logo
Top

Candy Crush Saga

Na verslaafd te zijn geweest aan de kleine (online) spelletjes voor op je mobiel zoals Wordfeud, Draw Something en Ruzzle, heb ik weer een nieuw spel ontdekt: Candy Crush Saga. Een variant op Bejeweld. Ik zal uitleggen hoe het spel werkt.

Wat is Candy Crush Saga?

Candy Crush Saga is een gratis online spelletje van King. Het is een spel op Facebook (op je pc), maar je kunt ook de Candy Crush Saga app op je telefoon installeren. Het spel bestaat uit heel veel levels en je moet snoepjes combineren om de levels uit te halen.

Schermafbeelding 2013-01-01 om 19.47.12

Snoepjes Combineren

Als je het nog nooit hebt gespeeld en je weet ook niet wat Bejeweled is, zijn de spelregels een beetje lastig uit te leggen. Maar ik ga het proberen. Je kan steeds 2 snoepjes verwisselen die naast elkaar liggen. Je kan ze alleen verwisselen als je een combinatie maakt. Een combinatie bestaat uit 3, 4 of 5 snoepjes naast elkaar die dezelfde kleur hebben. Zodra je een combinatie hebt gemaakt, verdwijnen de snoepjes en krijg je er punten voor. Hierboven zie je level 1 van Candy Crush Saga. Je doel in dit level is om 300 punten te scoren. Als je de eerste paar levels speelt, leer je vanzelf hoe het werkt. De tutorial is heel duidelijk.
Schermafbeelding 2013-01-02 om 14.37.21

Speciale snoepjes

In het spel kun je ook speciale snoepjes creëren door de juiste combinaties te maken. Er zijn 3 verschillende speciale snoepjes die je tijdens het spel kunt krijgen.
Gestreept Snoepje
Zoals ik al zei, je kan combinaties maken met 3, 4 of 5 snoepjes. Als je 3 snoepjes op een rij weet te krijgen, verdwijnen alle 3 de snoepjes. Dit is een normale combo. Maar als je 4 snoepjes op een rij weet te krijgen, verdwijnen er 3 snoepjes en komt er één speciaal, gestreept snoepje voor in de plaats. Als je deze combineert met snoepjes van dezelfde kleur, zal dit snoepje ontploffen en één strook (horizontaal of verticaal) met snoepjes laten ontploffen.

Schermafbeelding 2013-01-02 om 14.44.59Ingepakt Snoepje
Een ingepakt snoepjes kan je krijgen door 5 snoepjes te combineren. Een ingepakt snoepje kan je op twee manieren krijgen. Voorbeeld één zie je hierboven. Helemaal bovenin in het midden zie je een groen snoepje. Als ik deze naar beneden plaats dan heb ik 5 snoepjes gecombineerd. Dus, als je een combinatie van 5 snoepjes weet te maken in een “L” (of hoek)-vorm dan ontstaat er een ingepakt snoepje. Een andere manier om een ingepakt snoepje te krijgen is door 5 snoepjes te combineren in een T-vorm. Deze snoepjes veranderen dan in een ingepakt snoepje. Als je een ingepakt snoepje combineert met andere snoepjes van dezelfde kleur, ontploft dit snoepje en alle omliggende snoepjes ontploffen ook.

Schermafbeelding 2013-01-02 om 14.42.16Kleurenbom
Je kan ook 5 snoepjes op een rij combineren. Als je dit doet, komt er een kleurenbom tevoorschijn. Als je deze kleurenbom verwisseld met bijvoorbeeld een rood snoepje wat ernaast ligt, ontploffen alle rode snoepjes in je veld.

Speciale Snoepjes Combineren

Je kan deze speciale snoepjes ook met elkaar combineren. De gestreepte snoepjes, ingepakte snoepjes en de kleurenbom kan je ook samen combineren. Zo kan je 2 gestreepte snoepjes met elkaar combineren, 2 ingepakte snoepjes, 2 kleurenbommen. Maar ook 1 gestreept snoepje met 1 ingepakt snoepje, 1 gestreept snoepje met 1 kleurenbom en 1 ingepakt snoepje met 1 kleurenbom. Iedere combinatie heeft een ander speciaal effect en dat maakt het spel extra leuk.
Twee gestreepte snoepjes met elkaar combineren
Als je twee gestreepte snoepjes met elkaar combineert, dan verdwijnt er één hele rij verticaal en horizontaal.
Twee ingepakte snoepjes met elkaar combineren
Als je twee ingepakte snoepjes met elkaar combineert, zal er een grote ontploffing plaatsvinden, tot twee keer toe.
Twee kleurenbommen
Als je het voor elkaar krijgt om twee kleurenbommen met elkaar te combineren, zullen alle snoepjes in het veld verdwijnen!
Een gestreept snoepje met een ingepakt snoepje combineren
Als je een gestreept snoepje combineert met een ingepakt snoepje, zullen er 3 rijen verticaal en 3 rijen horizontaal weggespeeld worden.
Een gestreept snoepje met een kleurenbom combineren
Als je bijvoorbeeld een rood gestreept snoepje met een kleurenbom combineert, zullen alle rode snoepjes veranderen in een streepjessnoepje en deze zullen ontploffen (zoals een normaal streepjessnoepje ontploft).
Een ingepakt snoepje combineren met een kleurenbom
En als laatste, als je een kleurenbom met bijvoorbeeld een rood ingepakt snoepje combineert dan zullen alle rode snoepjes in het veld weggespeeld worden. Hierna ontploft de kleurenbom nog een keer en zal er nog een andere kleur weggespeeld worden uit het veld.

Verschillende levels

Candy Crush heeft natuurlijk meer dan 200 levels, maar sommige levels hebben andere doelen.
Punten scoren
Bij sommige levels moet je een bepaalde score behalen om het level te halen. Je hebt maar een beperkt aantal zetten.
Gelatine wegspelen
Bij sommige levels moet je gelatine wegspelen in een bepaald aantal zetten. Maar wat is gelatine? Gelatine kan je herkennen aan de witte of grijze achtergrond bij een snoepje. Gelatine kan je wegspelen door een combinatie te maken op de plaats van de gelatine. Is de gelatine wit? Dan moet je op die plaats twee keer een combinatie maken voordat het verdwijnt. Is de gelatine een beetje grijs (doozichtig, eigenlijk)? Dan hoef je maar één keer een combinatie te maken op de plaats van de gelatine.
Ingedriënten naar beneden halen
Je hebt ook levels waarbij je ingrediënten naar beneden moet halen. Dit kunnen kersen of hazelnoten zijn. Je moet ervoor zorgen dat deze ingrediënten helemaal aan de onderkant van het level komen. Dit doe je natuurlijk door onderliggende snoepjes te combineren, zodat ze verdwijnen.
Tijdlevels
Bij tijdlevels moet je een bepaalde scoren weten te halen in een bepaalde tijd. Je hebt een onbeperkt aantal zetten.
Bestellingen ophalen
Als je wat verder in het spel bent, kom je een nieuw soort level tegen: Bestellingen ophalen. Bestellingen ophalen gaat als volgt: Je krijgt een bestelling, bijvoorbeeld 50 blauwe snoepjes. Het doel is dan om 50 blauwe snoepjes weg te spelen. Het kan ook zijn dat je 10x een gestreept snoepje moet wegspelen, of dat je twee kleurenbommen moet samenvoegen om het level te halen.

Moeilijke levels
Natuurlijk zijn er makkelijke levels, maar ook moeilijkere. Levels waarbij de kans groot is waar je wel eventjes vast blijft zitten, zijn: Level 23, level 30, level 33, level 50, level 56, level 65, level 66, level 67, level 68, level 70, level 76, level 77, level 79, level 80, level 86, level 88, level 89, level 85, level 91, level 95, level 97, level 102, level 113, level 123, level 137, level 165, level 181, level 197, level 323, level 342, level 350, level 380, level 409, level 421, level 425, level 455 en level 500.Lijst wordt nog aangevuld. Bij welk level zat jij vast? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

Hoeveel levels heeft Candy Crush Saga?

Op het moment dat ik dit type (laatst geupdate: 30-01-2014) telt Candy Crush Saga 515 levels. De makers proberen eens in de zoveel tijd een update te doen met een episode van 15 levels. Maar naar dit aantal levels heeft Candy Crush Saga natuurlijk ook Droomwereld, die ook veel levels bevat.

Schermafbeelding 2013-12-18 om 21.59.01

Droomwereld

In december 2013 is Candy Crush Saga met een nieuwe wereld gekomen: Dromenwereld. Deze droomwereld kan je binnengaan door op Odus de Uil te klikken. Zodra je in deze droomwereld zit, kan je weer beginnen bij level 1, maar dan op een hele nieuwe manier, zoals je Candy Crush Saga nog nooit gespeeld hebt!

Er is een nieuw speltype, genaamd Maanmanie. Je moet snoepjes combineren om de maanmeter vol te krijgen. Wanneer de maanmeter vol is, verschijnt er Moonstruck in beeld en zal het spel voor een bepaalde tijd verder gaan met één kleur snoepje minder. De dromenwereld speel je vrij als je bij level 51 bent. Smartphone en tablet gebruikers moeten hun spel bijwerken naar de laatste versie, anders doet hij het niet.

Schermafbeelding 2013-01-02 om 15.36.15Het is een erg leuk en verslavend spel. Het ziet er vrolijk uit en er zit een kleine verhaallijn in. Het meisje probeert iedereen te helpen die ze tegenkomt. Wat het spel extra leuk maakt is dat je kan zien hoe ver je vrienden zijn in het spel. Ook kan je de score van je vrienden per level zien, dat maakt het lekker competitief. Jij moet natuurlijk wel een hogere score krijgen dan je vrienden! ;)

Candy Crush Saga werk niet?

Het kan zijn dat het spel opeens niet meer functioneert op je computer, je tablet of smartphone. Of dat je vaak de melding krijgt dat het spel is gestopt. Je kunt dan het volgende proberen:

Candy Crush Saga werkt niet op Smartphone/tablet:
– Candy Crush Saga verwijderen van je smartphone/tablet en opnieuw installeren
– Je smartphone/tablet opnieuw opstarten
– Je smartphone/tablet opschonen (bestanden/apps verwijderen die je niet meer gebruikt)
– RAM geheugen wissen
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Candy Crush Saga werkt niet op computer/Facebook:
– Computer opnieuw opstarten
– Browser opnieuw opstarten
– Andere browser gebruiken
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Mocht het spel hierna nog niet werken, kun je het beste een mailtje sturen naar King.

