Van Scarer naar grapjas
Laatste berichten van Patty (alles zien)

Waarom heeft niemand het over “Monsters at work”? I don’t get it. Deze serie geeft antwoord op de vraag die ik had sinds Minster university uit is. Die film gaf me dan juist weer angst dat alles wat je hebt geleerd op school niets waard is. Maar goed, dat is dan weer een ander verhaal. Ik loop op de zaken voorruit, waar heb ik het nu eigenlijk over.

Monsters inc. universe

Op Disney+ staat nu de serie “Monsters at work”. Het verhaal speelt zicj af in het “Monsters inc.” universe (of de Pixar universe 😉 en er komen dan ook een aantal bekende karakters voorbij zoals uiteraard Mike en Sully, maar ook ieders favoriete administratieve medewerkslak. Het verhaal volgt dit keer de net afgestudeerde Tylor Tuskmon. Vers van de uni is hij net aangenomen als scarer voor monsters inc. alleen zijn de monsters er net achtergekomen dat niet het bang maken van kinderen, maar het laten lachen van kinderen juist de meeste energie opwekt. Je kunt je wel voorstellen de toko staat op z’n kop.

Omgaan met tegenslagen

Heel het bedrijf ondergaat een drastische reorganisatie met als eerste verandering, een nieuwe directeur. Jawel, Mike en Sully zijn gepromoveerd. Daarnaast worden alle scarers omgeschoold tot grappenmakers. Met alle dramatische gevolgen van dien. En in het midden van al deze chaos heb je je net rot gestudeerd om met hoge cijfers af te studeren aan een universiteit voor een papiertje wat waardeloos is in de huidige maatschappij. Probeer je dan maar te redden! Ik voel me verder gelukkig totaal niet verbonden met Tyson, dat hoor je wel.

Wat is er uit?

Er staan momenteel nog maar 3 afleveringen online, maar ik kan persoonlijk echt niet wachten op meer!