Mijn YouTube Part II
Laatste berichten van Patty (alles zien)
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Essays en zeemeerminnen

 

Hier zijn we dan weer! Ik had beloofd om de andere kanalen uit mijn top 11 nog uit te lichten. Belofte maakt schuld, dus hier zijn ze dan! Psst, ik heb mijn absolute favoriete kanaal voor het laatst bewaard 😉

 

  1. Lindsay Ellis

Deze vriendelijke dame maakt video essays over films. Ze recenseert films met een kritische blik en elke keer dat ik een van haar video’s kijk weet ik dat ik iets nieuws ga leren. Geen enkel genre films is veilig voor haar van Transformers tot Hercules, niets is haar te gek!

08.Alex Meyers

Met een paar simpele animaties en zijn kritische blik kraakt hij al mijn favoriete series af. Hij geeft aan dat het plot nergens op slaat, de karakters slecht ontwikkelt zijn en eigenlijk de hele serie niet zou moeten kunnen lopen and I love every second of it! Er spat ook van het scherm af hoe dol Alex zelf op deze teen drama’s is (meeste van zijn reviews) en alles word dan ook met een grote korrel zout genomen. Heerlijk vermakelijk en licht verteerbaar.

 

  1. #BOOS

Deze zullen de meeste van jullie wel kennen. Het is Tim Hofman’s kanaal op YouTube. Hij krijgt berichten binnen van mensen die boos zijn over een service of product dat ze hebben gekocht maar niet of slecht hebben ontvangen. Op ludieke wijze gaat Tim +team langs met de gedupeerde om te halen wat de grote corporaties ze nog verschuldigd zijn. Gegarandeerd lachen maar ook interessant om te zien hoe bedrijven met klachten omgaan.

  1. Aquamermaid

Jullie weten het inmiddels al, ik ben een zeemeermin en ik zal iedereen die ik ken ermee vervelen en irriteren tot het einde der tijden. Zo ook in de kanalen die ik op YouTube volg. De video’s van Aquamermaid bevatten alles wat een beginnende zeemeermin moet weten. Van het vergelijken van verschillende vinnen tot het vastzetten van pruiken voor onderwater. Echt alles!

 

  1. The Film/Game Theorist

Als ik maar één creator had mogen noemen in deze twee stukken was het MatPat geweest. Hij doet zowel “The Film Theorist” als “The Game Theorist”. In deze kanalen pakt hij een (onderwerp uit een) game of film en gaat op onderzoek uit. Kan dit wel? Hoe werkt dit dan? Gewapend met een heleboel wiskunde, fysica, scheikunde en soms zelfs psychologie gaat hij de strijd aan om vragen te beantwoorden die we allemaal altijd al hebben willen weten. Zoals; Hoe groot is Mario? Is Resident’s Evil zombie apocalypse mogelijk? En welke Batman is sterker?

 

Side thingy

Via Instagram bekijk ik ook een hoop vaak wat kortere video’s. Ook al kijk ik die niet via YouTube en hoort het eigenlijk niet helemaal niet in het rijtje thuis, ik wilde toch even een “shout out” geven aan Tasty. Deze bakvideo’s hebben mij al gered van het meekijken naar menig voetbalwedstrijd (waar mijn vriend dan zo nodig naar moet kijken) en heeft mij zelfs mijn signatuur taart opgeleverd! Daarnaast zijn de filmpjes gewoon esthetisch mooi om naar te kijken. Ik vind het gewoon leuk om niets te zien veranderen in iets wat ik in mijn mond kan stoppen…

 

Nu jullie eindelijk helemaal bij zijn met de leukste YouTube kanalen die ik volg, hoop ik een paar van jullie zover te hebben kunnen krijgen een paar van mijn toppers te volgen 😉

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]