Cheats & Hacks?

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Candy Crush Saga, maar ik raad niet aan om hieraan mee te doen. Zo verpest je het spel voor jezelf, de lol zal er snel vanaf zijn!

Screenshot_2013-01-02-15-28-30

Candy Crush Saga op smartphone, tablet en pc (Facebook)

Je kan Candy Crush Saga spelen op Facebook en je kan hem downloaden voor je smartphone. Niet elke smartphone is compatibel met het spel. Ik kan hem bijvoorbeeld wel op mijn Samsung Galaxy S3 spelen, maar mijn vriend niet op op zijn Samsung Galaxy Gio. Dit ligt denk ik aan het besturingssysteem of aan de grootte van het scherm van je smartphone.

Download Candy Crush Saga voor Android
Download Candy Crush Saga voor Apple iPhone & iPad
Speel Candy Crush Saga op Facebook.

Candy Crush Soda Saga

King heeft een vervolg gemaakt op Candy Crush Saga, namelijk: Candy Crush Soda Saga!

Vragen over Candy Crush Saga?

Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!


Ik zou het heel erg leuk vinden als je PinkGraphics.nl zou volgen op Bloglovin!


[ad code=2 align=center]

Roze is mijn favoriete kleur.

info@pinkgraphics.nl

Comments

 • Suzanne - watleesik
  januari 3, 2013

  Ik ga spelen denk ik maar

  • devos gino
   juni 18, 2014

   ik zit vast op level 571 ik kan nie aanklikken er staat een treintje op die nummer
   wat moet ik doen

   • Erna Staal
    juni 21, 2014

    Het treintje zit bij mij ook in de weg!
    Wie weet hier een oplossing voor?

    • Sieny
     maart 24, 2017

     Ik kom niet op level 36 terwijl 35 al minstens 4 keer voltooid is

   • Greetje
    juni 22, 2014

    Helaas kan ik 571 door het treintje niet openen.

   • ina
    september 10, 2014

    Ik weet het ook niet, al twee keer level 50 gespeeld, maar het treintje op level 51 belet mij ook om verder te gaan. Wat moet ik doen?

   • Bertoe Peterzen
    mei 13, 2017

    Ik kom niet verder dan leven 35, die ik al vele malen gemaakt heb. Wat nu te doen?

  • Ade Boer Huisman
   februari 5, 2016

   Hallo ik kom niet een stap verder in level 1486 krijg de bovenste bloemkolen niet weg op geen manier heb bijna al mijn gespaarde boosters al verbruikt maar helaas niks aub help mij ,zou het filmpje bekijken maar dat inummer hoort niet bij 1486 vrindelijke groeten .

  • Carine
   februari 14, 2018

   Ik kan geen nieuw bericht starten dus probeer het hier.
   ik zit op level 1752.
   Ik heb nog steeds geen idee hoe ik dat tijdklokje stuk kan maken! Is het toeval op moet je op een bepaald moment dit raken? En hoeveel keer?
   Alvast bedankt

  • Trijnie
   juni 22, 2018

   Kan het kloppen dat er tussen level 30 en 31 iets van 90 uur zit voordat ik verder kan spelen ?

 • Jolet
  januari 3, 2013

  Ziet er leuk uit! 🙂

 • Beautydiamonds
  januari 3, 2013

  Ik zag toevallig vandaag dit spelletje in een app:D

 • Sas
  januari 3, 2013

  Oh leuk….

 • Lieke
  januari 4, 2013

  Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar.. ik haat chocola! (alleen in Candy Crush)

 • Sandra
  februari 20, 2013

  Misschien vind ik hier uitleg over de extra levens die je krijgt. Als ik mijn spel op Facebook open, heb ik 5 levens en ondertussen krijg ik van verschillende vrienden extra levens, deze accepteer ik dan, maar ze worden niet bijgeteld. Als ik dan mijn spel wil beginnen en die verzoeken zie, klik ik ze opzij met de gedachte ze later te gebruiken, tot mijn 5 levens op zijn, maar daarna kan ik ze niet meer vinden.
  Het lijkt er wel op, dat je ze gewoon kwijt bent als je al 5 levens hebt ??? Of mis ik iets ?

  Groetjes, Sandra.

  • Conny
   december 28, 2016

   Ik zit op level 136 en moet 2 vlaggetjes halen, maar waar staat dit voor?

   • Baert jeanpaul
    januari 29, 2019

    Ik ben daar ook en geraakvniet verder iser iemand die mij kan helpen aub

 • Sandra
  februari 20, 2013

  Aha, dank je Silvy ! Nu is het me duidelijk. Inderdaad hopen dat dit binnenkort ook op facebook is. Helaas heb ik een blackberry en kan ik deze app hierop niet downloaden.

 • thom
  februari 28, 2013

  Hoe krijg je meer punten? Zo snel mogelijk de gelatine wegspelen, of zo veel mogelijk zetten maken voor veel punten?

 • Tanja
  maart 1, 2013

  Speelde het via Facebook op mijn laptop maar nu opeens werkt het niet meer. Krijg alleen de king.com reclame balk in beeld. Wat gaat er fout, wat heb ik weggegooid dat niet had gemogen??

  • Patrick
   maart 1, 2013

   Ik heb dus sinds twee dagen ditzelfde probleem. Ik heb niets verwijderd en alleen adobe flashplayer gedownload omdat dat aangegeven werd. Ik weet ook niet hoe ik dit probleem moet oplossen dus als er meer mensen zijn die dit hebben of hebben kunnen oplossen dan zou ik het ook graag willen weten.

   • Maja
    juni 9, 2017

    Gewoon dit spel er even afgooien, je raakt geen levens kwijt, 100%, en opnieuw installeren

 • Indra
  maart 5, 2013

  Zijn er ook truckjes hoe je een level moet spelen, zit vast in level 120

 • Cinthia
  maart 11, 2013

  Hoi allemaal,

  Ik heb even een vraagje. Sinds kort heb ik problemen met het vragen van levens bij Candy crush op de tablet. Als ik dan zeg maar vrienden vraag om levens te vragen, dan lijkt het alsof facebook niet doorlaadt. Ik krijg dan wel gewoon het normale startscherm te zien, maar niet mijn lijst met vrienden. Dat veld is dan gewoon wit?? Iemand enig idee hoe ik mijn ‘vrienden’ weer terug krijg in mijn lijst? Of zijn er meerdere met dit probleem?

  Groetjes Cinthia 🙂

  • Deborah
   maart 13, 2013

   Ja dat wil ik ook wel eens weten. Ik heb dit sinds kort ook. Vooral nu ik vrienden nodig heb om een volgende episode te spelen. Nu kom ik dus ook niet verder 🙁

   • Jord
    maart 15, 2013

    Ik heb dit ook en het zuigt hard

    • Jord
     maart 15, 2013

     Bug fix nodig?

 • Dianne
  maart 12, 2013

  Wat wordt bedoeld met gelatine wegspelen, welke kleur is dat?

   • Dianne
    maart 15, 2013

    Super, dank vd reactie

 • yvonnr
  maart 18, 2013

  IK Heb nu op telefoon uitgespeeld tot level 245…en ahhhh….hier stopt het spel.
  Terwijl ik op de computer kan doorspelen.
  Kan he candy crush ook boven level 245 op je samsung galaxy 2 krijgen.?

 • n
  maart 19, 2013

  ik heb een vraagje ik wil het spel weer helemaal opnieuw beginnen weet iemand hoe ik dat kan doen ?
  ik heb in het spel al op resetten gedrukt maar dan begin ik nog opnieuw heb hem ook al verwijderd van mijn facebook maar als ik dan weer begin begin ik weer bij het oude level.
  en opnieuw als app geinstaleerd.

 • jannie
  maart 19, 2013

  Ben steeds mijn opgespaarde levens kwijt, en nu is zelfs het envelopje op mijn ipad weg.
  Wat te doen?

  • TRuth
   maart 20, 2013

   Als je naar een nieuwe episode gaat ben je al je opgespaarde levens kwijt.

   • Ruth
    maart 20, 2013

    oeps ik heb mezelf truth genoemd…hihi moet ruth zijn

   • dave
    juni 25, 2013

    Ben ik het niet mee een heb regelmatig levens staan in mijn envelop ook als ik aan een nieuwe episode begin het ergerd mij wel dat zomaar ineens alles weg is zeker als ik nachtdienst heb op het werk

 • Marion
  maart 20, 2013

  Ik zal wel gek zijn maar ik speel het spel op mijn iPad en heb niet gekoppeld aan FB, maar ik zie met geen mogelijkheid wat gelatine is.. Volgens een uitleg hierboven moet het doorzichtig zijn.. Doorzichtig wat? Ik zie het echt niet. Het valt niet mee om alle gelatine weg te spelen als je het niet kunt vinden, hahahaaaaaaa! Alvast dank voor het antwoord.

 • Yolande
  maart 25, 2013

  Ik zit op level 36 maar nu moet ik vrienden vragen om te kunnen spelen,maar dat lukt niet op mijn ipad..krijg steeds bericht dat ik mijn account moet voltooien maar ik weet niet hoe…vraagt wel om in te loggen via facebook dat gaat wel maar andere kunnen niks zien van mijn spel en ik niet van andere hoogst irritant!
  Wie weet wat ik nog kan doen?

 • Marjon
  maart 25, 2013

  raar…. ik kan ineens geen candy crush meer spelen? Hij laadt wel, maar als ik op het level klik welk ik wil spelen start hij niet… iemand enig idee?

 • Anneke
  maart 25, 2013

  Ik wil candy crush Saga op mijn smartphone zetten maar als ik dat wil doen krijg ik als antwoord: Uw apparaat is niet compatibel met deze versie. Hoe krijg ik dit spel er wel op, deze telefoon heb ik net 2 weken. Dus ik ga geen andere kopen.

