Primark Sequin 3D Manicure

Ik ben echt dol op de speciale nagellaksetjes van de Primark. Deze setjes zijn nooit duur en het effect is meestal erg mooi. Altijd als ik weer een leuk setje tegenkom, neem ik ‘m altijd zonder na te denken mee om te reviewen. Zo kwam er een tijdje terug al een review over de Leather Effect Nail Polish en de Denim Effect Nail Polish voorbij. Nu is het de beurt aan de Sequin 3D Manicure!

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Dit 3D Manicure setje is van het merk Primark Beauty en is -vanzelfsprekend- alleen bij de Primark te koop. Sequin is het soort glitter wat je in het flesje ziet zitten.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Het setje bevat een blauwe nagellak, een transparante topcoat en een flesje met blauwe sequin glitters. Deze glitters moeten het 3D effect gaan geven.. ik ben benieuwd!

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Op de achterkant van het doosje staat precies hoe de manicure in zijn werk gaat. De bedoeling is dat je eerst de glitters in het bijgeleverde bakje doet, vervolgens breng je één laagje aan van de gekleurde nagellak, daarna dip je je nagel in het bakje met glitters en dan moet je de glitters even goed aandrukken op je nagels. Dit moet je bij elke nagel doen. Of nouja, elke nagel waar je de glitters op wilt aanbrengen. Als je hiermee klaar bent, moet je de topcoat aanbrengen en kan je daarna de glitters weer terug in het flesje doen.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Nou, dan beginnen we maar bij het begin! Hier heb ik een klein beetje van de glitters al in het meegeleverde bakje gedaan.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Close-up!

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Het meegeleverde bakje bevat aan het einde een gleufje, waardoor je (als het goed is!) de glitters weer gemakkelijk in het flesje kan doen, als je klaar bent.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Nagels lakken.. in de glitters dippen.. tadaa! Dit zijn mijn nagels nog zonder de topcoat. Ik vind het er nu al héél gaaf uit zien.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Deze is ook nog zonder topcoat. Gaaf he? Je kan het zo laten voor wat het is, maar om ervoor te zorgen dat de glitters goed blijven zitten, raad ik je aan om toch de topcoat eroverheen te doen.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Mét topcoat! Veel verschil zie je niet, behalve dat het geheel ietsje meer glimt en dat de glitters nu een stukje beter blijven zitten. Tijdens het aanbrengen van de topcoat, bleven er een paar glittertjes aan mijn topcoat kwastje kleven. Hmm, die zaten niet goed vast dus.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Hihi, door de topcoat zijn er wat stukjes bij het uiteinde van mijn pink verschoven. Had deze eigenlijk eerst even netjes weg moeten halen voor het maken van de foto.. oh well.. (:

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Aaah, ik kan echt niet stoppen met kijken naar m’n nagels. Ik vind het zo mooi!

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Even spelen met het contrast ;).

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle Toen ik klaar was en mijn nagels waren opgedroogd, heb ik geprobeerd de glitters weer terug in het flesje te krijgen. Dat ging niet echt perfect, een deel viel er helaas naast. Het systeempje met dat gleufje in het plastic bakje is niet echt geweldig, de volgende keer leg ik er wel een papiertje onder.

Primark Beauty: Sequin 3D Manicure - Beauty Lifestyle

Ik ben erg enthousiast over dit setje! Het effect is erg gaaf. Ik hoop dat deze er in meerdere kleuren zijn, maar ik heb ze nog niet in andere kleurtjes gespot helaas. Het setje kost maar €3,00 – een prima prijs!

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

34 reacties

 1. Melike

  wow ik kan al helemaal nagaan hoe cool dat zou staan met een strakke zwarte jurk en helemaal opgemaakte face.. zo leuk voor kerstgala achtige dingen! X

  Beantwoorden
 2. Deborah

  Sequin is het product. Dit type glitter heet zo. Het merk is gewoon Primark Beauty. 🙂
  Anyway, ik vind het een leuk setje. Jammer alleen dat losse glitter altijd vrij veel rommel geeft!

  Beantwoorden
 3. Fleur

  Ik ben normaal nooit zo’n fan van de primark nagellak, maar dit ziet er wel ontzettend gaaf uit!
  Deze blauwe kleur waarvoor jij hebt gekozen vindt ik ook echt heel mooi!

  Beantwoorden
 4. Lucy

  Ooh you have inspired me! I bought this kit in turquoise about a year ago and never bothered trying it. Will give it a go this weekend, I think! They look great on you Silvy, and lovely photos as always.

  Good old Primarni, you and me definitely have to go to the one on Oxford Street together at some point! x

  Beantwoorden
  • Silvy Rusch

   Thanks for the compliment, Lucy! Didn’t know you were still following my blog, haha. Yeah you must definitely try the kit, don’t forget to take a picture and send it to me! ^-^ I want to see it! – And I would love to go to the one on Oxford street! (:

   Beantwoorden
   • Lucy

    It’s my most interesting Dutch practice 😉
    We will go one day!

 5. alexa

  wauw wat ziet het er gaaf uit, heb ik nog niet eerder gezien maar nu wil ik het wel graag aan mijn collectie toevoegen. Nu ben ik overigens wel benieuwd of het lang bleef zitten want dat staat nergens? maar voor 3 euro maakt het ook niet uit of het lang blijft zitten je hebt in ieder geval een leuke review geschreven en het ziet er prachtig uit!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.