Win een ‘underlove’ voor je smartphone!

Laat uw toestel niet in zijn hemdje staan, trek hem deze prachtige bikini aan! – Of juist een slip. Waar ik het over heb? Over de Underloves van Puro! Dit zijn überschattige kledingstukjes voor je smartphone. Geef jij jouw smartphone een bikini aan? Of toch liever een slip? Ik mag namelijk een Puro Underlove bikini en slip weggeven in een winactie!

underlove_smartphoneIk vind ze zelf erg leuk! Ik heb de bikini voorzichtig uit het doosje gehaald om er even een foto van te maken. Ik heb de bikini bij mijn Samsung Galaxy S3 aangetrokken en daarna ook gepast bij de een andere smartphone (LG). Past precies! Zoals je ziet valt het broekje wel net over de home-knopjes, maar dat is niet bij alle modellen telefoons. Heel erg is dat niet, want je kan nog steeds gewoon de home-knop indrukken, je moet alleen ietsje harder erop drukken. Je kunt hier bekijken of jouw smartphone geschikt is voor de bikini, en hier kun je kijken of jouw smartphone geschikt is voor het slipje.

Het is echt iets unieks, wat volgens mij nog (bijna) niemand heeft. Dus.. wil jij dat jouw smartphone de show steelt? Doe dan mee met de winactie en maak kans op dit te gekke accessoire voor je telefoon.

Deze Puro Underlove’s zijn afkomstig van MobielBereikbaar.nl. Een website waar je allerlei accessoires kan vinden voor jouw mobiel. Het is ook een leuke site voor als je op zoek bent naar Samsung Galaxy S5 hoesjes, Xperia Z2 hoesjes of wat voor mobiel je ook hebt; ze hebben voor veel modellen een hoop leuke hoesjes!

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze Underloves?

Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht. Heb je geen Bloglovin’? Dan moet je eventjes een account aanmaken!
– Laat hieronder een reactie achter en vertel welke van de twee je wilt hebben. De bikini? Of toch de slip? Zorg dat je een geldig e-mail adres invult in het daarvoor bestemde vakje.

Je kan meedoen tot en met vrijdag 9 mei 2014.

Volg MobielBereikbaar.nl op Facebook voor meer acties.