Mijn nieuwe PinkGraphics vest

Ik ben dol op heerlijke grote comfy vesten. Ze zitten lekker, zijn warm en je kunt er best wel de deur mee uit. Ik kreeg de kans om zo’n vest eens te laten bedrukken en die kans heb ik natuurlijk ook met beide handen aangenomen. Benieuwd hoe of wat? Lees verder!

Ik heb eigenlijk nooit echt de drang gehad om zelf mijn kleding te bedrukken. Ik kocht liever iets leuks in de winkel dan dat ik zelf creatief moet gaan zijn. En ja, dat zeg ik als Grafisch Vormgever. Ontwerpen maken voor T-shirts is nou niet bepaald mijn ding en dat zal het ook nooit worden. Maar toen ik de kans kreeg om toch iets te laten bedrukken, kon ik die toch niet weigeren.

Toen begon het nadenken. Hmm.. kleding laten bedrukken.. Wat moet ik dan in hemelsnaam gaan ontwerpen? Of moet ik gewoon een foto pakken en die gebruiken? Nee, da’s ook saai. Ik heb mijn Facebookvriendjes om hulp gevraagd en eigenlijk zei de meerderheid dat ik gewoon het logo van mijn blog op een vest moest zetten. En ja, daar had ik al wel aan gedacht, maar ik vond het zo’n simpel idee dat ik het niet echt had doorgezet.

Dus ik de website van Digitransfer openen om zo een kledingstuk uit te zoeken en mijn logo te uploaden. Ik kon gelukkig een .ai (vectorbestand gemaakt met Adobe Illustrator) bestand uploaden, dus ik was al positief verrast, want zo hoef ik niet te vrezen voor kwaliteit die verloren zou kunnen gaan. Het ontwerpprogramma werkt ontzettend fijn, ik was binnen een paar minuutjes klaar en binnen no time was het product besteld.

pinkgraphics-vest-digitransfer-0769kopieHeel spannend vond ik het toen ik het vest binnen kreeg, want ik was stiekem toch best wel bang dat de kwaliteit slecht zou zijn. Maar integendeel! Het logo is er echt super mooi uitgekomen en het zit er super mooi en recht op. Afgezien van het feit dat mijn logo sowieso altijd gedraaid staat, haha. Zelfs na het vest (een paar keer) gewassen te hebben, ziet het er nog steeds geweldig uit. Pluspunten!

Kleding laten bedrukken kan op Digitransfer.nl. Mocht je inspiratieloos zijn, kun je ook kleding kopen in de themashop van Digitransfer!

Wat zou jij op je kleding laten bedrukken?