Shoes! Je kunt nooit te veel schoenen hebben, toch? Voor iedere gelegenheid heb je andere schoenen nodig, voor ieder seizoen ook. Nieuwe kleren gekocht? Daar horen wel matchende schoenen onder. Er is dus altijd een excuus om nieuwe schoenen te kopen!

Tegenwoordig doen we dat massaal online. Duizenden webshops afstruinen, opzoek naar hippe schoenen. Dat is vele malen sneller dan even naar de stad te gaan en alle schoenenwinkels binnenlopen. Alhoewel een dagje shoppen ook zijn charmes heeft, bestel ik mijn schoenen het liefste online.

shoeshop

Op zoek naar hippe schoenen? Bovenstaande schoenen kun je vinden op Shoeshop.nu! Wat zijn ze gaaf, hè?

Wat voor schoenen ik het leukst vindt? Lastig! Ik draag het liefste sneakers. Maar ik ben ook regelmatig te vinden in (enkel)laarsjes of ballerina’s in de zomer. Zo plat mogelijk dus. Ik loop ook heel graag op hakken hoor, maar een dagje weg of een heel stuk lopen doe ik liever op mijn platte schoentjes. Het komt zelden voor dat ik hoge hakken draag op een alledaagse dag. Hakken zijn voor mij meer voor ‘heel even de deur uit’, feestjes, speciale gelegenheden en avondjes uit!

Maar ondanks ik dus vaker platte schoenen dan hakken draag, vind ik het scoren van hoge hakken het allerleukste. Er zijn zó veel verschillende soorten (al geldt dat voor iedere schoen), zó veel gave high heels. Ik kan echt uren kijken naar hoge hakken op het internet, om ze vervolgens niet te kopen omdat ze te duur zijn, haha. Daarom sla ik vaak mijn slag als er sale is. ;)

Wat voor schoenen draag jij het liefst? Sneakers, ballerina’s, pumps..?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.