  • jennifer
   april 11, 2013

   ik heb het zelfde probleem alleen heb ik hem er al opgehad ivm storing niet gekoppelt aan facebook heb ik hem verweiderd wil hem opnieuw instaleren maar nee lukt me niet

 • sanne
  maart 26, 2013

  Soms zie ik dat bij een snoepje +5min erbij komt te staan, dwz 5 sec erbij. Ik weet niet hoe je dit doet, ik kom maar niet verder bij level 27 waarbij je binnen 1 min 40.000 punten dient te behalen…

 • Roosje
  maart 29, 2013

  Hallo
  Tot eergister stond mijn candy crush gekoppeled op mijn mobiel aan mijn facebook, waardoor ik op beide even ver was
  Sinds eergister geeft hij aan dat hij niet meer gekoppeld is
  geeft aan het spel heeft geen toegang tot facebook sta toegang toe voor je toestel via instellingen/facebook
  Maar hoe doe je dat doe je dat via facebook op de laptop of via instellingen op je telefoon
  Hij doet het ook niet als ik via facebook candy crush activeer op de mobiel

  • joyce
   april 7, 2013

   Hai Roosje, heb je al ondekt hoe dit kan want ik heb hetzelfde, irritant! Gr Joyce

   • C.
    april 26, 2013

    Dit heb ik dus ook! Echt heel irritant. Zo kan ik geen levens meer geven en krijgen.

    • Theresiana
     mei 2, 2013

     Heeei dit heb ik ook gehad dan moet je even kijken bij je app store om te kijken of candy crush of je facebook een nieuwe update nodig heb zo ja moet je deze even updaten als je dat heb gedaan je telefoon resetten en dan kijken of die het weer doet.
     .
     Gr

 • gerry
  maart 31, 2013

  Ik kan geen levens verzenden via mijn samsung note, weet iemand hoe dit is op te lossen ?

 • cat
  april 1, 2013

  momenteel zit ik vast op 136 moet twee ingeo=pakte snoepjes naast elkaar krijgen maar ik voor ik zover ben zijn ze alweer ontploft.
  Iemand suggesties?
  Cat

 • nora
  april 2, 2013

  Wanneer komen er nieuwe levels voor samsung note ll ? Sommige telefoons en op pc hebben veel meer levels…
  Wil verder spelen :@ beetje verslaafd

 • Astrid
  april 8, 2013

  Hoi….ik zit in level 151….in 90 sec 35.000 punten halen!!
  Even een vraagje….hoe krijg je de EXTRA 5 seconden snoepjes…..
  Ik heb geen idee soms krijg ik er één….of geen…soms wel acht per spel!!
  Ik hoop dat ik een reactie krijg….want ik kom al een week niet verder met dit level 151… 😥

  Groetjes, Astrid

 • Janet
  april 9, 2013

  He hoi,
  Ik wil graag candy crush toegang geven tot mijn facebook acount maar krijg de volgende melding.
  het spel heeft geen toegang tot facebook. Sta toegang voor je toestel toe via Instellingen/facebook.

  iemand een idee wat ik moet doen? ik heb een iphone? via waar moet ik toestemming geven?

  • John
   april 18, 2013

   Hoi,

   Ik heb sinds kort hetzelfde probleem dat ik toegang moet toestaan via instellingen.
   Heb je al enig idee waar en hoe dat moet.
   vast bedankt voor je reactie,

   John

 • Chris
  april 11, 2013

  Ik gerAak ook niet meer op facebook met candy crush!?

 • Colinda
  april 13, 2013

  Hallo!

  Ik heb net level 275 gehaald en moet nu wachten op nieuwe levels. Wanneer zijn level 276 tot en met 350 te spelen?

 • Ria Claassen
  april 24, 2013

  Speel ook zoals zo velen Candy Crush Saga maar heb een probleem op mijn PC gekregen, zodat ik geen levens meer kan vragen.
  Weet u misschien een mannier omdat te herstellen.

  B.V.D.

 • Hanneke
  april 28, 2013

  Sinds kort krijg ik van vrienden extra zetten toegestuurd. Hoe kan ik die inzetten? Ook als ik ze accepteer hou ik in mijn level maar 50 zetten. ..
  Kan ik ze ook tijdens t spelen aan zetten? Of moet dat voordat je begint?
  Ik speel vanaf mijn telefoon.

  • Selin
   mei 6, 2013

   Hier zou ik ook HEEL GRAAG antwoord op willen :(!

   • Bibi
    mei 31, 2013

    en ik ook!!!!!!

   • angie
    juni 25, 2013

    Mochten jullie het ondertussen al weten, willen jullie dit geheim dan ook met mij delen? Mij lukt het ook niet om de extra zetten in te zetten, niet op mijn tablet en niet op facebook 🙄

    • Joke
     november 1, 2013

     Is er al iemand die weet hoe je de extra drie zetten kan toevoegen aan je spelletje?
     Ik zit op level 275 en ik snap echt niet hoe ik de extra zetten kan toevoegen aan de 50 zetten die je van CC krijgt?

  • Helmie
   juli 23, 2013

   Ik zit ook met hetzelfde probleem. Had gehoopt hier een antwoord te vinden!

  • Martha
   augustus 14, 2013

   zucht… Ik snap ook niet hoe ik die extra zetten kan gebruiken!

  • Lalimstr
   september 7, 2013

   Please, iemand het antwoord op deze vraag???? Want ik wil het ook graag weten…..

 • tamara
  april 28, 2013

  Hoi

  ik wil voor mijn zoonte Candy crush op de pc zetten. Weet iemand hoe ik dit voor elkaar krijg? Het lukt me niet.

  • nlpcdokter
   juni 10, 2013

   Hoi Tamara, via onderstaand link kun je een programma downloaden en installeren om zo de .apk files (android installatie files) te installeren en dus zo ook candy crush op je pc te spelen.

   //www.bluestacks.com/

   • antoinette
    augustus 23, 2013

    dag Tamara,

    Ik wil ook graag via mijn pc spelen. Heb bluestacks geïnstalleerd. Wat moet er nu nog gebeuren ?
    ps: ik heb geen android, faceboek,tablet of iets dergelijks.

 • truussanting
  mei 8, 2013

  Vrienden vragen levens aan mij, maar ik kan ze niet geven. De envelopjes blijven staan en bij de berichten kan ik ze ook niet verwijderen .hoe los ik dit op?

 • Sanne
  mei 15, 2013

  Ik zit vast bij 36. Vraag mijn vrienden om hulp en zie ook Fb berichten die door linken naar CC. maar deze zorgen niet dat ikverder kan spelen? Ook niet na accepeteren in het spel zelf. Wat doe ik niet goed?

 • Baggio24
  juni 3, 2013

  Ik weet niet of de klacht bekenbaar is bij (i phone 4s). Ik heb candy crush al een tijdje maar kan geen verbinding maken met me facebook, Hij vraagt om toegang in te schakelen bij mijn facebook, maar ben al een tijdje opzoek maar kan het niet vinden hoe is dat moet doen..

  Wie kan mij helpen
  Vriendlijke groeten

  • Dots72
   juli 5, 2013

   Heb je al geprobeerd om Candy Crush vanuit Facebook te openen? Volgens mij maakt hij dan direct verbinding.

 • anja
  juni 4, 2013

  eerder kon ik gewoon candy crush spelen op FB maar nu krijg ik alleen een wit scherm als ik het probeer te openen.
  Iemand een oplossing?
  Ik gebruik een laptop..

 • Kirsten
  juni 9, 2013

  Hallo. Hoe kan ik de extra zetten die ik van anderen krijg inzetten??

 • Kathleen
  juni 12, 2013

  Op de Ipad kan je een ander spel kiezen omdat de kleuren niet te goed liggen om te beginnen maar hoe moet je dit doen als je op de PC aan het spelen bent

  • Dots72
   juli 5, 2013

   Het heeft alleen zin dit te doen als je minder dan 5 levens beschikbaar hebt. Stel je hebt geen levens meer, an selecteer je de berichten waarin vrienden levens geven, stel dat zijn er 3, dan zou je daarna 3 levens moeten hebben. Maar het maximale is 5, meer kan niet.

 • A
  juni 14, 2013

  Ik kan ineens geen levens meer aan vrienden vragen. Als mijn levens op zijn komt er een scherm alleen is de knop : vriende vragen verandert in profiteer en eronder staat dat ik een ander spelletje moet spelen om levens te krijgen. Hoe krijg ik dit weg en kan ik weer vrienden gewoon vragen om levens!!!

  • Aniger
   juni 17, 2013

   Dat heb ik nu ook! En ik wil er vanaf. Ik vind het dikke naaizooi. Ik krijg ook geen reclamefilmpjes meer om aan levens te komen.

 • Saskia
  juni 18, 2013

  Ik ben bij level 130 en moet 5 zwart wit gestreepte snoepjes wegspelen. Die verschijnen alleen niet in beeld. Iemand enig idee wat je moet doen om dit level te halen?

  • Elly
   juni 30, 2013

   het gaat niet om zwart-wit maar dit staat voor alle kleuren

 • Elize
  juni 19, 2013

  Level 316 don’t work at all please look after it

 • irene
  juni 20, 2013

  Hoi allemaal ik heb candy crush altijd op mn htc gehad nu moet ik hem ( nadat de telefoon opnieuw software heeft gehad) opnieuw installeren maar zogauw hij wil downloaden krijg ik een melding dat hij niet kan worden gedownload wegen een foutcode 498 neem aan dat het niet uitmaakt dat ik op Facebook in level 353 zit toch? Indien iemand weet hoe ik m weer terug krijg op mn telefoon hoor ik het graag groetjes irene

 • Jesperdays@Gmail.com
  juni 21, 2013

  Mijn beeld van candy crush is geminimaliseerd op mijn laptop en ik krijg het niet meer op groot formaat
  Help

 • sandra
  juni 22, 2013

  Ik heb een tablet difrnce en als ik candy crush wil spelen is de gelatine niet te zien is zwart ene keer wel andere keer niet ik heb de helderheid aangepast en de support desk zegt dat het aan het spel ligt maar iemand enig idee??

  • Doirean
   juni 26, 2013

   Wij hebben 2 diffrence tablets, en zondag op de eerste Candy crush binnen gehaald, deed het goed. Toen op de andere binnen gehaald. Raar maar waar in eens allebei zwarte achtergrond, en nu doet 1 het goed en de ander niet. Overigens heeft een vriendin, geen diffrence, het zelfde probleem. Is dus echt het spel denk ik. 😈

 • Cis
  juni 23, 2013

  Ik krijg mijn berichten met gestuurde levens niet meer geopend. Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik heb hem al gereset etc???

