Candy Romance: Sans Soucis Multi Blush Highlighter

Kennen jullie het merk Sans Soucis? Sans Soucis is een merk dat onderandere badproducten, huidverzoringsproducten, parfum en voedingssuplementen in haar assortiment heeft zitten. Maar.. ook make-up! Ik heb nog nooit eerder een product van Sans Soucis geprobeerd, maar nu ik in het bezit ben van een prachtige blush & highlighter, wil ik hem natuurlijk dolgraag aan jullie laten zien.

sans-soucis-1430Volgens mij zie je een fles frisdrank van een bekende supermarktketen in de weerspiegeling van de verpakking – oeps! Ja, eerlijk: Ik heb de foto’s snel snel gemaakt op tafel, omdat ik weer weg moest. Volgende keer eerst de tafel opruimen, zodat ik geen rare weerspiegelingen heb (haha).

In ieder geval, de verpakking ziet er prima en clean uit. Witte letters op een zwarte verpakking; daar ben ik fan van!

sans-soucis-1431We doen het doosje maar gauw open. Wauw! Ik ben niet snel onder de indruk van een inhoud van een blush, highlighter of wat dan ook, maar dit vind ik mooi! De kleur van de blush: Ziet er perfect uit. De highlighter: Wauw! Ik zie een warme highlighter met shimmers. Eens kijken hoe dat er op de huid uit gaat zien.

sans-soucis-1453kopie

Boven: Blush | Onder: Highlighter

De blush vind ik echt prachtig. Jammer genoeg heb ik door de haast geen foto gemaakt waar ik ‘m op mijn gezicht draag, maar die houden jullie nog een keertje tegoed! En de highlighter.. wauw! Zelf gebruik ik een koele (qua kleur) highlighter, maar misschien dat een warme highlighter tóch een stukje mooier is! Zeker mooi als we zo allemaal een tintje hebben gekregen door de zon, dan is een warme highlighter natuurlijk nog mooier.

Hoe duur en waar te koop?

Deze prachtige Multi Blush Highlighter uit de limited edition Candy Romance lijn kost €32,50 en kun je kopen bij de webshop van Sans Soucis.

Het product in dit artikel heb ik gekregen van een bedrijf of merk.
Dit beïnvloedt niet mijn mening over het product.