Mijn YouTube Part I
Laatste berichten van Patty (alles zien)

Ik heb naast het kijken van een hele berg series nog een tijdverdrijf waar ik me graag mee bezighoud. YouTube! Als ik zo even spiek op mijn account volg ik nu zo’n 60 kanalen. Ik volg echt niet elk kanaal op de voet. Meestal volg ik een bepaald segment van een kanaal, maar van een aantal kanalen ben ik diehard fan en andere kanalen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Omdat niemand perfect is en zo ook ik niet is het een (stiekeme) top 11 geworden in plaats van top 10. Ze staan niet op volgorde want, ik kan niet kiezen…

Nikkie Tutorials

Moet ik hier nog informatie over geven? Nou blijkbaar wel! Toen ik mijn Belgische collega’s vertelde dat dé Nikkie de Jager mee ging doen aan wie is de mol, wist niemand over wie ik het had. Dus bij deze, Nikkie is een supergetalenteerde make-up goeroe. Ze maakt fantastische looks maar doet ook een hoop make-up gerelateerde challenges en ze leert af en toe onze buitenlandse medemens wat Nederlands.

Super Carlin Brothers

Twee broers die zelf enorm fangirlen over Harry Potter en Disney en dat zie je terug in de content die ze maken. Ze maken fan theorieën over films in deze categorieen en leggen zichzelf extreem moeilijke quizen op. Meestal verschijnt een van beide broers op het scherm en begroet zijn andere broer (het kanaal is begonnen om video’s naar elkaar te sturen), maar soms komen ze samen in beeld en gaan ze de strijd aan voor een belachelijk moeilijke quiz. Hoe dan ook hun enthousiasme is aanstekelijk!

Ryan George

Deze man is zo grappig. Hij is de man achter de Screen Rant: Pitch Meetings. Eigenlijk word in elke aflevering de draak gestoken met een film. Je ziet in de sketch zogezegd de schrijver van de film zijn format pitchen aan de directeur van het productiehuis.

Overly Sarcastic Poductions

Ik ben eigenlijk al heel mijn leven gek op mythen, sagen en legendes. Ik vind ze radend interessant en als jij dat ook vind, ga je dit kanaal super vinden. Mythologische verhalen worden je aan de hand van simpele animaties uitgelegd. De dame praat wel wat snel maar net niet te snel. Ze legt ook wat leuk achtergrond feitjes uit die net wat verder gaan dan het verhaal wat je zelf al kende. Heb ik het nog niet eens gehad over de aftiteling met gitaarcovers van haarzelf.

The Icing Artist

Eigenlijk zegt de naam al genoeg dit is een kanaal waar een hoop in gebakken word. De supergrappige en supervrolijke Laurie neemt je mee in haar wereld vol vrolijke cakes. Ze laat je stap voor stap zien hoe je de mooiste creaties maakt met fondant en botercrème. Altijd schattig als ze minicakes maakt of haar cakes omtovert tot dieren!

Siem

Het kanaal Siem is van Simon een 19jarige (ookal ziet hij er veel jonger uit) Nederlandse jongeman. Vorig jaar kwam zijn kanaal bij mij op de radar. Hij doet rond “Wie Is De Mol” een heleboel video’s. Verder doet hij een poging tot rappen en doet hij grappige sketches op zijn kanaal. Er is ook een piratenjacht seizoen te zien op zijn kanaal. Wat praktisch is alsof je StukTV’s Jachtseizoen met je vrienden speelt maar verrassend leuk om naar te kijken. Terwijl ik dit opzoek blijkt dat “Piratenjacht” helaas niet meer te vinden is op zijn kanaal.

En daar ga ik het vandaag even bij laten. De andere kanalen in de lijst houdt je van me tegoed. Dit word anders een veel te lang stuk. Dus er komt een deel II!