Wilkinson Sword HYDRO Silk Review

Je benen scheren in de winter, volgens mij is dat een leuke discussie. Ik ken aardig wat mensen die het gewoon niet doen, en ik geef ze gelijk hoor. Je draagt alleen maar lange broeken, niemand ziet dat je ze niet scheert. Als je er zelf geen last van hebt, prima toch? Maar wat als je een partner hebt?

Hij zegt het niet, maar ik weet dat m’n lieve man zich weldegelijk irriteert aan de haartjes op m’n benen, dus ik scheer m’n benen wel in de winter, maar ik houd het niet zo goed bij als in de zomer hoor. In de winter is je gehele lichaam toch al wat droger en het scheren helpt er nou niet bepaald aan mee om je benen te hydrateren. Of toch wel? Ja! Wilkinson Sword brengt namelijk de HYDRO Silk uit. Een scheermesje dat tijdens het scheren je benen hydrateert, dat klinkt goed!

Wilkinson Sword HYDRO Silk - Lifestyle Hoe kan een scheermesje je huid nou hydrateren? Nou, dat komt omdat de scheerkop van HYDRO Silk een uniek serum met zee-extracten en sheaboter bevat. Deze wordt geactiveerd wanneer het in contact komt met water. Tot wel twee uur na het scheren wordt je huid gehydrateerd. Zeg maar doei tegen je droge benen en verwelkom je verzorgde, gezonde en stralende benen!

Wilkinson Sword HYDRO Silk - Lifestyle De HYDRO Silk is het eerste scheersysteem van Wilkinson Sword die vijf scheermesjes telt. Het scheersysteem heeft unieke ‘Skin Guard’ (huidbeschermers) die zorgen dat huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. De kop van het scheermesje beweegt goed mee, waardoor het scheren heel comfortabel is. Daarnaast zorgt het ontwerp van het systeem dat je het scheermesje overal neer kunt leggen, zonder dat de scheerbladen in contact komt met de ondergrond. Zo bescherm je de ondergrond waar hij op ligt (de vloer, de tafel, je bureau, het kastje..) en zo worden ook de scheerbladen goed beschermt.

Wilkinson Sword HYDRO Silk - Lifestyle Natuurlijk heb ik ‘m zelf getest onder de douche. Ik begin eventjes bij het begin, een klein detail. Het doosje. Waar ik een hekel aan heb, zijn doosjes waarvoor je eerst na de la moet lopen om een schaar te pakken, omdat je hem anders met geen mogelijkheid open krijgt. Dat was bij dit doosje gelukkig niet het geval. Je kon de verpakking makkelijk scheuren en het mesje eruit halen. Klein detail, maar wel een pluspunt voor mij.

Daarna komen we bij het tweede pluspunt aan: Er zit een hulpstukje bij waarmee je het scheermesje in je douche op kunt hangen. Ideaal!

Voor de rest: Het scheermesje ligt lekker in de hand (vind ik eigenlijk ook best belangrijk) en hij doet zijn werk goed. Een superglad resultaat. Tijdens het scheren merk je inderdaad dat er een hydraterend laagje wordt achtergelaten. Dat is niet alleen super goed voor je huid, maar het scheert ook nog eens fijner. Al met al een fijn scheermesje!

De Wilkinson Sword HYDRO Silk is vanaf half februari verkrijgbaar bij alle drogisterijen. Adviesprijs: € 13,99 voor het scheersysteem (inclusief één mesjes), € 14,99 voor een pakje met drie nieuwe mesjes.

Je benen scheren, doen jullie dat eigenlijk in de winter? Eerlijk? ;)

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

9 reacties

 1. Kirsten

  Ik ken dit merk niet haha! Ik heb gelukkig een vriend die het volgens mij niet zoveel kan schelen of ik me scheer in de winter. Heb hem er iig nog niet overgehoord in de afgelopen 2,5 jaar :D! Ik ben hier wel benieuwd naar!

  Beantwoorden
 2. DQ

  Ik scheer mijn benen wel in de winter, maar vééééél minder. Alleen als het me echt stoort, maar vind het eigenlijk wel fijn om dat klusje te skippen haha. Lijkt me een fijn scheermesje! X

  Beantwoorden
 3. Daphne

  Om eerlijk te zijn op je laatste vraag, ja! En nog overdreven vaak ook. Ik heb echt een soortvan ‘haarfobie’, ik scheer het namelijk bijna elke dag! Liefs

  Beantwoorden
 4. lisanne

  Wauw ziet er mooi uit :D. Ik gebruik zelf venus breeze, ook heel fijn! Alleen door het warme water gaan die scheerzeepgeval??? er snel af.. heeft deze dat ook? of nog niet meegemaakt..

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.