Trolley van Marington

Door omstandigheden heeft alles omtrent PinkGraphics.nl helaas een tijd stil gestaan. Samenwerkingen zijn hierdoor stil komen te liggen, waaronder de samenwerking met Marington, van wie ik voor de stop nog een geweldige trolley heb mogen ontvangen. Hierbij mijn excuses naar Marington toe, dat de review erg lang op zich heeft laten moeten wachten. Maar in ieder geval bedankt voor alle geduld!

Sjouwen

Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel het dragen van zware tassen. In mijn leven heb ik al heel wat kilo’s meegesjouwd op mijn rug, aan mijn arm en in mijn hand. Ik zal altijd iemand zijn die (te) veel spullen bij zich heeft, waar ik ook naartoe ga. Zeker gezien ik veel met het openbaar vervoer reis, is het echt een hele grote ergenis om alles heen en weer te sjouwen. En eigenlijk ben ik nooit creatief genoeg geweest om hier iets mee te doen.

Totdat ik opeens een mailtje kreeg van Marington. Ter review mocht er een tas uit de webshop gekozen worden. Super leuk natuurlijk, zo’n aanbod, maar ik had al zo veel tassen, dus ik twijfelde of ik wel iets wilde. Maar toen ik op de website bij de trolleys belandde, ging er opeens een wereld voor mij open. Natuurlijk had ik ooit al eens overwogen een trolley aan te schaffen wegens mijn zware-tassen-probleem, maar ik vond zo’n koffer echt drie keer niets. Maar tussen het aanbod van koffer-achtige trolleys stond ook een multifunctionele trolley die ook als rugtas kan functioneren. Super handig dus!

Ik besloot voor deze laptop trolley te gaan van het merk Lightpak. Oké, heel eerlijk, deze trolley wint misschien niet de schoonheidsprijs, maar iets wat functioneel is, hoeft voor mij niet per se mooi en modieus te zijn. In deze trolley zit een apart vak voor mijn Macbook, waardoor deze is afgeschermd van alle andere spullen die erin kunnen. Ook zitten er genoeg aparte vakjes in de tas, waardoor ik alles gemakkelijk kan sorteren en wegstoppen. Het grootste voordeel aan de trolley is dat ik hem niet per se meer hoef te dragen, maar hem gemakkelijk mee kan slepen. Ik kan er eventueel nog een kleinere tas bovenop zetten!

Heel blij ben ik met deze trolley. Hij is al een aantal treinreisjes m’n beste vriend geweest en heeft ook al mijn busreis naar Berlijn een stuk eenvoudiger mogen maken. Nogmaals bedankt Marington!