Winactie: Win een Superyoga pakket t.w.v. €55,30!

Vanaf vandaag maak je kans op een superyoga pakket t.w.v. €55,30! Lees snel verder!

Dat yoga goed voor je is, is algemeen bekend. Het houdt je lichaam fit, je wordt en blijft flexibel en het vermindert stress. Dat zijn nog eens goede redenen om aan yoga te beginnen, niet? Vind ik ook! Daarom verloot ik in samenwerking met Superyoga.nl een yoga pakket met daarin een yoga mat, yoga tas en superfoods! Met dit pakket heb je nóg meer redenen om aan yoga te beginnen!

Winactie: Win een superyoga pakket t.w.v. €55,30! - Winacties

Wat zit er precies in het superyoga pakket t.w.v. €55,30?

– Een yogamatje in kleur naar keuze (roze, paars, blauw of lichtblauw)
– Een yogatas in kleur naar keuze (zwart, turquoise, olijfgroen, roze of rood)
– 2x rauwe chocolade moerbeien
– 1x kokoschips
– 1x sesam kokos raw snacks

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina van PinkGraphics
– Like de Facebookpagina van Superyoga
– Laat een reactie achter onder deze blogpost! Zorg ervoor dat je je emailadres invult in het daarvoor bestemde vakje. De winnaar ontvangt namelijk een mailtje van mij!

Heel erg veel succes! De winactie loopt twee weken.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

61 reacties

 1. Simone

  Wauw, dit is handig. Ik was juist aan het surfen naar een yogaproducten. Ik wil er eindelijk eens mee beginnen. Ik heb de pagina van Superyoga nu ook geliked, want die kende ik nog niet. Wat een leuke spulletjes allemaal! <3 Ik doe dus heel graag mee!

  Beantwoorden
 2. Debbie Faber

  Wat een superleuke actie! Er zit sinds kort een yogastudio bij mij om de hoek waar ik lessen wilde gaan volgen. Dit pakket zou me daar goed bij helpen!

  Beantwoorden
 3. Lieke

  Omg, dit komt goed van pas! Voor Blogilates heb ik namelijk ook een yoga matje nodig voor straks in ons nieuwe huisje <3 En een handige tas om mee naar de sportschool te nemen (ik ga hardcore). En super food heb ik nog nooit op dus dat wil ik ook wel eens proberen D: Dus ik doe graag mee 😀

  Beantwoorden
 4. Nancy

  Leuke winactie! Op het moment doe ik alleen fitness, maar yoga lijkt mij fijn om te doen op de dagen dat ik niet fitness. Een vriendin heeft al vaker gevraagd om samen yoga te doen, dus dit zou wel een mooie motivatie zijn.

  Beantwoorden
 5. Jana

  Oh wauw, ik doe graag mee aan deze winactie! Ik doe 5x per week aan bodybuilding maar probeer af en toe een relaxmomentje in te plannen tussendoor :D. Deze items zouden daarvoor perfect zijn!

  Beantwoorden
 6. Vanessa Raffaëla Sibma

  Lieve Pinkgraphics & Superyoga,

  Deze winactie komt exact op het juiste moment! Na een zwangerschap, pittige bevalling en bezorgde eerste 4 maanden ga ik eindelijk weer yoga volgen. Geweldig om er met dit superpakket te starten!

  Beantwoorden
 7. Lisa

  Yay, ik doe zeker mee! Zo’n originele winactie. Ik houd enorm van Yoga, maar heb nog steeds dat duwtje in de rug nodig. Ik wens iedereen heel veel succes.

  Beantwoorden
 8. Esther Plakke

  🙂 Wat een fijne winactie!. ben met yoga begonnen samen met mijn beste vriendin en tante. dit zou goed van pas komen!

  Beantwoorden
 9. Sanne B

  Nog niet zo lang geleden “yoga” ontdekt en ik begin er steeds meer aardigheid in te krijgen.
  Dus ik doe graag mee met deze leuke actie.
  Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar de chocolade moerbeien.Wij hebben een moerbei boom in de tuin.

  Beantwoorden
 10. Evelien DV

  Superleuk pakketje! Doordat er zoveel stress in mijn omgeving is de laatste maanden, ben ik opnieuw met yoga begonnen. Zo’n mooi roze yogamatje zou een vrolijke toevoeging aan mijn routine zijn! Ik heb de FB-pagina’s geliket.

