoop leuke pyjama’s vinden. Niet alleen voor de winter hoor, maar ook pyjama’s voor de wat warmere nachten.
Modieus de nacht in - Fashion Lifestyle Modieus de nacht in - Fashion Lifestyle Zo heb je hier dus links de perfecte pyjama voor in de winter. Een zwarte longsleeve top en een vrolijke roze printjespyjamabroek met rechte pijpen. En rechts, super schattige wijde shorts die je kan combineren met een eigen hemdje of een hemdje uit de webshop.

Hou je niet zo van printjes? Ze hebben ook gewone effen pyjama’s (met een plaatje), streepjespyjama’s en ruitjespyjama’s. Voor ieder wat wils! Neem zeker even een kijkje, wellicht zit er ook een leuke pyjama voor jou tussen. Slaap lekker! 😉

Wat dragen jullie ’s nachts?

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

12 reacties

  1. Chantal

    Ik slaap eigenlijk altijd met een trainingsbroek en hemdje aan. Maar deze pyjama’s zien er wel erg leuk uit.

    Beantwoorden
  2. Suzanne

    Ik draag snachts een shirtje en ondergoed. Maar als ik ‘uit logeren’ ga neem ik wel een pyjama mee. Of als ik uit bed ga op zondag is het ook wel fijn om even iets aan te trekken. Dus een pyjama is wel fijn.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.