Plateausneakers
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

“Jij bent wel klein”, “Wow, ik voel me echt lang als ik naast je loop”.. Het zijn voor mij geen rare dingen om aan te horen. Met mijn 1.60m ben ik nou eenmaal niet zo groot. Ik heb het nooit echt vervelend gevonden, klein maar fijn, dacht ik zo.

Maar toch, sóms wil ik toch wel een paar centimeter langer zijn. Dat ik, zonder dat ik op mijn tenen hoef te staan, het middelste of bovenste plankje van een hangend keukenkastje kan bereiken, om zo maar eens een voorbeeld te noemen.

Naamloos-1

Groter zal ik nooit worden (haha, alleen maar nóg kleiner als ik heel oud word!), maar gelukkig kan ik door het dragen van bepaalde schoenen toch nét wat langer lijken. Bijvoorbeeld door het dragen van hakken (met een plateauzool!). Ik ben dól op hakken, ik heb er een aantal in mijn bezit, maar als ik een dagje weg ga (lees: veel lopen) dan houden m’n voeten het niet vol. Andere oplossing? Plateausneakers!

plateausneakers

Plateausneakers bij de H&M, gevonden op Shoejunks.nl

Okay, het scheelt dan wel niet zo heel veel in vergelijking met andere schoenen, maar alle kleine beetjes helpen. En gewoon het feit dat ik iets hoger sta geeft eigenlijk best een goed gevoel. Maar ik zal er voor de rest niet omheen draaien, ik vind plateausneakers ook gewoon ontzettend mooi.

puma

Al een hele tijd ben ik verliefd op zulke schoenen, maar ik kon ze in de stad eigenlijk nooit echt vinden. Toen heb ik besloten online eens te gaan kijken en tijdens mijn online-zoektocht naar plateausneakers kwam ik bij Winkelstraat.nl uit. Een hele fijne webshop die grote merken zoals onder andere Michael Kors en Ugg Australia verkoopt. En nog véél meer! Op de webshop zag ik deze (bovenstaande) prachtige sneakers van Puma. Ik besloot deze te bestellen!

2014-09-11 13.46.33Is dit geen prachtige schoen? Roze, suede, plateau. Ze maken mij een paar centimeter langer, ze lopen ontzettend lekker, ze zijn mooi. Ik ben verliefd! Zoals je ziet is de kleur wel heel anders in het echt dan de productfoto op de webshop, maar ik vind ze in het echt stiekem wel een beetje mooier. Ik ben echt een beetje gek geworden op plateausneakers, want inmiddels heb ik mijn tweede paar plateausneakers al gekocht op Ebay.

Heb jij al plateausneakers in jouw schoenenstash?