Smartphonehoesjes ontwerpen bij GoCustomized

Mijn moeder heeft sinds een tijdje een Samsung Galaxy S6 Edge+; ze kocht ‘m toen hij net in de winkels lag. Op zo’n mooi en duur ding wil je natuurlijk heel zuinig zijn, dus de zoektocht naar een passend hoesje was begonnen. En ik zeg je: Een hoesje vinden voor een vrij nieuw model smartphone is best moeilijk. En als je dan een hoesje hebt gevonden, is ‘ie natuurlijk spuuglelijk. Zelf ontwerpen leek geen optie te zijn, want de optie om een Samsung Galaxy S6 Edge+ hoesje te ontwerpen was nergens te vinden. Tot we op GoCustomized.com keken, want daar konden we er wél een ontwerpen!
GoCustomized-9459kopieVoor het ontwerp van het hoesje koos ik voor een foto van twee van de hondjes van mijn moeder, Sofietje en Mientje. De kwaliteit van de geprinte foto is heel mooi en het hoesje is vrij dun, waardoor het geheel gelukkig niet dik wordt. Groot voordeel, want je koopt geen dunne telefoon om ‘m vervolgens dik te maken met een te dik hoesje, toch? Het hoesje past in ieder geval perfect om de smartphone heen en hij sluit overal goed aan.

Op GoCustomized.com kun je hoesjes ontwerpen voor bijna iedere smartphone. Ben je zelf niet zo creatief of heb je geen inspiratie? Dan kun je er ook reeds ontworpen hoesjes kopen.

Dit telefoonhoesje heb ik gratis mogen ontwerpen op GoCustomized.