Nadat ik een lijstje postte met mijn favoriete auto’s, leek het me best wel leuk om ook een lijstje te maken met mijn minst favoriete auto’s.

lelijk_Fiat_Uno_blue

Bron
Ik ben over het algemeen niet zo dol op hele oude auto’s. Klassiekers hebben zo nu en dan wel iets, maar van die oude vierkante benzineslurpers? No thank you. Bijna ieder automerk heeft er wel zo’n auto, dus het leek me verspilde moeite om deze allemaal in het artikel te plaatsen.

lelijk_fiat_multipla_m1fyhdtbidpd_800

Bron
Het is een paar jaar geleden dat ik deze Fiat Multipla voor het eerst zag. Wat vond ik het een afschuwlijke auto. En dat vind ik nog steeds. En toen ik ging googlen op “lelijke auto”, zag deze auto erg vaak terugkomen in de zoekresultaten. Ik deel mijn mening met veel anderen, gebeurt niet vaak!

lelijk_cabrio_FIAT_Multipla_Spider_1

Bron
Oh my god, hij is er zelfs in cabrio versie. Brrrrr. Sorry, maar dit kán toch niet? Hoe krijg je zo’n ontwerp bedacht? Of nog erger, hoe haal je het in je hoofd om zo’n auto te kopen?

lelijk_1967-Volkswagen-Beetle

Bron
Ik ben dol op de schattige Volkswagen New Beetle, maar deze oude Beetle, nee, niet mijn ding. Ik weet dat er mensen zijn die hiervan houden, maar dit is totaal niet mijn smaak. Hoewel de aanschaf van een oude auto wat goedkoper is, heeft het wel veel onderhoud nodig. Dit kun je door een garage laten doen, maar het is het goedkoopste om dit zelf te doen en zelf je onderdelen te bestellen. Je kunt daarvoor hier klikken voor meer info. Deze link is gesponsord.

lelijk_eend-2cv001

Bron
Hetzelfde geldt voor het lelijke eendje. Er zijn hele community’s en worden meetingen georganiseerd voor mensen met een Eend, maar eerlijkgezegd snap ik daar maar weinig van. Ieder zijn ding, dacht ik zo.

lelijk_FORDKa-2673_1

Bron
Het nieuwe Ford Ka model vind ik wel leuk, maar dit model vind ik echt afschuwelijk. Maar als je een klein goedkoop autootje wilt, dan snap ik de keuze om in zo’n ding te gaan rijden wel. Het zou me ook niets verbazen als ik ooit eindig in zo’n autootje, aangezien ik nog geen supermooie splinternieuwe auto kan kopen.

Welke auto vind jij echt verschrikkelijk?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.