Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Review & Swatches

Toen ik laatst weer eens bij de Primark was, zag ik wel een heel erg speciaal nagellakje. Leather effect nail polish? Ik had er nog niet van gehoord en ik wist ook niet echt wat ik me erbij voor moest stellen. Ik besloot het nagellakje mee te nemen om hem eens uit te testen.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle
Voor €3,00 kon ik hem eigenlijk niet laten liggen, dus ik heb hem zonder na te denken in mijn grote Primark mandje gestopt. Hup, zo doen we dat.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle Het setje bevat een redelijk groot flesje met nagellak. De dop is versierd met gouden doodshoofjes en kruisjes. Er zitten ook 2 potjes bij met kleine zwarte rondjes/hartjes met een afbeelding erop.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle Je hebt de keuze uit een wit doodskopje met een hartjesneus (tsja..) of een schattig strikje. Ik heb mijn keuze alvast gemaakt.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle Op naar het lakken! Op de verpakking staat dat je eerst al je nagels zwart moet lakken met de nagellak. Dat hebben we dus ook gedaan. En guess what? Dit is één laagje! Yay, daar worden we blij van. Een zwarte nagellak die in één keer dekt. En het leather effect? Tsja, ik snap wat de Primark wilt bereiken, maar dit is het gewoon net niet. Het is een soort van subtiel sand effectje geworden in plaats van leer.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle Nadat je overal één laagje hebt aangebracht, is het tijd voor het tweede laagje. Op het moment dat het tweede laagje nog nat is, kan je er de figuurtjes op plakken. Dit heb ik alleen gedaan op mijn ringvinger. En tsja, het ziet er grappig uit, maar praktisch is het niet. De figuurtjes zijn eigenlijk veel te groot en te dik, en nagellak is nou niet bepaald de beste soort ‘lijm’. Met als gevolg dat deze figuurtjes er erg snel weer afvallen. Wellicht dat het leuk is voor een feestje, maar ik pas.

Primark Beauty - Leather Effect Nail Polish - Beauty Lifestyle

Al met al een zeer goed dekkend zwart lakje, met een subtiele sand effect finish. Leer zou ik het niet noemen, maar ik vind het leuk geprobeerd van de Primark. De zwarte dingetjes zijn helaas wel een faal. Voor €3,00 heb je wel 12ml aan zwarte dekkende lak met een structuurtje, dus dat is een prima prijs! De buisjes met de figuurtjes gaan de prullenbak in. 😉

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

34 reacties

 1. Marieke

  Leuk dat ze het geprobeerd hebben! Een (semi)matte of rubberachtige finish had ik wel leuk gevonden. Volgens mij hebben merken als Illamasqua en Zoya dat ook eens gedaan. Maar die korreltjes… Nee, als ik morgen eindelijk weer in de buurt van een Primark ben, ga ik deze niet halen.

  Beantwoorden
 2. Miss Happinez

  Jammer dat de figuurtjes niet echt blijven plakken en dat ze wat groot zijn. En natuurlijk ook jammer dat het geen leather effect heeft, maar toch een mooi lakje

  Beantwoorden
 3. Mirjam - Jewelyz

  Heel apart, niet echt mijn ding denk ik 😉
  Bij Claire’s hebben ze ook leather-lakjes in volgens mij drie kleuren; zwart, bruin en donkerblauw. Nog niet geprobeerd maar misschien een idee 😉

  Beantwoorden
 4. Wendy

  Jammer van de figuurtjes, deze zijn inderdaad veel te groot! Ik vind de nagellak wel erg mooi. Helemaal fijn dat deze ook zo goed dekt!

  Beantwoorden
 5. LifeOfBun

  Leer is het inderdaad nu ook weer niet maar wel gewoon een interessant zwart lakje, en die figuurtjes zijn eigenlijk opzich super cute :3 alleen lijkt het me lastig met handschoenen! Ik trek zo’n dingen er altijd per ongeluk af ook!

  Beantwoorden
 6. Yvonne

  Uhh nee ook niet echt mijn ding. Wel grappig om even uit te proberen, maar sowieso die figuurtjes vind ik al niks.. Volgende keer beter 😉

  Beantwoorden
 7. Jana

  Vind het helaas niet zo geslaagd want het klonk erg tof. En die figuurtjes zijn inderdaad echt een faal. Jammer wel maar gelukkig heb je er geen 10 euro voor betaald 😉

  x

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.