Tech21’s flipcover
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Vorige week kwam er een uitgebreide blogpost online over Tech21 Impactology, smartphonehoesjes die nóg meer bescherming bieden. Zelf gebruik ik nu al een lange tijd mijn originele Samsung flipcover (echt, ik kan niet zonder), maar ik was ook wel benieuwd naar de Tech21 variant van de flipcover. Wat is het verschil tussen de twee flipcovers en welke beschermd m’n smartphone nou eigenlijk beter?

tech21-9515

Tech 21’s Flipcover

De flipcover van Tech21 voelt heel stevig aan en is gemakkelijk over je smartphone heen te plaatsen. Het speciale aan dit hoesje is dat er D3O (lees dit artikel voor meer informatie) in is verwerkt. Hierdoor zal dit hoesje je smartphone extra beschermen als hij ooit ten val komt. Ik heb eigenlijk niets aan te merken op dit hoesje. Het is een stevige witte flipcover met als extraatje dat hij heel goed tegen een stootje kan!

tech21-9497-2

Links: Samsung – Rechts: Tech21
tech21-9506
Links: Tech21 – Rechts: Samsung

Zoals ik al zei bezit ik zelf de originele Samsung Flipcover, dus het leek me wel leuk om ze eens naast elkaar te houden en de grootste verschillen op te noemen. Het grootste verschil is het feit dat de Tech21 flipcover óm m’n telefoon heen moet, terwijl de Samsung Flipcover er op zit. Of beter gezegd: Bij de Samsung Flipcover moet ik de achterkant van m’n mobiel eraf halen, zodat ik de flipcover erop kan klikken. Dit heeft voordelen en nadelen. Het grote voordeel is dat Samsung’s flipcover m’n smartphone niet dikker maakt en dus fijner in de hand ligt, maar het nadeel is dat de achterkant van m’n telefoon nauwelijks beschermd is. Het is niets meer dan een normaal achterkantje. Het hoesje van Tech21 gaat echter over de achterkant heen, dus biedt meer bescherming. Maar daardoor wordt het geheel wel een stuk dikker. Het is een kwestie van smaak of je dit fijner vindt of niet. De hoesjes dus zijn allebei erg goed. De ene biedt meer bescherming, terwijl de andere ietsje lekkerder in de hand ligt (al is dit een kwestie van wennen en smaak!).

tech21-9523

Het ligt er dus een beetje aan wat je nodig hebt. Ben je iedere dag op stap en ben je constant met je smartphone in de weer? In de trein, de bus, fiets (oei, da’s wel gevaarlijk he!).. eigenlijk overal? Dan zou ik persoonlijk gaan voor meer bescherming: Dus Tech 21’s flipcover. Je kan ‘m bestellen bij MobielBereikbaar.nl.

Wat voor smartphonehoesje gebruiken jullie?