Win een logo voor jouw blog of bedrijf!

Dit is alweer de derde logo winactie! De winnaressen van de vorige twee winacties hebben hun logo al mogen ontvangen. Zodra zij beiden hun logo in gebruik hebben genomen, wil ik hier nog een artikeltje aan wijden. Heb je de vorige winactie gemist? Geen zorgen, ik vertel nog een keertje uitgebreid hoe jij een logo voor jouw blog of bedrijf kunt winnen.

Naast blogger ben ik ook grafisch vormgeefster en logo’s ontwerpen is mijn favoriete onderdeel. Om mijn ontwerp skills te combineren met m’n blog, wil ik eens in de zoveel tijd iemand blij maken met een gratis logo-ontwerp. Vandaar deze winactie!

Deze winactie heb ik twee keer eerder gehouden en beide ontwerpprocessen zijn inmiddels afgerond.

logosdec2013

Maargoed, vanaf vandaag maak jíj dus kans op een eigen professioneel logo! Hierboven zie je wat logo’s die ik eerder heb ontworpen. Mocht je benieuwd zijn naar mijn portfolio, dan klik je hier.

Dus, heb jij nog geen logo of ben je toe aan een nieuw logo? Ben je een beetje een kluns met ontwerpprogramma’s en wil je geen geld neerleggen voor het ontwerp van een mooi logo? Doe dan mee met de winactie, je hebt niets te verliezen! ;)

Wat moet je doen om kans te maken op een gratis logo ontwerp?

– Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht.
– Laat hieronder een reactie achter. Vertel in de reactie de naam van je blog of bedrijf en welke kleuren je mooi vind. Je mag ook al vertellen hoe je ongeveer wilt dat het logo eruit komt te zien, als je dat toevallig al in je hoofd hebt. Denk aan: afbeelding, vormen, eventueel lettertype. Je mag zelfs een schetsje of dingen meesturen die je inspireren.

Je kan meedoen tot en met vrijdag 21 maart 2014.

Deze winactie is open voor iedereen. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Nadat de winnaar is gekozen, heb ik hiermee mailcontact om te bespreken hoe het logo er precies uit komt te zien. We sluiten het ontwerpproces pas als de winnaar 100% tevreden is, want dat vind ik heel belangrijk!