Winactie: WIN Yoshi’s Woolly World voor de Wii U!
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik een tijdje terug begonnen met het reviewen van Nintendogames. Het begon eigenlijk meer als test om te kijken of jullie, mijn lezers, het wel leuk vonden, maar ik kreeg er ontzettend veel leuke reacties op! Daarom leek het me leuk om eens een Nintendogame weg te geven. Vanaf vandaag maak je kans op Yoshi’s Woolly World voor de Wii U!

yoshiIn mijn review lees je al dat deze game enorm veel speelplezier, uitdaging maar vooral veel schattigheid bevat. Als je nog niet van Yoshi hield, dan gaat deze game jouw hart stelen. Als je al wel dol was van Yoshi, dan zorgt deze game ervoor dat je nog gekker wordt op het groene dinootje.

Ben jij toe aan een dosis schattigheid? Doe mee met de winactie en win Yoshi’s Woolly World voor de Wii U! Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de winactiefoto op de Facebookpagina van PinkGraphics en vertel mij hoe jouw favoriete Yoshi eruit ziet! Yoshi zijn er namelijk in verschillende kleuren en in Yoshi’s Woolly World kun je heel veel verschillende patronen vrijspelen! Je hoeft geen bestaande Yoshi te omschrijven.

Over een week kies ik de winnaar. Succes!

Je kunt niet reageren op dit artikel.