 • Chazol
  juni 26, 2013

  Als ik Candy Crush wil verbinden met mijn Facebook op mijn Sony Xperia J, zegt ie dat de webpagina niet beschikbaar is?? Ik heb al meerdere keren, Candy Crush er opnieuw op gezet, maar het schijnt niet te werken. Iemand enig idee hoe ik ervoor kan zorgen dat ie wel verbind??

 • Cheryl
  juni 29, 2013

  Voor alle Candy Crush fanaten die niet kunnen wachten tot er nieuwe levens zijn even een trukje voor de smartphones:

  als je levens op zijn, ga dan naar je instellingen verander de datum van je toestel handmatig 1 dag vooruit, ga terug naar het spel (dan zie je weer 5 levens erbij). Ga direct terug naar je instellingen en zet de datum terug; dan pas spelen op candy crush.
  😛

  • Sientje
   juli 13, 2013

   Ik ben vergeten de tijd terug te zetten, nu staat de tijd op 89040. Hoe kan ik dit veranderen.

 • Elly
  juni 30, 2013

  Een vraagje: Ik heb de openingsaanbieding bij candy crush gekocht en via ideal betaald.
  bedrag is wel afgeschreven maar heb de extra snoepjes en beurten nooit ontvangen. heeft iemand hier ook ervaring mee?

 • Dots72
  juli 5, 2013

  Hoe kan het dat ik in het overzichtsscherm (de landkaart) niet van al mijn vrienden een foto zie? Daardoor is het ook lastig te ontdekken wie ik kan vragen om een episode vrij te spelen.

  • Ria
   september 24, 2013

   Dat heb ik ook, heel gek, van 2 mensen staat er wel een foto. Ik heb het wel altijd gehad.

 • Marietje
  juli 6, 2013

  ik kan op mijn mobiel geen levens ontvangen of versturen

 • Sientje
  juli 13, 2013

  Ik ben vergeten de tijd terug te zetten. Hij staat nu op 89040. Hoe krijg ik dit weer goed?

 • Theo
  juli 13, 2013

  Hallo , een prachtig spel en idd flink verslavend .

  Zit nu op level 45 en speelde alle gelatine weg en ook had ik het aantal punten wat je moet halen .
  Toch gaat die niet naar 46 ?
  Had het al een aantal keren voor elkaar maar toch zeg die dat ik het niet gehaald heeft .

  Wie weet het probleem ervan ?

  Gr.Theo

  • //
   juli 21, 2013

   Ik heb candy crush op mijn tablet, ik moet een episode vrij spelen alleen als ik op verbinden met facebook druk staat er verbinding mislukt. Hij kan dus niet meer verbinden. Eerder is dit wel altijd gelukt en gewoon internet op mijn tablet doet het wel. Nu kan ik dus niet meer verder spelen, kan iemand mij helpen ???

 • Diddie
  juli 15, 2013

  Niemand krijgt mijn verzoeken om levens en om de episode vrij te spelen.
  Ik heb het geprobeerd op mijn note 2 en via de pc.

  Is het een facebookinstelling misschien? Ik zoek steeds, maar kan niks vinden wat hier de oplossing voor is.

  Wie kan mij helpen?

 • geerta donker
  juli 22, 2013

  candy crush wil niet meer op mijn pc wat nu??????

 • peter vermoen
  juli 24, 2013

  ik kan ineens geen levens meer aan vrienden vragen hoe ka dat,en wat moet ik doen……

 • Anita
  juli 27, 2013

  Hoe kan het dat ik geen foto’s meer zie van mijn vrienden?

  • Hanky1954
   augustus 1, 2013

   Heb ik ook, ook op de overzichtslandkaart! Iemand een oplossing? ❓

  • Siny
   augustus 15, 2013

   Ik heb hetzelfde probleem sinds ik zag dat mijn foto die ik op fb veranderd had op candy nog niet was veranerd.
   Ik heb op candy Facebook ontkoppeld in de hoop dat de foto zou veranderen maar tot mijn verrassing zag ik helemaal geen afbeeldingen meer van de vrienden en ik was al mijn levens kwijt.
   Iemand een oplossing voor dit probleem? ??

   • Ria
    september 24, 2013

    Hetzelfde probleem, geen foto’s meer te zien, dus kan je ook niet zien wie je moet vragen om verder te kunnen. Ik zou graag een antwoord hebben als het mogelijk is.

   • Ria
    september 24, 2013

    Hetzelfde probleem, geen foto’s meer te zien, dus kan je ook niet zien wie je moet vragen om verder te kunnen. Ik zou graag een antwoord hebben als het mogelijk is.

 • marion
  juli 28, 2013

  Hoi, ik speel candy crush op mijn tablet.
  Als mijn 5 levens op zijn, verzet ik de datum en krijg dan weer 5 nieuwe levens.
  Maar ik kom niet verder dan 3 november en nu springt de datum steeds terug op 28 juli.
  Iemand een tip want nu moet ik oneindig wachten 😥

 • Raymodn
  juli 29, 2013

  Als ik van mijn vrienden extra zetten krijg hoe kan ik die gebruiken dan? Als ik ze accepteer zie ik ze nergens meer terug…

 • Angela
  juli 30, 2013

  Hallo

  Ik heb even een vraagje

  Ik zit op facebook met candy crush nou spelen mijn zoontje en ik allebei op een eigen account ik zie hem wel en hij mij ook maar we kunnen elkaar geen levens sturen :S
  weet je ook hoe we dat wel voor elkaar kunnen krijgen?

 • Chris
  juli 31, 2013

  Shit, ik heb ook de tijd te ver vooruit gezet, moet nu 39000 minuten wachten? Hoe krijg ik dit weer goed??!

 • duitse hypotheekverstrekkers
  augustus 1, 2013

  This put up has been of wonderful assist for me! Many thanks for publishing it! Could you insert me to your mailing record so I will be acknowledged of the latest news? My e-mail is Jackowiak276@hotmail.com !

 • gea van duinen
  augustus 1, 2013

  hoe speel ik candy crush saga nummer 92

 • truus thijssen
  augustus 9, 2013

  Hoi speel candy op de laptop daar doet hij het goed
  Maar nu heb ik ook tablet en daarcgaat het steeds fout
  Valt weg als je zit te spellen
  Is dat te verhelpen lees dat het meer voorkomt
  Graag hulp hoe verder te komen in spel

 • Jolanda
  augustus 10, 2013

  Hallo, Ik speel het spel al een lange tijd op de pc en sinds kort kan ik het spel doen op mijn telefoon . Nou kan ik op de pc wel verder met candy crush , daar ben ik level 400 al gepasseerd maar op de telefoon blijf ik haken bij level 395 . Dat level heb ik gehaald alleen zegt hij op de telefoon dat er nieuwe levels aankomen maar dat is raar want op de pc ben ik wel verder . Kan iemand me dat uitleggen hoe dat kan . Zo jammer dat ik op de telefoon nu niet verder .

  • Gerrit
   augustus 21, 2013

   Heb ik ook al vaker gehad, is wachten op een update, die komt op mobiel wat later!

 • Aster
  augustus 13, 2013

  Ik speel het spel al een tijdje en blijf eraan verslaafd….en ik heb het ook aan fb gekoppeld. Ik dacht alleen dat ik had uitgeschakeld dat mij vrienden te zien krijgen dat ik een lol heb uitgespeeld of een leven geef. Mar dit blijkt niet zo te zijn, weet iemand hoe dit moet, want ik vind dit onnodige info om te delen…

 • Cobi
  augustus 15, 2013

  Mijn faceboek sessie is afgelopen hoe kom ik daar weer in

 • Laura
  augustus 15, 2013

  hallo even een vraagje ik wil helemaal opnieuw beginnen met candy crush op facebook maar ik weet niet hoe het moet want ik stond ineens op level 395 terwijl ik pas bij level 152 was groetjes

 • Gerianne
  augustus 21, 2013

  Als je via FB speelt en je haalt een level, je krijgt daarna een error, dan pakt die de level niet als gehaald? Kun je daar iets aan doen?

 • jacques
  augustus 28, 2013

  Veel van mijn vrienden krijgen extra zetten maar ik niet. Ik word ook niet voorgesteld bij vrienden om mij extra zetten te geven. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

 • Veronie
  augustus 29, 2013

  Krijg steeds als iemand. Level vraagt dat er n fout is hoe kan dat.terwijl iedereen op Facebook staat.

 • julia ruiter
  september 8, 2013

  heey ik speel al een tijdje candy crush
  en plots kan ik niet meer bij het envelopje boven in het scherm (links onder de levens)
  hier baal ik onzettend van dus alsblieft help me
  mijn broer had het zelfde probleem ik ik kan niks beginnen zo

  ps.
  op facebook krijg ik ook niks

 • marielle
  september 9, 2013

  Hoi, sinds de laatste update van cc kan ik maar 50 berichten zien als ik op de envelop tik, terwijl het aantal op 134 staat en er steeds meer bijkomen. Ik kan alleen die eerste 50 zien en niet de nieuwe. Heeft iemand hetzelfde probleem en hoe kan ik dit oplossen?

 • Gerda de Groot
  september 10, 2013

  Na een update blijft candycrush staan op lade…. En gaat heen ens weer naar facebook, maar opent niet meer wat kan ik doen?

 • EVK
  september 12, 2013

  ik heb een set van 9 gestreepte en verpakte snoepjes gekocht. het geld is afgeschreven, maar ik krijg de snoepjes niet. hoe krijg ik dit nu toch nog binnen?

 • Anouk
  september 22, 2013

  Ik heb het app op m’n smartphone en op m’n tablet gekoppeld aan m’n Facebook account. Op m’n tablet heb ik eindelijk, na een paar weken, level 213 gehaald. Maar als ik het spel verder wil spelen op m’n smartphone ben ik alsnog bij level 213. Hoe kan het dat hij op m’n smartphone niet verder gaat bij 214?

  • Hans
   januari 6, 2014

   dat probleem heb ik ookm maar dan tussen tablet en pc. wie weet een oplossing

 • Erica
  september 22, 2013

  Hallo, is er iemand die weet welke kant de gestreepte snoepjes op gaan (verticaal of horizontaal). Ze schieten nl. zo vaak de verkeerde rij weg bij mij…

 • Karin
  september 28, 2013

  Sinds kort zie ik geen profielfoto’s meer van vrienden op het beginscherm. Ik ben wel gekoppeld aan fb. Hoe kan dit?

