Ray-Ban Zonnebril van ZieZie
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Nieuwe zonnebril!

Ik ben weer een zonnebril rijker! Mijn collectie zonnebrillen telt nu zo’n 15 zonnebrillen en er komt er ieder jaar minimaal één of twee bij. Het stomme is; ik draag bijna nooit zonnebrillen; Ik draag namelijk bijna altijd een gewone bril en ik heb geen zonnebril op sterkte. Als ik een normale zonnebril wil dragen, moet ik lenzen in doen. Waarom ik dan zoveel normale zonnebrillen heb/koop? Geen idee. Vind ik gewoon leuk. Voor die zeldzame zonnebril-dagen waarop ik óók nog eens zin heb om lenzen te dragen, heb in in ieder geval genoeg keuze. Of om uit te lenen. Of om aan mijn moeder te geven. Wat ik met mijn nieuwste zonnebril dus heb gedaan.

Mijn nieuwste zonnebril komt van Ziezie en is een Ray-Ban zonnebril. Dit is m’n eerste Ray-Ban zonnebril en ik ben er super blij mee! Ten minste, de blijheid was van korte duur.

Toen ik m’n Ziezie pakketje openmaakte zat mijn moeder heel nieuwsgierig mee te kijken en toen ze de bril zag verschenen er hartjes in haar ogen. Ja, echt. Nog voordat ik ‘m opzette, zei ze: “Die staat jou niet joh!” – Als grapje natuurlijk, omdat zij op slag verliefd was op de bril. Ik besloot ‘m daarom nog niet op te zetten en eerst aan m’n moeder te geven om te kijken of hij haar stond. En ja hoor, hij stond haar verdomme nog PER-FECT ook. Maar goed, ik ben dus een voorbeeldige absoluut-niet-materialistische dochter, dus ik besloot mijn moeder deze bril cadeau te doen.

Mama blij

Mama dus helemaal blij met haar nieuwe zonnebrilletje. Alleen minder blij om het feit dat ze er nog niet echt veel gebruik van heeft kunnen maken. Waarom niet, vraag je? Uh, dat heeft iets te maken met de zon en de wolken.

Deal with it

Mooi en van goede kwaliteit

Zoals ik hierboven al benoemde heb ik zelf al een collectie van zo’n 15 zonnebrillen, maar de meeste zijn zonnebrilletjes van onder de 20 euro. En die goedkope dingetjes zijn echt prima hoor, gezien het feit dat ik niet super vaak een zonnebril draag. Maar als je dan een Ray-Ban in je handen hebt, voel je wel meteen het kwaliteitsverschil. Het is net allemaal wat mooier afgewerkt en geeft een iets luxere uitstraling. Voor de rest maakt het me echt geen moer uit of ik nou een Ray-Ban op zou hebben of een Primark brilletje. Zolang ik maar niet word verblind door de zon, ben ik blij. Anders had ik natuurlijk nooit m’n eerste en enige Ray-Ban aan mijn moeder gegeven.