Netflix’s Clickbait
Laatste berichten van Patty (alles zien)

Een megaspannend verhaal van deze tijd. Met een hoop twists and turns die je soms wel en soms totaal niet aan ziet komen.

Het verhaal gaat van start wanneer zuster Pia (beroep en familiaal) tijdens haar werk een nieuwe “viral” video voorbij ziet komen. Ze ziet hier haar broer gewond met een bord: “I ABUSE WOMAN. AT 5 MILLION VIEWS I DIE.” Uiteraard slaan bij Pia alle stoppen door en contacteert ze haar schoonzus.

Per toeval blijkt de agent die de case van haar broer aanpakt ook nog de man waarmee ze de avond voor het voorval mee matchte op Tinder. Want ja, een gezellige verhaallijn verwarring/drama kan er nog wel bij. Geen zorgen, het is zeker geen romantische serie, het zorgt vooral voor de nodige verwarring 😉

Ik kan natuurlijk maar weinig vertellen over alles wat er gebeurd, maar ik kan het wel samenvatten. Het verhaal over een ontvoerde man en een viral filmpje ontpopt zich tot een verhaal over 2 vrouwen, die van elkaar leren houden in tijden van crisis. Deze serie #girlpower zonder het in je gezicht te smijten. In mijn ogen een echte aanrader. Deze Netflixparel moet in je kijklijst!