Posters zijn niet alleen voor tienermeisjes

Als ik aan posters denk, denk ik aan de tijd dat tienermeisjes hun kamer behangen met meer dan 30 posters van een bepaalde populaire band uit Duitsland. Oké, misschien denk ik een beetje aan mezelf dan. Aan elke muur van mijn slaapkamer hing poster van deze band – jep, ik was echt fan. Toen ik 15 was besloot ik dat ik ’te oud’ was voor posters en haalde ik heel mijn kamer leeg. Sindsdien heb ik geen posters meer aangeraakt.

Hoewel er een grote kans is dat jullie ook denken aan de posters die je vroeger uit tienermagazine’s haalde als ik het over posters heb, ga ik het vandaag niet hebben over deze leuke celebrityposters. Posters zijn veel meer dan dat! Wisten jullie dat je op Posters.nl een ruim assortiment hebt aan posters in verschillende formaten? In allerlei categorieën! Bloemen, dieren, mensen, games, muziek, eten & drinken, sport, steden.. noem maar op! Super leuk om je lege muur in de woonkamer, keuken of je slaapkamer eens op te fleuren. Je kunt voor iedere poster een lijst kopen, waardoor je poster niet meer zomaar een poster is!

Toen ik las dat ik een poster mocht uitzoeken op Posters.nl, wist ik eerst niet echt wat ik ervan moest vinden. Een poster?! Daar kan ik écht niets mee! Toen ging ik verder kijken en bekeek ik het ruime assortiment aan posters en toen werd ik toch wel iets enthousiaster. Toen werd het probleem: Wélke moet ik kiezen? Toen ik bij de gameposters aan het kijken was, werd het toch wel een stukje makkelijker. Als grootste mario kart fan, moest ik zou ik de Mario Kart 8 poster bestellen. Mét lijst!

mariokart8_poster-8957-2

Ik vind ‘m erg mooi, en hij is gróót! Ik wist ook niet waar en hoe ik hem moest fotograferen, dus ik zette hem op een mooie dag maar eventjes in de tuin. De poster wordt opgerold verstuurd in een doos, zo krijg je gelukkig geen lelijke vouwlijnen. Je kan ervoor kiezen om een lijst erbij te bestellen of zelfs kiezen om hem in een lijst te laten doen voor de verzending. Deze poster inclusief lijst kostte iets meer dan 30 euro. Mooie prijs voor een grote en kwalitatief goede poster!