Macbook Pro Keyboard Cover
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Toen ik aan mijn opleiding Mediavormgeving in 2009 begon, moest ik verplicht een Macbook Pro aanschaffen. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels zitten we in 2013, ben ik afgestudeerd, maar heb ik deze laptop nog steeds – en hij werkt nog perfect. Alleen, ik eet enorm vaak achter m’n laptop – ja, sleeeecht, I know. Dus ik weet dat er genoeg stofjes en kruimeltjes tussen de toetsen van het toetsenbord zitten…

macbook_pro_pink_keyboard_cover-7925kopie

Nu durf ik het niet aan om de toetsjes eraf te trekken om hem helemaal schoon te maken, want ik ben bang dat ze breken. Dus ik moet er eventjes een keertje de stofzuiger erop zetten en hopen dat het helpt. Niet dat ik er last van heb, maar na 4 jaar kan het niet anders zijn dat het vies is vanbinnen. Maargoed, in het vervolg ga ik dus voorkomen dat er ook maar één kruimeltje op het toetsenbord valt. Hoe? Met een Macbook Pro Keyboard Cover! Beter gezegd: Een felroze keyboard cover.

macbook_pro_pink_keyboard_cover-7930

Ik heb deze gekocht op Ebay. Ik moest wel even goed kijken dat ik niet de verkeerde kocht, want bij de nieuwere Macbook Pro’s is de enter knop een andere vorm. Maar ik heb hem kunnen vinden, voor maarliefst één dollar (ongeveer €0.75) inclusief verzendkosten! Oh, wat hou ik toch van Ebay en alle goedkope spullen.

macbook_pro_pink_keyboard_cover-7929

Het is een siliconen keyboard cover in mijn favoriete kleur. En hij past perfect. Je kan typen wanneer de cover erop zit, maar je moet dan de toetsen wel ietsje harder indrukken, een kwestie van wennen. Op het begin vond ik het vreselijk om te typen wanneer deze cover erop zit, maar inmiddels ben ik er helemaal aan gewend en zit de cover nu 24/7 op mijn toetsenbord. Ik vind het nu zelfs fijner typen.
macbook_pro_pink_keyboard_cover-7932
Hij is roze en alles wat roze is, is goed. Dus deze cover is zeker goedgekeurd. Hoe bescherm jij je toetsenbord tegen kruimels en stof? Of hoe maak jij je toetsenbord schoon?