 • Hanny
  oktober 8, 2013

  Verslavend spel maar ben nu gekomen tot leven 50, hierna kan ik niet verder komen. Hoe kom ik nu in level 51?

 • Marjolein
  oktober 10, 2013

  Ik kan sinds vandaag ineens geen levens meer vragen aan vrienden, hoe kan dit?

 • marita
  oktober 12, 2013

  ik heb al meerdere keren level 20 gehaald maar als ik start kom ik weer bij level 20 ik kom dus niet verder.

 • Siska
  oktober 14, 2013

  Hallo,
  Ik speel via de i-pod van mijn zoon candy crush, ik ben bij level 123 zonder facebook in te schakelen.. Nu heb ik zelf een i-Phone aangeschaft en moet weer overnieuw beginnen. Kun je dit ook overzetten tussen Apple onderling? Via facebook op de laptop ben ik bij level 20, hier speel ik het nooit meer op.

 • rick
  oktober 20, 2013

  Ik zie geen foto’s meer van de mensen in mijn speelveld! Iemand een oplossing?

 • Roelie
  oktober 23, 2013

  Dag
  Ik zie dat ik 107 verzoeken heb, maar als ik op het envelopje klik, staat er niets in. Kan ik dus geen nieuwe levens accepteren. Dat kon eerder wel.
  Wat moet ik doen??

 • ammirj
  oktober 27, 2013

  Ik heb 413 (levens en extra zette) bij het envelopje maar als ik het open staat er niks in.

 • Nicoline
  oktober 28, 2013

  Regelmatig lees ik de opmerking, dat mensen bij Candy Crush geen levens kunnen vragen, maar ip daarvan profiteer krijgen te zien. Ik heb hier ook nog geen oplossing voor gelezen. Nu heb ik dat 2 keer gehad. De 1e keer, had ik een nieuwe laptop en toen kon ik ineens wel weer vragen, maar na een update van windows.8.1 kon ik weer geen levens meer vragen. Ik heb uiteindelijk de instellingen van de pc wat betreft plugins enzo, weer naar fabriekinstellingen gedaan. Vervolgens was ik papa pear saga gaan spelen, want daar krijg je dan levens mee en toen kon ik ineens weer levens vragen. Terug naar Candy Crush en ja hoor, daar kon het ook weer. Dus of het nu komt door de fabrieksinstelling terugzetten, of dat er instellingen zijn gewijzigd na het spelen van Papa Pear ……dat weet ik niet precies, maar het probleem is in iedergeval opgelost, dus ik zou zeggen….voor degene die dat probleem hebben……proberen dus!

 • ans 't hart
  november 1, 2013

  sinds gisteren was ik ineens mijn 700 gespaarde levens kwijt ik kan sinds een paar weken ook geen levens meer versturen en verzoeken accepteren na gisteren ben ik echt klaar met dit spel ik zit nu op level 440 en overweeg te stoppen als ccs z’n klanten wil behouden zullen ze snel met een oplossing moeten komen aangezien er in mijn vriendenkring al veel het spel hebben verwijderd ivm dit probleem van levens geven en accepteren en zomaar de gespaarde levens verwijderen de reacties van hierboven zegt al genoeg allemaal dezelfde problemen dat de ccs spelers er van balen dus doe er wat aan makers van dit spel anders is ccg binnen de korste keren history en het was zo leuk spel ik zeg met nadruk WAS !!!!!!!

 • Nicole
  november 3, 2013

  Ik wilde op mijn zoon zijn candy crush spelen nadat ik had ingelogd bleek mijn zoon op mijn level
  Te zitten alle levels die hij nog niet had gehaald heeft hij nu wel gehaald met dezelfde punten
  Als ik. Heb al van alles geprobeer paar. Uitgelogd opnieuw aangemeld noem maar op
  Maar kom niet op de level waar mijn zoon zou moeten zijn

 • g
  november 10, 2013

  Al een paar keer mijn opgespaarde levens en dat waren er wel veel ben ik ze al een paar keer helemaal kwijt geweest en dan kun je ze helemaal niet meer terug vinden dit is gebeurd zonder dat ik aan een andere episode begon zowww balen weet iemand waarom dit gebeurd?????

 • joke
  november 14, 2013

  Als ik verzoeken van vrienden om levens acceoteer zijn ze daarna niet weg zelfs niet als ik ze wel 20 x accepterr, wie heeft dit ook?

 • Betsy thoonen
  november 20, 2013

  Hoe speel ik level 425 uit
  En is het een idee om de speler niet zo te pesten maar keuze in oplossingen te geven
  N

 • Betsy thoonen
  november 20, 2013

  428- alweer een leveldat gaat om geluk hebben, dat noem je toch geen spelletje spelen

 • jacy
  november 20, 2013

  Hoe komik in n volgende episode. Ik heb level 95 uitgespeeld maar ik “loop” niet naar 96.

  • tonnie
   juli 11, 2014

   hallo
   ik heb level 361 uitgespeeld maar ik kan niet verder naar het volgende level loopt niet door

 • Gerrit
  november 22, 2013

  Ik krijg ongevraagd levens van een aantal personen. Ik kan alleen terug geven als er om gevraagd wordt.
  Hoe kan ik iemand ” zomaar” levens geven?

 • Ines
  november 24, 2013

  Zit nu op mijn telefoon op level 454 en hij stopt daar maar via facebook
  kan ik wel verder spelen. Hoe kan ik nu weer op mijn telefoon spelen want hij geeft nu aan
  dat er binnenkort weer nieuwe levels zijn????En op facebook ben ik al weer verder

 • Betsy thoonen
  november 25, 2013

  Level 434. Alweer geen leuk spelletje, waar je zef invloed op uit kunt oefenen
  Wanneer komen die?

 • Jessica
  november 27, 2013

  Hee,

  Ik heb een probleem ik was bij level 125 en nu opeens op level 305?! Hoe kan ik dit terug draaien en hoe kan ik mijn mijn fb account weer bij level 1 beginnen?

  Groetjes

 • Betsy thoonen
  november 29, 2013

  Ook level 440 heeft heel weinig eigen beslissingsmogelijkheid, wanneer gaan jullie dat aanpassen?

 • judith
  november 30, 2013

  Ik heb sinds drie weken vier verzoeken van vrienden staan die ik op de een of andere manier geen leven kan geven. Andere vrienden wel maar die van hun blijft gewoon staan?! Raaarrrrr!

 • Betsy thoonen
  december 2, 2013

  Vraag voor de makers

  Level 440
  Wanneer komt het echte spelletjes weer terug; dus dat je invloed kunt uitoefenen????

 • J.raas
  december 19, 2013

  Ik wil van 80 naar 81 ,dit lukt mij niet,81 is wel het begin van een nieuw level ,kan iemand mij helpen?

 • Betsy thoonen
  december 28, 2013

  Heb spel bijgewerkt, met uil
  Maar kan nu het icoontjes van candycrush niet meer gebruiken om het spel te openen??

 • janny
  december 29, 2013

  Als ik speel op de pc ben ikverder als op mijn. Smartphone terwijl ik beide via fb speel, hoe kan dit

  • Hans
   januari 6, 2014

   Bij mij is het andersom.Wie weet een oplossing????

 • Marieke Doornbos
  januari 7, 2014

  Hoi hoi, Ik ben op mijn laptop nu gekomen bij level 365, maar op mijn tablet en op mijn telefoon blijf ik hangen bij 350. Ik heb het al een paar keer van mijn tablet afgehaald zodat hij de goede positie ophaalt maar helaas. Vind het wel jammer want ik gebruikte mijn tablet juist veel. Weet je voor mijn een oplossing.
  groet Marieke

 • marco pannemans
  januari 8, 2014

  ik heb ook het probleem dat ik op de laptop bij 356 ben en op de ipad kom ik niet verder dan 350.
  is hier een oplossing voor?

  groetjes marco

 • Eline
  januari 19, 2014

  Hoi, per ongeluk heeft iemand mijn candy crush gekoppeld aan een verkeerde Facebook account (erg grappig). Nu kan ik niet naar de volgende episode, omdat ik de uitdagingen niet kan spelen, maar vrienden die die account niet heeft moet vragen om me te helpen. Kan ik candy crush ontkoppelen van die Facebook account? Of moet ik nu helemaal opnieuw beginnen? Bij voorbaat dank.
  Groet, eline

  • Eline
   januari 19, 2014

   Gelukt!!! Account gedeactiveerd!

   • Robert Jan
    december 10, 2014

    Hallo Eline,

    Ik heb het zelfde probleem.
    Hoe heb jij candy crush ontkoppelt van het facebookacount?
    Ik sta gekoppelt aan iemand die ik helemaal niet ken.

    Laat me even weten als je wilt

    Dank

    Robert Jan

 • j.de bie-langenberg
  januari 19, 2014

  hallo, wie kan mij vertellen wanneer candy crush saga weer wordt geupdate,kan niet meer verder,zit op level 515 .

  hopelijk gaat dit spel nog wel verder.

 • J
  januari 23, 2014

  Ik heb episode nodig om verder te kunnen druk op mijn vrienden en dan op verstuur maar als ik op verstuur druk verstuurd hij ze niet .weet iemand wat ik daar aan kan doen .

 • Jilrikst
  januari 30, 2014

  Ik heb level 65, ((Droomwereld)) uitgespeeld en ik ben bij de blauwe sleutel!
  IPV dat ik vrienden kan vragen om 3 extra levens…..
  Komt er een pop up naar voren (als ik klik):

  Voltooi nog een episode van de SAGA om je volgende droomavontuur vrij te spelen.
  Speel maar door!!

  En dan komt er niets, alle levels heb ik gehaald en voltooid.

  Ik wil graag verder spelen, maar hoe? Groetjes Jildou

 • arie padding
  januari 31, 2014

  Ik kan niet verder , ik ben op no 65, bij de uil staat een wolk met een ! teken wat moet ik nu doen, moet ik nu
  Wachten op een up date of zo, wil d u mij helpen en ik wacht al een paar dagen b.v.d.

 • arie padding
  januari 31, 2014

  Ik ben iets vergeten te zeggen, er was eerst een gele sleutel, maar die zit nu in een roze gebied hoe kan dat dat die daar is

 • jakie
  februari 1, 2014

  ik zit vast op level 181, weet er iemand of je lollyhamers kan gebruiken om de gelatine onder de kersen weg te krijgen?

