Vrolijk de kinderkamer op met… muurstickers!

Oké, voordat jullie allemaal de titel hebben gelezen denken dat ik een kinderkamer aan het inrichten ben: Nee. Stop. Nee. Nog láng niet, haha. Maar hoogstwaarschijnlijk een aantal van mijn kennissen wel, aangezien ik op zo’n leeftijd zit dat iedereen om mij heen trouwt en kinderen krijgt. Maargoed, ik ga het dus hebben over een specifieke kinderkamer. Die van mijn neefje van 20 maanden oud.

Niels, mijn lieve neefje, heeft een ontzettende coole boerderijkamer. De boerderijknuffels en speelgoed in boerderij-thema vliegen zowat om je oren als je zijn kamer betreedt. Ik vind het ontzettend leuk en origineel, maar vooral stoer! Toen ik een mailtje kreeg van een webshop dat ik muurstickers mag ontvangen ter review, liet ik mijn zus en haar man tussen de kinderkamer stickers neuzen om te kijken of er iets in boerderij thema tussenzit, speciaal voor Niels zijn kamer. En ja hoor, de perfecte stickers waren binnen no-time gevonden.

Eenmaal besteld en bezorgd kwam het moeilijkste gedeelte: het aanbrengen van de stickers. Geen klusje voor mij, want ik ben ongelooflijk bang dat ik zoiets zou verpesten. Gelukkig nam mijn schoonbroer de taak op zich (het is immers de kamer van zijn zoon) dus ik kon rustig ademhalen.

plakkenrakelsticker

Maar het aanbrengen was gelukkig niet heel moeilijk. Ik heb er 3 gifjes van gemaakt. Als eerst moet je de sticker verlossen van het vel om hem vervolgens op de muur (of in ons geval, de kast) te plakken. Zorg dat je hem zo strak mogelijk plakt! Vervolgens pak je er een rakel bij (of in ons geval, een spatel) en strijk eroverheen zodat je zeker weet dat hij glad is en geen lucht meer onder zit. Daarna kun je de beschermlaag eraf halen (wat enorm satisfying is) en je sticker zit erop!

IMG_9371

IMG_9376

De stickers zijn enorm mooi en van super kwaliteit. De kleuren springen er vanaf! En dat is misschien niet heel goed op de foto te zien, aangezien het avond was en ik niet genoeg licht had om een duidelijke foto te maken, maar in het echt zijn de stickers 100x mooier dan op bovenstaande foto’s. Mijn zus en haar man zijn er, net zoals Niels ontzettend blij mee. Nielsje zit zelfs nu iedere ochtend naar de stickers te wijzen en dierengeluiden te maken, how cute!

Muurstickers, maar ook stickers voor motoren, lichtschakelaars, je laptop of zelfs je koelkast kun je vinden op Tenstickers.nl.