Primark Beauty Nail Polish Set Review

Toen ik bij Primark was, heb ik niet alleen een lipglosssetje meegenomen, maar ook een nagellaksetje. Over de lipglossjes was ik niet heel erg positief, maar misschien doen deze lakjes het beter! Een setje van 4 lakjes kost €2,00. Dat is €0,50 per lakje. Da’s toch geen geld? Maar.. is het ’t waard?Primark Nail Polish Set - Bloggen Lifestyle

Sorry voor de slechte belichting, hier kwam ik pas achter toen ik de foto op de laptop bekeek..

Dit zijn ze dan. Er waren verschillende setjes. Ik heb een setje met metallic kleurtjes meegenomen. Ik vind een creamy finish mooier dan een metallic finish, maar ik heb al zó veel creamy lakjes. Dus ja, ik ging eens een keer voor iets anders. Elk flesje bevat 6ml. Net zoals bij de lipglossjes van de Primark, hebben ook deze lakjes geen naam of nummer voor de kleur. Erg jammer!

Primark Nail Polish Set - Bloggen Lifestyle De blauwe lak lakt goed, maar het resultaat is een beetje streperig. Op deze foto heb ik twee laagjes op. Ik had er eigenlijk nog een derde laag overheen moeten aanbrengen, want bij mijn pink en ringvinger zie je dat hij toch niet perfect dekt.

Primark Nail Polish Set - Bloggen Lifestyle In het setje zit ook een zilvere kleur met een roze ondertoon. Persoonlijk vind ik dit de mooiste kleur uit het setje. Het lakje dekt in twee lagen en lakt minder streperig als het vorige besproken lakje.

Primark Nail Polish Set - Bloggen Lifestyle Dit is het meest bijzondere lakje van de vier. Het is een groene kleur, maar heeft een paarsachtige glans. Dit is het enige lakje van de vier dat helemaal niet streperig lakt, maar dit lakje dekt wel pas na 3 lagen.

Primark Nail Polish Set - Bloggen Lifestyle Als laatste hebben we nog een lichtgouden kleur die een beetje naar zilver neigt. Helaas lakt deze ook een klein beetje streperig. Hij dekt in twee laagjes.

Ik ben best tevreden over deze lakjes! Alleen jammer dat ze ietwat streperig lakken, maar ik vind dat persoonlijk niet eens zo heel erg. Ze dekken alle vier na 2 á 3 laagjes, wat vrij normaal is. Omgerekend €0,50 per lakje is eigenlijk geen geld, want de kwaliteit is erg goed!

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

14 reacties

 1. Alette

  Leuk dat de primark lakjes heeft voor zo weinig geld met best goede kwaliteit! Ik weet niet of het helemaal mijn kleurtjes zijn, maar het is wel heel leuk dat het niet heel erg standaard kleurtjes zijn. Ja, goed gedaan Primark.

  Beantwoorden
 2. Nieke

  Ik vind dit eigenlijk best mooie lakjes voor 2 euro! Heel mooi. En bedankt voor je super lieve reactie. 🙂 Supernatural blijft leuk, vooral de eerste paar seizoenen.

  Beantwoorden
 3. Amanda

  Ik vind ze hartstikke mooi voor dat geld! Je kunt er natuurlijk ook niet heel veel van verwachten.. en ik vind dat ze er best mooi uitzien eigenlijk haha

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.