Een tijdje terug schreef ik voor het eerst over XD Design, omdat ik razend-enthousiast was over haar handige, nuttige en prachtig ontworpen gadgets. Ik ontving eerder van dit merk een barbecue en een super schattig olie en azijnsetje maar vandaag laat ik mijn mini-wishlist van producten van dit merk zien, die je zo nu en dan in de sale op Westwing kunt kopen.

p280132_1Hoe gaaf is deze telefoon oplader? De ontwerpen van XD Design zijn naast dat ze enorm praktisch zijn, ook nog eens ontzettend duurzaam en dat is een ongelooflijk groot pluspunt wat mij betreft. Deze telefoonoplader werkt volledig op zonne-energie; groenere energie kan haast niet! Daarnaast, is het geen ontzettend leuk ontwerp? Dit wilt iedereen toch wel in het raam hebben staan?

p436143_3Helemaal hip: Zo’n handige meeneemfles waar je fruit in kan doen om fruitwater te maken. Ik vraag mezelf eigenlijk een beetje af waarom ik nog niet zo’n fles in mijn bezit heb, want ik heb mezelf voorgenomen om meer water te drinken terwijl ik tegelijkertijd helemaal niet zo van die ‘watersmaak’ hou. (En de mensen die zeggen dat water geen smaak heeft: jullie hebben waarschijnlijk te weinig smaakpapillen). Fruitwater heeft nét die frisse zoete fruitsmaak én het is nog eens super gezond!

p915092_1Mensen die mij kennen weten wel dat ik op zijn tijd van een wijntje houd. En dan het liefst koud, natuurlijk. Maar aangezien ik niet permanent een fles wijn in m’n koelkast heb staan, zou een wijnkoeler als deze natuurlijk een geweldige uitkomst zijn. Naast dat het design heel strak is, koelt het je wijn binnen no-time. Dit moet ik hebben!

XD Design is een van de merken die je terug kan vinden op Westwing.nl. Westwing.nl is een webshop waarop je toegang kunt krijgen tot exclusieve sales van verschillende merken in de categorie home & living.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.