Veronica Mars
Laatste berichten van Patty (alles zien)
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Terug van nooit weggeweest

 

Ik ging door het dolle heen toen ik erachter kwam dat er een nieuw seizoen van Veronica Mars uit zou komen. Deze serie heb ik altijd superleuk gevonden en heeft ook nog een film met zich mee gebracht en zelfs een spin off serie. Nu zou er dus weer een nieuwe seizoen uitkomen. Wat gek is want de serie maakte zijn debut in 2004 en de gelijknamige film en de spin-off serie “Play It Again, Dick” kwamen in 2014 uit. Dus waarom nu in 2019 opeens een nieuwe seizoen?

 

Nou om te beginnen is de serie f*cking awesome en heeft het een loyale fanbase die zichzelf “Marshmallows” noemen. Het einde van de serie in 2007 was een beetje een ongelukkige samenkomst van omstandigheden. De zender waar de serie op te zien was ging samen met een andere zender om de CW te worden. Daardoor kreeg de serie minder kijkers. Wat er ook niet voor heeft gezorgd dat er meer kijken naar Veronica Mars werden getrokken was de opkomst van alle reality-tv. Dit neemt niet weg dat de serie wel enorm goed scoorde voor de “critics”. De fans waren zelfs zo gelukkig met de serie dat de film die tien jaar later uitkwam volledig betaald was met crowdfunding!

 

Maar waar gaat de show nu eigenlijk over? De show gaat over Veronica Mars die met haar vader woont in Neptune. Haar vader is een private detective en daar heeft Veronica best wel wat trucjes van geleerd. Haar beste vriendin is overleden en ze gaat op onderzoek uit om de moordenaar te vinden. Haar vader is ontslagen als Sherrif dus voor hem is het ook best handig dat zijn dochter hem helpt bij zijn klussen. In de film werkte Veronica als detective voor de FBI. Hier droomde ze al van in de serie dus dit was zeker niet verrassend. Ik ben persoonlijk vooral heel benieuwd wat het nieuwe 4de seizoen voor mij in petto heeft.

 

Het leuke aan dit seizoen is dat Veronica ouder is geworden en zo ook de mensen die ze helpt, maar sommige dingen veranderen nooit. Veronica is nog altijd even eigenwijs en slim als altijd en ze heeft nog altijd de “can-do” attitude die we van haar gewend zijn and I am so here for it! Kristen Bell lijkt trouwens ook echt niet ouder te worden, nog altijd hetzelfde knappe koppie om misdaden op te lossen en rijke huisvrouwen te verlossen van exen die ze het leven zuur proberen te maken.

 

Nu is het echte probleem dit seizoen dat er een bommenwerper op vrije voeten loopt in Neptune. Veronica en haar vader worden ingehuurd door de familie van een van de slachtoffers om wat licht op de zaak te werpen. We zien ondertussen natuurlijk ook allerlei oude bekende terug zoals Logan en Dick maar ook Cliff!

 

Thnx Hulu voor het terugbrengen van een van de allerleukste series! En ik zou mij natuurlijk niet zijn als ik als ik dit seizoen niet keihard ging bingen! J[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]