Smartprint: Ontwerp een smartphonehoesje en win een iPhone 6!

Ben jij creatief? Heb je zin in een uitdaging en wil je kans maken op een iPhone 6? Lees dan snel verder, want ik heb een hele leuke Smartprint winactie gevonden voor jullie!

smartprint-980x340Smartphonehoesjes.nl organiseert een te gekke winactie waarbij je een iPhone 6 kunt winnen! Wat je moet doen? Een eigen telefoonhoesje ontwerpen. De drie beste ontwerpen krijgen hun eigen oplage op Smartphonehoesjes.nl en de uiteindelijke winnaar die de meeste likes heeft verzameld op zijn of haar ontwerp, wint een iPhone 6.

Hoe werkt het?

Via de ontwerptool kun je je eigen smartphonehoesje ontwerpen. Kies bij stap 1 voor de ‘iPhone 6’ en bij stap 3 voor ‘hardcase’. Zodra je tevreden bent het ontwerp, voeg je het ontwerp toe aan de winkelwagen. Je hoeft het hoesje niet te kopen! Klik op ‘bekijk het hoesje hier’ en geef de unieke code door via het SmartPrint actiebericht op de Facebookpagina van Smartphonehoesjes.nl. Geef jouw unieke code door via het SmartPrint actiebericht op Facebook. Je vindt de code onder je ontwerp. Klik hier voor meer informatie over de actie en om mee te doen!

just-be-you-quote-hardcase-hoesje-voor-de-iphone-6

Tips

Wil je heel graag meedoen, maar weet je echt niet wát je moet ontwerpen? Waar je rekening mee moet houden? Ik heb een paar tips voor je! Ik heb ooit eens meegedaan aan een ontwerpwedstrijd voor laptophoezen bij mij op mijn opleiding (mediavormgeving). Mijn ontwerp zat bij de beste vijf, maar won helaas niet. Na de uitreiking kwam de leraar naar me toe en vertelde dat er werd getwijfeld tussen mijn ontwerp en het winnende ontwerp. Mijn ontwerp zat volgens de leraar technisch het beste in elkaar, maar het winnende ontwerp was meer commercieel – daarom won deze. Wat ik hiermee wil zeggen? Kijk goed naar de doelgroep! Zijn er meer vrouwen of mannen die telefoonhoesjes kopen? Afhankelijk van je antwoord hierop: Wat zou deze doelgroep het leukste vinden? Welke kleur(en) zou je dan gebruiken? Zou deze doelgroep meer houden van printjes, quotes of van een foto van je hond? Denk logisch na en maak op basis hiervan je ontwerp! Zoek op het internet voorbeelden van mooie smartphonehoesjes. Hier kun je inspiratie vandaan halen, máár maak niets na! Wees creatief. Oja, nog een laatste tip: Mocht je een afbeelding of foto gebruiken voor je ontwerp, zorg dan dat de kwaliteit hiervan goed is.

Ik wil iedereen die meedoet bij deze succes wensen. Ik ben benieuwd welk ontwerp er gaat winnen. Doe jij mee?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.