Neoderma Bio-Peeling Treatment bij Salon Divas

Een aantal weken terug ging ik bij schoonheidsinstituut Divas langs voor een Bio-Peeling behandeling van Neoderma. Deze peeling is -in tegenstelling tot andere peelingen- niet agressief dus je hebt geen last van vervelling, een rode huid of pijn. Benieuwd naar de behandeling en de resultaten? Lees dan snel verder!

Bio-Peeling van Neoderma

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is ontwikkeld door een dermatoloog en is gebaseerd op een combinatie van algen, natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De peeling is alles behalve agressief, dat betekent dat hij geheel pijnloos is. Deze peeling bevordert de celvernieuwing van de huid wat betekent dat je binnen 10 dagen na de peeling een ‘nieuwe huid’ hebt! Ideaal voor mensen met veel onzuiverheden, want deze zullen tijdelijk verminderd zichtbaar worden. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

divas-9532kopie

Ik heb nog nooit een behandeling gehad in een echte schoonheidssalon, laat staan een peeling. Ik wist dus niet wat me stond te wachten, maar ik had er wel heel veel zin in. De eigenaresse van de salon, Indya, is een oud klasgenootje van mij en ik had haar al zo’n 6 jaar niet meer gezien. Ik werd ontzettend leuk ontvangen en ik kreeg een rondleiding door haar salon. Ze runt de salon helemaal in haar eentje en ze heeft het er ongelooflijk druk mee. De salon is heel knus, maar er is overal genoeg ruimte voor. Ik vind het interieur echt prachtig, het oogt heel rustgevend.

divas-9504kopie

Na de rondleiding mocht ik plaatsnemen in de stoel. Voordat we met behandeling begonnen, werd mijn huid eerst gereinigd. Hierna is Indya de kruidenpeeling gaan klaarmaken. Het goedje wordt lauw gemaakt alvorens het op de huid wordt gedaan. Indya waarschuwde me vooraf dat het niet heel erg lekker gaat ruiken en dat ik de geur kan vergelijken met een stinkende sloot. Toen ze de kruidenmix aanbracht was ik dus op het ergste voorbereid, maar het bleek enorm mee te vallen. Het rook inderdaad niet naar rozen, maar smerig is anders. De geur deed me een beetje denken aan de geur van een aquarium waar veel alg in zit. Ik kan overigens wel begrijpen dat andere mensen het vinden stinken, want als je de heerlijke geuren van de producten in een schoonheidssalon gewend ben, dan kan dit wel vies tegenvallen, haha. De kruidenmix heeft eventjes mogen intrekken en werd er daarna weer afgehaald.

divas-putte

De behandeling zelf was geheel pijnloos, maar doordat de kruiden diep doordringen in de huid, kan het wel eventjes geïrriteerd aanvoelen. De huid gaat tijdens de behandeling een beetje tintelen. Zeker met het eraf halen van het goedje voelde het net alsof er met een schuursponsje over mijn gezicht werd geveegd. Dat voelde een beetje naar, maar het deed absoluut geen zeer. Na de behandeling kreeg ik een hoop producten mee om mijn huid de dagen erna mee te verzorgen. Ook werd het me geadviseerd om heel veel water te drinken, zodat ik alle afvalstoffen goed kan afvoeren.

Tot zo’n 24 uur na de behandeling voelde ik mijn huid nog steeds tintelen zodra ik mijn gezicht aanraakte. Gelukkig is dit volkomen normaal na de behandeling. Wel een gek gevoel, maar ik had er eigenlijk totaal geen last van. Ongeveer de vierde dag na de behandeling ontstond er een hele lichte schilfering rondom mijn neus, maar hier had ik gelukkig een milde scrub voor meegekregen.

voor-na

Een uur voor de behandeling – 10 dagen na de behandeling

Zo’n 7 – 10 dagen na de behandeling zag ik het verschil in de spiegel en ik was echt positief verrast; door de behandeling waren alle oneffenheden minder zichtbaar! Mijn huid zag er egaler, stralender en gezonder uit. Ik besloot een foto te maken en deze te vergelijken met de foto die ik nam voor de behandeling en het resultaat is echt goed zichtbaar. Wauw! Ik ben dolenthousiast over deze behandeling en het effect ervan, ik kan ‘m daarom ook aan iedereen aanraden, zéker als je een vrij onrustige huid hebt.

divas-9507-3

Schoonheidsinstituut Divas

Deze behandeling liet ik doen bij Schoonheidsinstituut Divas, de salon van oud klasgenootje Indya. Naast deze behandeling biedt ze nog veel meer behandelingen aan; op de website kun je het uitgebreide assortiment aan behandelingen bekijken.

Ik wil Indya bedanken voor de uitnodiging om deze behandeling van Neoderma te ondergaan, dus bij deze: Bedankt!

Dit artikel betreft een samenwerking met Salon Divas.