Strak lichaam: afkijken bij de pro’s

Slank de zomer in is voor veel vrouwen op dit moment het doel, maar hoe doe je dat? Behalve cardiotrainingen zijn krachttrainingen net zo belangrijk. Juist dat maakt je billen, benen en armen glad en strak. Hieronder volgen een paar tips voor een strak lichaam.

61cK0+hYLRL._SL1252_

Social media

Waar kunnen we beter met onze training beginnen dan digitaal? Met al die tablets en smartphones van nu kun je op social media genoeg oefeningen vinden die precies bij  jouw lichaam en doel passen. Check eens de Twitteraccounts van sportsters als Naomi van As (de vriendin van Sven Kramer), Fatima Moreira de Melo of Ireen Wüst. Zij kunnen je vast wel wat vertellen welke oefeningen zij doen. Like ook wat Facebookpagina’s over fitness, volg wat sportscholen op Pinterest en Instagram en je brein zit binnenkort vol handige beweegtips!

Heb je de sportsfeer te pakken? Kijk eens naar leuk hoes voor je tablet die past bij je nieuwe bevindingen en je nieuwe oefeningen natuurlijk.

Modieuze sportsters

Een slonzige sportbroek en veel te warm katoenen T-shirt maken ons niet enthousiaster over bewegen. Check eens de webshops Zalando en Fitshop.  Met de ladingen aan sportkleding moet er wel wat leuks voor jou tussen zitten! Wordt het roze, grijs met groene strepen of toch zwart? Heb je een keuze gemaakt? Zorg dan ook voor een vet bijpassend smartphonehoesje! Je hebt je telefoon natuurlijk wel nodig om al je oefeningen op te zoeken, je hartslag bij te houden en naar dat vette nummer te luisteren!

Samen met een vriendin

Heb je ondanks de tips van bekende sportsters en een leuk sportpakje nog steeds geen puf om gewichten te heffen? Doe het dan samen met een vriendin! Dan kunnen jullie elkaar aanmoedigen en uitdagen. In de sportschool is vaak een ruimte speciaal ingericht voor krachttrainingen. Alle ogen van leuke jongens zijn daar zeker op jullie gericht. Je smartphone heb je wel nodig om al die nummers uit te wisselen. Zorg dat je je telefoon beschermd tegen omvallende waterflesjes en gewichten die eventueel kunnen vallen. Vijf kilo die op je phone valt gaat hij met hoesje niet houden, maar wie weet is de schade wel een stuk minder.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.