 • boy
  februari 4, 2014

  Beste mensen,

  Hoop dat iemand mij kan helpen. Wil verder met level 312, start Candy Crush en zie tot mijn grote verbazing dat ik ineens op level 1 zit. Mag dus helemaal opnieuw beginnen. Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen??

  Dank alvast

 • arie padding
  februari 4, 2014

  Waarom kanik niet verder en wat is een episode want ik heb level 65 ook behaald maar de 66 zit op slot wat moet ik doen
  Ik heb level 61 herhaald ook behaald 1 ster, en moet ik dan gewon verder met 62 tot en met 65 graag een antwoord want ik heb ook al eerder een a-mail gestuurd

 • arie padding
  februari 4, 2014

  Wie kan mij helpen om naar level 66 te gaan

 • M roex schrijen
  februari 21, 2014

  Nou zeg naar 2000 keer level 500 gespeeld te hebben kom ik maar niet verder op mijn tablet je wil me toch niet zeggen dat er geen fout in dit level zit oplossing zeer welkom.

 • Hilde van der Hagen
  maart 6, 2014

  Ik heb een vraag over level 76 (Paasbergen). Er moeten 3 kersen weggespeeld worden. Er zitten echter veel meer kersen in. Hoe krijg je de kersen echt weg als ze onderaan zijn? De teller links boven blijft op 0/3 staan. Ben benieuwd naar het antwoord.

  Groetjes, Hilde

 • willemstam
  maart 12, 2014

  wat houd een sleutel in

 • Ludy
  maart 14, 2014

  IK wil met een facebook account ZONDER vrienden candy crush spelen. Als ik de episode over wil MOET ik kiezen tussen vrienden vragen of goldbars kopen, vrienden wil ik op deze facebookpagina niet uitnodigen dus zit er maar 1 optie op… goldbars kopen, nu is het probleem als ik voor deze optie kies dat ik dan een Zweeds nummer moet hebben om de code te sms-en. weet iemand hoe ik dit wel voor elkaar krijg ?

  Greets Ludy

 • carine
  maart 19, 2014

  ik zit vast op level 149 kan iemand mij vertellen wat ze bedoelen met ingepakte snoepje met een ander ingepakt snoepje verwisselen . heb al van alles geprobeerd.

 • Jan
  maart 21, 2014

  Ik wil mijn tablet terugzetten naar fabrieksinstellingen, hoe kan ik voorkomen dat ik weer bij level 1 moet beginnen?
  Met vriendelijke groet
  jan

 • Jan
  maart 21, 2014

  ps ik zit niet op facebook
  Jan

 • franca
  april 4, 2014

  Hoi

  Ik speel online op mijn pc candy crush.
  Zojuist level 20 gehaald maar hoe kom ik verder naar level 21?
  Ik heb geen fb account gekoppeld.
  Mijn “vrienden”moeten me helpen om meer levels vrij te spelen. Maar hoe doe ik dit?
  Heb geen vrienden die me levens geven of wat dan ook om verder te komen…

 • gerrit
  april 27, 2014

  candy dreamworld,hoe kom ik van level 170 naar 171

 • Gerdien
  mei 10, 2014

  Ik ben op de ipad bij level 573. Maar ondanks koppeling met facebook, komt dat niet door op computer of iphone. Ik ben daar nog in 566. Als ik een level haal op computer komt dat wel door op ipad.
  Waar vrienden zijn, staat ook goed.
  Hoe verhelp ik dit? Lijkt dat Ipad om de een of ander reden info niet verzend, wel ophaalt

 • Diana
  mei 15, 2014

  Ik zit nu al een eeuwigheid vast op level 421, kom er maar niet doorheen.
  Een spelletje doe je voor de lol maar dit begint zoooo irritant te worden.
  Heeft iemand, naast het verwijderen van CC, tips?

 • Miranda
  mei 20, 2014

  ben bij level 425 en ik krijg al een tijdje geen extra zetten meer binnen, terwijl ik weet dat vrienden via Facebook wel extra zetten geven!! Extra levens krijg ik nog wel binnen, weet iemand hoe ik weer extra zetten kan krijgen???

 • Stella
  mei 27, 2014

  Ik heb regelmatig dat ik lekker in een level zit, na lange tijd ben ik bijna klaar, en dan schakelt mijn pc uit en die start dan weer vanzelf op, maar zodra ik dan weer in CC zit, ben ik dat leven kwijt en kan ik weer opnieuw beginnen. Heeft iemand enig idee hoe dat komt? Ik speel ook andere spelletjes van King, maar heb het alleen bij CC.

 • Nel
  mei 30, 2014

  Foto van mezelf bij de levels is opeens weg?? Er staat nu niks met ik erbij?? Hoe kan ik dat terug draaien?? Ben een wedstrijd aan het spelen met vriendinnen en zo is het niet leuk meer!! Wie weet dit, bedankt.

 • Sanne
  juni 18, 2014

  Hallo

  ik heb een vraagje
  ik heb vrienden die dit spel niet spelen en ze krijgen wel uitnodigingen maar ze vinden dat heel vervelend kan ik dat ook uit zetten
  want ik word er heel gek van als ze dat elke keer zeggen en dan verwijder ik de mensen op mijn facebook en dat wil ik niet

  gr sanne

 • Truus
  juni 21, 2014

  Sinds paar maanden werkt candy crush op ipad niet meer samen met facebook. Als ik via facebook naar candy crush ga blijft hij maar laden. Als ik meteen via candy crush ga zegt ie dat is verbinding met facebook heeft krijg wel levens van vrienden en kan ook levens geven. Maar kaarten vragen om level vrij te spelen via ipad lukt niet. Als ik op pc level gehaald heb dan is het op ipad ook verder. Als ik op ipad level gehaald heb dan synchroniseert hij dus niet met pc. Eerst stond altijd een ‘V’ in beeld bij verbinding met facebook. Nu heel even en verwpdwijnt dan.
  Bij instellingen op ipad van facebook staat ook app van candy crush niet meer. Heb fb en candy crush al paar keer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dt helpt ook niet. WIE WEET RAAD?

 • Truus
  juni 21, 2014

  Sinds paar maanden werkt candy crush op ipad niet meer samen met facebook. Als ik via facebook naar candy crush ga blijft hij maar laden. Als ik meteen via candy crush ga zegt ie dat is verbinding met facebook heeft krijg wel levens van vrienden en kan ook levens geven. Maar kaarten vragen om level vrij te spelen via ipad lukt niet. Als ik op pc level gehaald heb dan is het op ipad ook verder. Als ik op ipad level gehaald heb dan synchroniseert hij dus niet met pc. Eerst stond altijd een ‘V’ in beeld bij verbinding met facebook. Nu heel even en verwpdwijnt dan.
  Bij instellingen op ipad van facebook staat ook app van candy crush niet meer. Heb fb en candy crush al paar keer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dt helpt ook niet. WIE WEET RAAD? ❓ ❓ ❓

 • marijke
  juni 29, 2014

  ik vraag elke keer aan vrienden om mij levels en eposides te geven maar krijg niets binnen?
  wie weet hiervoor een oplossing.

 • Sonny Gori
  juli 1, 2014

  I must tell you that it’s hard to find your articles in google, i found
  this one on 22 spot, you should build some quality backlinks in order to rank your page,
  i know how to help you, just search in google – k2 seo tips

 • Hansradj
  juli 5, 2014

  Hallo ik zit vast op level 130, wat moet ik verzamelen wie kan mij uitleggen wat ik moet doen want ik kan niet verder 👿
  wat bedoelen ze met wat moet ik verzamelen hoe H :roll:HELP

  • tommtroosje
   juli 5, 2014

   Je moet 5 x een setje van twee gestreepte snoepjes maken die je samen laat ontploffen. Succes!

 • Inga
  juli 10, 2014

  Ik heb een i-phone 5, maar heb in mijn droomwereld van Odus niet extra 5 levens naast de gewone 5 levens.
  Bij de i-phone 4 staat links een hartje met max. 5 levens en rechts bij Odus ook een hartje met max. 5 levens.
  Op mijn i-phone 5 dus niet.
  Wel heb ik de laatste update op mijn mobiel al gedaan van iOS 7.1.2
  Kan iemand mij uitleggen hoe ik aan die 5 ‘Odus-levens’ kan komen naast de 5 gewone levens?

 • Ikkes
  juli 19, 2014

  Ik weet net als Inga niet hoe ik die 5 extra levens krijg op mn Iphone 5. Op Mn oude Iphone 4 heb ik hem nl wel?! Wie o wie kan mij helpen?

 • Anja
  juli 24, 2014

  Ik zit momenteel op level 140, die is lastig moet ik zoveel mogelijk rode gele en oranje wegwerken. Is het ewl nodig om af e toe groene of paarse of blauwe werk te werken want zoveel zets heb ik niet om 80 3 kleuren op te maken.

 • Azazel
  juli 24, 2014

  Weet er iemand een andwoord op de vraag van inga?
  Bij de èèn zijn de levens appart, en bij de ander niet!
  Hoe krijg je dat voor elkaar om bij droomwereld apparte levens te hebben?

 • Bart
  augustus 1, 2014

  Ik ben een tijdje geleden aanbeland bij level 80. Ik moet binnen 60 seconden 10.000 punten halen. Hoe vaak ik ook boven de 10.000 punten uitkom, ik moet dit level blijven spelen. Linksboven staat eerst een 5, dan na enkele keren gepeeld te hebben een 4, na vele keren weer gespeeld te hebben een 1. Uiteindelijk begint de telling weer opnieuw. Ik heb dit level wel 50 keer gespeeld, maar ik kom niet verder. Nu heb ik wel een keer meer dan 115.000 punten gehaald en daarna wordt bij het begin van het level aangegeven dat ik 115.000 punten moet halen binnen 60 seconden. Maar als ik 10.000 punten heb of meer, wordt mijn poging goedgekeurd. Hoe kom ik door dit level heen?

 • Herman
  augustus 2, 2014

  Ik ben bij level 603 maar bij het opstarten van het spel op mijn IPhone sluit het spel nadat ik op de level geklickt heb om te spelen. Hoe kan ik dit oplossen?

 • Suzie
  augustus 2, 2014

  Als je problemen hebt met Candy Crush Saga kun je contact opnemen met de makers van het spel namelijk King.

  Of je kunt contact opnemen met //www.speluitleg.com zij kunnen je ook verder helpen.

