WaveCare SoftShave

Een tijdje terug ontving ik een mail van Wavecare met de vraag of ik een nieuw soort scheerlotion wil uittesten. Ik sta zeker open voor het uitproberen van nieuwe dingen dus ik mailde terug dat ik dit graag wilde doen. Ik kreeg vrij snel een pakketje opgestuurd met een flesje van de scheerlotion. Ik heb de lotion inmiddels al een paar keer gebruikt, hierbij de review!

softshave-8619kopieDe verpakking van de scheerlotion ziet er heel clean uit: Wit met een blauwe etiket en dop. De dop is overigens niet heel erg handig, want het is een draaidop. Ik sta zelf altijd onder de douche als ik ga scheren, een draaidop is tijdens het douchen niet echt ideaal. Tijdens het scheren zelf stap ik er trouwens half onder uit, want anders spoel ik het product natuurlijk er meteen weer af.

De lotion zelf lijkt qua substantie een beetje op een goedkope conditioner. Een klein beetje waterig, niet heel dik in ieder geval. De geur is neutraal, wat ik wel een pluspunt vind. SoftShave is namelijk voor vrouwen én mannen, dus het is goed dat er niet zo’n zoete of juist mannelijke geur aan zit.

Wanneer je je benen insmeert met de lotion, gaat het scheren eigenlijk vanzelf. Het scheermesje glijdt er overheen! Dat vind ik het belangrijkste aan een scheergel, lotion of schuim. Daar voldoet ‘ie gelukkig dus aan. Daarnaast belooft SoftShave ook scheerirritaties te voorkomen. Daar heb ik eigenlijk sowieso al nooit echt last van, dus daar kan ik helaas niet over oordelen.

WaveCare SoftShave: Conclusie

SoftShave is een prima scheerlotion en doet wat ‘ie moet doen. Je kunt het op ieder lichaamsdeel gebruiken en het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt SoftShave bestellen op SoftShave.nl!

Deze handcrème en gezichtsscrub heb ik gekregen van Drogistplein.nl.