Deze winactie is gesloten. De winnares, Zoe, heeft inmiddels een mailtje ontvangen!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone en we weten allemaal hoe kwetsbaar deze telefoontjes zijn. Laat hem één keer vallen en je hebt al een mooie kras of deuk. Of nog erger: Je scherm is gebroken. Daarom is het verstandig je smartphone te beschermen met een hoesje.

IMG_3314

Een hoesje is niet alleen ter bescherming voor je telefoon, het is ook nog eens super hip! Op het internet kun je talloze hippe smartphonehoesjes en andere telefoon accessoires vinden. En tegenwoordig bestaan ze voor bijna iedere smartphone. Zoek je een Samsung Galaxy S3 hoesje? Een Huawei Ascend G510 hoesje? Een iPhone 5 hoesje? Een Nokia Lumia 1020 hoesje? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Smartphonehoesjes.nl, daar zal je vast een hoesje vinden naar je smaak.

IMG_3385

Ben jij nog op zoek naar een leuk smartphonehoesje voor je telefoon? Dat komt mooi uit, want ik mag €25,- aan shoptegoed weggeven die je kunt besteden op Smartphonehoesjes.nl! Dus, waar wacht je op? Doe mee aan de winactie!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht.
– Like Smartphonehoesjes.nl op Facebook.
– Laat hieronder een reactie achter met de mededeling dat je meedoet! Zorg dat je een geldig e-mail adres invult in het daarvoor bestemde vakje.

Je kan meedoen tot en met vrijdag 6 december 2013.
Als je mee doet ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

Deze winactie is gesloten. De winnares, Zoe, heeft inmiddels een mailtje ontvangen!