  Groetjes

 • annet
  augustus 10, 2014

  Ben nog maar net begonnenmet dit spel. Als je even wacht geeft het spel zelf de zetten aan. Blijft dit zo of kan je dit uitzetten ? Voelt een beetje als valsspelen.

 • Jenga
  augustus 11, 2014

  Ik ben pas begonnen met dit spel (nu bij level 40) en ik heb een vraagje: toen ik dit spel net speelde, kreeg ik af en toe de optie om ‘eeuwige levens’ te kopen, waarbij eeuwig dan natuurlijk niet eeuwig is, maar wel onbeperkt 2 uur lang spelen. Er verscheen dan zo’n timer bij mijn levens.
  Maar nu kan ik dat nergens meer vinden… als ik nu voor goudstaven levens wil kopen, krijg ik er gewoon 5..
  Is dat ‘eeuwige leven’ (kostte volgens mij ongeveer 12 goudstaven?) iets dat je alleen krijgt als je een heel beginnende speler bent? (tot aan level 25, daarna heb ik deze optie niet meer gezien tijdens het spelen)
  Alvast dank!

 • chanicha
  augustus 12, 2014

  Ik zit in droomwereld level44 maa iedere keer stopt hij halverwege en staat er dat ik niet alle ingredienten omlaag heb gehaald maar ik heb dan nog best veel zetten over, hoe kan dat?

 • Inge
  augustus 15, 2014

  Ben pas begonnen met spelen. Snap eigenlijk niet hoeveel levens je krijgt. Zit nu op level 17, en de ene keer mag ik 5 maal achter elkaar opnieuw proberen en de volgende keer krijg ik al na 1 maal de melding dat ik geen levens meer heb en 20-25 minuten moet wachten, Waar ligt dit verschil aan? Aan de hoeveelheid punten of zo?

 • Greta Pardo
  augustus 17, 2014

  weet iemand raad? als ik candy crush speel met de uil, bij 380 speel ik uit en ik krijg dan de melding jammer nog een gelatine blokje, en ik heb nochtans volledig uitgespeeld wel al 100 keer. Hoe kan ik verder?

 • Greta Pardo
  augustus 17, 2014

  ik kan 380 candy crush met de uil niet uitspelen, ik krijg telkens op het einde als ik uitgespeeld ben, jammer nog 1 gelatine, en ik ben nochtans uit. zit er een fout in het spel? wie weet raad?

 • Greta Pardo
  augustus 17, 2014

  weet iemand raad? als ik candy crush speel met de uil, bij 380 speel ik uit en ik krijg dan de melding jammer nog een gelatine blokje, en ik heb nochtans volledig uitgespeeld wel al 100 keer. Hoe kan ik verder? zit er een fout in het spel?

 • gea bos
  augustus 18, 2014

  ❓ Ben al mijn exstra zetten kwijt hoe kan dit!!!!

 • Greta Pardo
  augustus 19, 2014

  👿 weet niemand raad met mijn vraag Greta Pardo hierboven het spel met de uil.

 • Greta Pardo
  augustus 19, 2014

  hoe kan je visjes krijgen?

 • Esther
  augustus 22, 2014

  Help…. Vandaag heb ik een facebook account aangemaakt alleen om Candy Crush veilig te stellen. Echter nu ben ik op mijn mobiel alles kwijt en moet ik weer opnieuw beginnen. Ik heb zelf de app opnieuw moeten downloaden omdat ik anders geen verbinding met facebook kon maken. Ben ik nu echt alles kwijt?

 • Andrea
  augustus 23, 2014

  Weet er iemand hoe ik eventueel sleutel kan openen op level 125 want heb dit allang uitgespeeld maar weet niet hoe ik aan die sleutel kan komen en verder zou kunnen spelen

 • M. V. H
  augustus 23, 2014

  Ik zit al 3 weken op level 181 en kom er echt niet uit. Hoe krij ik nou die kersen aan beide kanten weg?

 • Stacey
  augustus 26, 2014

  Ik zat bij level 178. Toen ik de volgende dag candy crush opende zat ik opeens bij level 6. Ik ben ineens alles kwijt. Iemand enig idee hoe dit kan?

 • Paula Zijlstra
  augustus 26, 2014

  Level 30 de ingrediënten komen heel laat en moeilijk spelletje uit te spelen

 • Van RENTERGEM
  augustus 28, 2014

  Hoe kan ik de chocolade MACHIENES stop zetten of kan dat niet ik zit al weken vast in nr 167 Gr Pierre

 • Nadia
  augustus 29, 2014

  I read a lot of interesting posts here. Probably you spend a lot of time writing,
  i know how to save you a lot of work, there is an online
  tool that creates high quality, google friendly posts in seconds, just type in google
  – laranitas free content source

 • Alvin
  september 14, 2014

  I read a lot of interesting content here. Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you
  a lot of work, there is an online tool that creates high quality,
  SEO friendly articles in minutes, just type in google – laranitas free content source

 • Greta Pardo
  september 14, 2014

  hoe speel je de 677 uit, ik geraak er niet aan uit 😳 bij candy cruch

 • sakin
  september 21, 2014

  ik kan niet verder spelen zit bij level 695 ik kan niet episone openen treintje gaat niet verder weet iemand hoe ik verder moet

 • Wietske
  september 22, 2014

  Please, geef tips en uitleg hoe ik level 677 moet spelen………………het lukt mij nog steeds niet om deze level te behalen…….

 • S.F.
  september 30, 2014

  Ik moet nu al voor de derde keer level 50 doen,. terwijl er steeds staat level gehaald. Storend.
  Hoe los ik dit op.

 • marian van asperen
  oktober 2, 2014

  Hoe kom ik door level 86. Blijf bovenin hangen of ik kom 3 a4 zetten tekort. Is het de bedoeling dat ik stop, hier heb ik geen zin meer in. Tenslotte, er zijn nog zat leuke andere spelletjes

 • Dianna
  oktober 9, 2014

  I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him
  as no one else know such deailed about my trouble.
  You’re amazing! Thanks!

  My weblog hair loss treatment for black women [Dianna]

 • Greta Pardo
  oktober 11, 2014

  geraak niet uit het level 383 met de uil weet iemand raad?

 • marie
  oktober 17, 2014

  Ik kan level 716 niet uitspelen. Hij zegt telkens dat er nog één gelantine is, maar alles is al weg en nog gaat het spel niet verder, hoe kan dit?

  • Bert
   november 10, 2014

   Candy Crush level 716 al twee keer uitgespeeld, maar ik krijg de mededeling dat er nog 1 gelatine is. Foutje dus, maar Apeldoorn bellen heeft geen zin en King is niet te bereiken.

 • Karin van de wal
  oktober 20, 2014

  Zit op level 661,nu krijg ik al twee dagen oeps er is iets fout gegaan.Heel vervelend want je bent je levens kwijt.

 • Question
  oktober 21, 2014

  Mijn man ontvangt bij het spel candy crush iedere keer 5 levens voor candy crush en tegelijkertijd 5 levens voor dromenland. Hoe kom je aan die 5 levens voor dromenland?

 • piet
  oktober 23, 2014

  “voltooi nog een episode van de saga om je volgende droomavontuur vrij te spelen”

  Wat bedoelen ze hiermee.? Wie kan mij dit eenvoudig uitleggen.

  b.v.d.

 • Sjef Wolfs
  oktober 30, 2014

  Speel candy crush op mijn (asus) tablet. Ben gekomen tot level 399.
  Tablet is stuk en ik ga een nieuwe kopen (Ipad air).
  Hoe kan ik candy crush zodanig installeren dat ik verder kan met level 399?

 • Jeannet
  oktober 31, 2014

  Hallo allemaal ik zit in level 309 moet een score halen van 2039452906 kan never nooit hoe los ik dit op !!!!!!

  • jenneke
   mei 3, 2015

   Ben bij level 428 het doel dat ik moet halen is meer dan 7000000000. Dit gaat nooit lukken. Hoe kan ik dit oplossen?

 • Bianca
  oktober 31, 2014

  Wanneer is level 721 op de telefoon te spelen. Kan al wel op de computer gelukkig

 • jose
  november 5, 2014

  wat betekenen de gekleurde sleutels in cc

 • Verleye Madeline
  november 7, 2014

  ik ben nu al 2 keer helemaal opnieuw moeten beginnen hoe komt dat ?

 • Greta Pardo
  november 9, 2014

  hoe speel je de 735 uit bij candy cruch, zie niet hoe dat mogelijk is, weet iemand raad?

 • Gerard Bakker
  november 10, 2014

  Ik speel spel 509 van Candy crusch, maar nu staat ik op onverklaarbare wijze bij spel 740,hoe kan ik dit herstellen?

 • Bert
  november 10, 2014

  Level 716 is niet te dien er zit een fout in.

 • Bert
  november 10, 2014

  Level 716 al 2 keer uitgespeeld, maar ik krijg de meldind dat er nog 1 gelatine is.

 • Kers
  november 11, 2014

  Hallo,
  Hier nog een verslaafde candy crush speler!
  Alleen nu open ik hem en kom ik bij odus?
  Ik klik erop om eruit te gaan, maar kan gewoon niet terug. Iemand enig idee hoe ik dit moet doen. Waarschijnlijk heeft mijn dochtertje iets gedaan. Pfff heb ik nou alle levels voor niks gespeeld ofzo..krijg het helemaal benauwd. Hellup

  • Greta Pardo
   november 11, 2014

   om terug te keren klik je gewoon weer op de uil. dit zou moeten lukken.

 • Nancy
  november 14, 2014

  Mijn vrienden spelen niet meer candy crush. Toch zou ik graag verder willen gaan naar level 726. Moet ik perse vrienden vragen om verder te komen, of kan het ook op een andere manier?

 • Petra van Eck
  november 14, 2014

  Ik zit al even vast in level 677. Kan iemand me helpen? Kan je ook iets kopen om een level verder te gaan?

 • jessica
  november 15, 2014

  Waarom ontvangen mijn vrienden de treinkaartje niet. Echt balen

 • Mieke
  november 19, 2014

  Heb Candy nu op tablet gezet maar op telefoon ben ik al bij level 149. Hoe kan ik nu op tablet verder gaan bij level 149 of moet ik opnieuw beginnen

 • Pierre Wallyn
  november 19, 2014

  Ik zit al een hele tijd vast in level 210. Kan er mij iemand helpen aub?