  Beantwoorden
 11. Cheyenne

  Wat een leuke actie. Ik ben kan wel wat ontspanning gebruiken en yoga schijnt hier goed voor te zijn daarbij zijn deze spulletjds super fijn. Even lekker ontspannen en gowd voor mezelf zorgen heb ik echt even nodig. Die snacks maken me zo nieuwsgierig dus ik doe graag mee.
  Ik volg jou en superyoga op facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Beantwoorden
 12. Lin

  Sinds kort volg ik lessen Bodybalance en wat is er nou fijner dan je eigen yogamat! En dan ook nog een handige tas om je matje en spulletjes in mee te nemen en overheerlijke superfoods om gezond te mogen snacken, ja ik maak graag kans op dit geweldige pakket!
  Ik volg jou en Superyoga op Facebook.
  Groetjes Lin

  Beantwoorden
 13. kim weernink

  Wat zit er precies in het pakket t.w.v. €55,30?

  – Een yogamatje in kleur naar keuze (lichtblauw)
  – Een yogatas in kleur naar keuze (, turquoise, )
  – 2x rauwe chocolade moerbeien
  – 1x kokoschips
  – 1x sesam kokos raw snacks

  die wil ik graag hebben!!!

  Beantwoorden
 14. Anouk

  Wat een ontzettend leuke actie!! Ik ben net begonnen met yoga en heb ook voor mezelf besloten om mijn levenstijl te veranderen door gezond te gaan eten en genoeg te bewegen, en dit geweldige pakket zou hier een ontzettend leuke bijdrage aan kunnen leveren! Hopen dat ik win.. fingers crossed!

  Beantwoorden
 15. Brigitte Geers

  Wat een leuke prijs!
  Na een erg depressieve periode ben ik nu weer aan het opkrabbelen uit het dal. Dit wil ik mede doen door na lange tijd yoga weer op te pakken. Vanaf eind deze maand kan ik ook weer gaan beginnen met yoga-lessen en hier kijk ik heel erg naar uit.

  Beantwoorden
 16. Janine

  Geweldige actie – alles geliked (ook op Bloglovin’)! Ik ben net begonnen met yoga en er al helemaal aan verslingerd. Alleen een fijne yogamatje ontbreekt nog 😉 Ben ook erg nieuwsgierig naar de superfoods!

  Beantwoorden
 17. Lucienne

  Leuke winactie! Ik zit er al tijden aan te denken om een gezondere leefstijl aan te nemen en wil daarbij ook yoga gaan doen. Dit zou voor mij een extra motivatie zijn om aan deze goede voornemens te beginnen.

  Beantwoorden
 18. Claire

  Wat een leuke actie! Ik ben net een beetje begonnen met yoga en heb nog het een en ander ervoor nodig. Ik kan moeilijk ontspannen en ik probeer met yoga de manier te vinden om dit te kunnen doen 🙂

  Beantwoorden
 19. Petra

  Ik twijfel al zo lang…zou yoga iets voor mij zijn? Maar ik beloof: als ik dit win, ga ik ’t echt doen en word ik kalm, rustig en lenig 🙂

  Beantwoorden
 20. Nina

  Wat een leuke actie! Past perfect bij mijn actieve en sportieve lifestyle! Ben vooral benieuwd naar de sesam kokos raw snacks!

  Beantwoorden
 21. Lian

  Ik ben deze zomer met yoga begonnen en vind het heerlijk! Deze pakket zou dus super welkom zijn! Kan ik thuis ook lekker oefenen

  Beantwoorden
 22. Kelly

  YESSS!!! Een yogamat voor thuis en handige tas voor naar de lessen! En natuurlijke de superfoods voor na de workout 🙂 Super pakket!

  Beantwoorden
 23. Tirza

  Ik snapte yoga nooit maar sinds een vriendin me een aantal keer heeft meegesleurd ben ik helemaal fan geworden. Probeer het elke dag even te doen! Ik voel er zoveel beter door 🙂 En met dit pakket vast nog beter :mrgreen:

  Beantwoorden
 24. Priscilla van der zijde

  Woooowww ♡♡ wat een verwennerij natuurlijk beide pagina’s geliked , zodat ik jullie altijd kan volgen ♡♡

  Beantwoorden
 25. Henri

  Hier kan ik m’n vriendin wel blij mee verrassen! En misschien dat het haar dan lukt om me een beetje aan het yoga-en te krijgen met haar. In m’n privacy thuis sta ik er wat meer open voor dan dat ik mee moet naar haar lessen 😉

  Beantwoorden
 26. Ansje Sap

  Wat een gave actie zeg. Vind yoga heerlijk om te doen. Leuk om met de snacks in yoga style te kunnen snoepen hihi

  Beantwoorden
 27. chen

  Eerst relaxen met yoga en dan mijzelf belonen met lekkere gezonde snacks (voorkeur kleur, yogamatje: blauw, yogatas; zwart)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.