 • alie
  november 30, 2014

  Ik zit in level 740 maar kan nu niet verder wanneer komen er nieuwe levels?
  Groetjes

  • Huguette
   december 3, 2014

   Ik geraak niet door level 140, hoe doe je dat

 • Greet Verstay Bouwheer
  december 3, 2014

  mijn levens bij droomwereld zijn verdwenen op mijn tablet hoe kan dit ????

 • bibi
  december 16, 2014

  Ik heb op de tablet van een vriendin (zij is niet aan FB gelinkt) ingelogd met mijn FB. Zo kon ik op haar tablet spelen in mijn level (92).
  Dit liep goed. Na het spelen heb ik uitgelogd, maar sinds dien zijn zowel mijn tablet als smartphone als pc op haar
  level (245) beland. En sterker nog, als zij levels voldoet verschuift mijn poppetje mee, zonder dat ik gespeeld heb.
  Weet iemand hoe ik dit weer kan afzetten, ik wil terug naar mijn eigen level.

 • blue cross blue shield
  december 22, 2014

  Once we know what jail-breaking is, I am sure the next question that arises is Why jailbreak.

  Switching operators was either very difficult or impossible,
  thereby restricting the i – Phone users’ form shifting to
  better and more cost effective operators. If you want i – Phone free downloads,
  you have options to get it from freebies sites or from
  membership sites but you have to weigh which will give you more benefits
  in the long run.

 • Ikke
  december 31, 2014

  Ik heb net level 455 gedaan maar kom niet verder het treintje staat in de weg.
  Wat moet ik doen?

 • Rudy
  december 31, 2014

  Ik heb net level 455 gedaan maar ik kom niet verder. Het treintje staat in de weg.
  Wat moet ik doen?

 • Yvonne
  januari 6, 2015

  Na level 95 heb ik drie kaartjes nodig om verder te gaan. Ik heb er twee gekregen van vrienden maar de derde komt n iet na herhaalde verzoeken. Ik kan nu niet verder. Wat moet ik doen????

 • Sezgin
  januari 8, 2015

  Hallo
  Hoe kan het zijn dat ik verzoeken krijg om levens te geven terwijl die mensen niet in mij vriendenlijst staan? en zonder Facebook speel

 • Cootje
  januari 17, 2015

  Hallo, ik zit vast op level 50 heb hem al 3x uitgespeeld maar kom niet verder naar level 51 treintje staat in de weg. Ik speel op de iPad en sta niet in verbinding met facebook. Hoop dat jullie mij kunnen helpen .

 • Bradley
  januari 23, 2015

  I thinkk this is among thee so much significant info for me.
  Andd i’m happpy reading your article. But should statement on few
  basic issues, The site style iss wonderful, the
  articles is in reality nie : D. Goodd activity,
  cheers

 • Sioe San
  februari 18, 2015

  Ik wil graag weten hoe ik mijn berichten(verzoeken) uit mijn inbox bij Candy Crush Saga kan verwijderen? Verder wil ik Candy Crush op mijn mobiel spelen zonder gebruik te hoeven maken van Facebook. Wat moet ik doen. Alvast bedankt voor alle hulp.

 • Darky
  februari 22, 2015

  heb nieuwe telefoon moet alles weer opnieuw installeren.
  krijg mijn levels niet terug?
  verbonden met facebook

 • Vaughn
  februari 25, 2015

  Thankfulness to my father who told me on the topic of this website,
  this blog is in fact awesome.

 • Desirée
  maart 14, 2015

  Wie kan me uit leggen van candy crush saga.
  level 76 hoe moet ik de drie kersen er uit halen.
  Desirée.

 • Frieda
  maart 21, 2015

  Hallo
  Krijg de volgende melding
  . Voltooi nog een episode van de SAGA om je volgende droomavontuur vrij te spelen.
  Weet iemand wat ik moet doen
  Frieda

 • jbar
  maart 28, 2015

  Hallo,
  Ik heb voor gewone wereld 5 levens en voor droomwereld heb ik ook vijf levens. Als ik maximum aantal heb, heb ik er dus 10. Mijn vriend heeft dit niet, wanneer krijg je dit? Ik zit op level 649 en bij droomwereld op 409.

 • Hans
  juni 1, 2015

  Ben bij level 949. Volgens mij is er iets mee aan de hand. De 4e rij daar komen geen snoepjes wat op een gegeven moment wel zou moeten. Zie youtube. Kan mij iemand helpen.

  • Annet
   juni 4, 2015

   Hoi, ik heb precies hetzelfde probleem bij level 949. Heb jij al een oplossing?

 • John van der Velde
  juni 15, 2015

  Ik zit nu een poosje vast op level 1001.
  Mijn probleem is dat er steeds maar 1 hazelnoot/kers tevoorschijn komt.
  Via oplossingen op youtube zie ik dat er een heel rijtje kersen/noten naar beneden komt.
  Kan iemand mij hiermee helpen?

 • ingrid Hamers
  juni 16, 2015

  Hoe krijg ik mijn levens terug die ik gekregen heb en Candy Crush voor mij heeft opgeslagen? Alvast bedankt.

 • Muriel Antonia
  juli 11, 2015

  ik zit op level 195 van candy crush soda en ik moet 7 beren bevrijden maar er zitten geen 7 beren zo kom ik nooit meer van die level af please help

 • Lolly
  juli 20, 2015

  Ik heb level 50 gehaald maar droomcontent is er nog niet hoe kan dit?

 • Jacqueline
  augustus 11, 2015

  Hoi,

  Ik heb sinds kort windows 10 en ben dus begonnen aan candy crush.
  Nu ben ik bij level 29 en moet ik gelatine wegspelen maar mijn achtergrond is zwart en zie dus geen gelatine.
  Hoe kom ik verder? Kan iemand mij helpen?
  Alvast bedankt

 • laurine
  augustus 22, 2015

  ik ben nu bij level 80 bij candy crush maar daarna moet je 3 vrienden hebben op facebook. maar heb geen facebook dus hoe kan ik veder. ik heb ook geen goudstaven nou ja niet genoeg. dus hoe moet ik veder?

 • maurice
  augustus 23, 2015

  Ik zit op lvl 50 kicean niet naar de vokgende moet ik 70 uur wachte als de tijd bijna om is moet ik weer 30 uur wacgte hoe kan dat zit al 5 dagen te wachte

 • Mara van asperen
  augustus 24, 2015

  Zit vast op level 434, ben ook ineens 6 goudstaven kwijt. Dit spel verslavend? Vergeet dat maar. Hoe hoger je komt hoe saaier het spel, vooral als je iedere keer hetzelfde spel moet spelen. Logisch dat iedereen afhaakt. En ik, ik speel het steeds minder en minder. De makers graven hun eigen ondergang, haha

 • Bart Teuwen
  september 17, 2015

  Na update naar iOS 9 staat Candy Crush in het Engels. Hoe zet ik die terug in het Nederlands? Dank bij voorbaat!

 • elly hollanders
  oktober 3, 2015

  hoe kan dat ,ik ben al 3 keer allemaal mijn boosters kwijt,
  dan spaar ik 25 kleurballen, en 15 kleur en verpakt,35 wielen. 25 drilvisjes.
  10 hamers en 15 handjes,
  dat is niet meer leuk.spelen

 • hettie
  november 4, 2015

  help grote help want ik zit al maaaaaanden vast op level 135 🙁 heb geen hulpmiddelen meer ofzo

 • J.van den Berg
  november 6, 2015

  Mijn vbraag is hoe kan ik candy crus soda weer verder spelen. Spel komt wel op beel maar blijf bij 100% maar draaien en er komt geen spel. Als ik boven in de balk op de 2 poppetje druk krijg pauzeren op het spel ra ra?

 • Gerrit
  november 12, 2015

  Level 1304 vereist naast het behalen van de nodige ingredienten een score van 200.000. Meermaals haal ik de eerste opdracht wel, maar ik kom nog niet in de buurt van de 200000. Hoe is dat te behalen?

 • Maryenka
  december 26, 2015

  ik heb voor €9,99 extra beurten gekocht. Er staat bij dat je Dan ook voor 6 uur lang onbeperkt levens Krijgt. Ik heb maximaal 20 minuten gekregen. Waar kan ik hier een klacht over indienen?

 • Anja
  december 31, 2015

  Candy crush saga bleef altijd hangen op ipad,na herhaaldelijk rebooten enz. besloten om cc opnieuw te installeren maar nu ben ik alle levens wat ik van vrienden kreeg en alle boosters,kleurbommen etc kwijt,iemand een idee of ik die nog ergens kan achterhalen

 • Anja
  december 31, 2015

  Krijg je hier eigenlijk wel antwoord op je vraag,zie nergens iets staan?

 • Carmen Helstone-Rijker
  oktober 2, 2016

  Ik zit al 3 weken vast op level 123. Kom er niet uit

 • Tilly van Zanten
  februari 18, 2017

  fout in candycrush level 2310

 • Marian
  juli 13, 2017

  Bij spel149 moet je 3 bestellingen afleveren. De 1e en 3e bestelling is geen probleem, maar wat betekent de 2e bestelling?

  • Mara
   december 18, 2017

   Mijn vraag ook…

 • R. Vroemen
  augustus 17, 2017

  Candy crush level 2678 heeft 27 zetten op youtube, op computer en telefoon maar 13 niet te halen zo!! Hoe is het mogelijk dat dit zo maar kan? Heb vaker gekocht en betaald en niks gekregen dus dit ga ik nooitttttt mee doen ook bedrog.

  Graag tekst en uitleg,
  Met vriendelijke groet,

  Ruth vroemen.

 • m.venema
  oktober 11, 2017

  level 2825 uitgespeeld,komen er nog meer levels?

 • Vera Bartholomeus
  oktober 20, 2017

  Ik heb nu levens met molentjes, die snel beginnen te draaien en die mijn snoepjes vastzetten. Hoe kan ik die vernietigen ?

 • Irene van den Berg
  december 12, 2017

  Ik speel al meer dan driekwart jaar Level 409, waarom kom ik er niet doorheen?

 • An
  december 29, 2017

  Zit al weken vast op 131, level 14.
  Wat zijn bestellingslevels in hemelsnaam, van alles al geprobeerd!!
  Weet iemand raad???

 • Gerty Schouwman
  januari 5, 2018

  Hallo, wil mijn profielfoto van Candy Crush aanpassen maar ik weet niet hoe.

 • Nadine Rouan
  april 2, 2018

  Hallo, ik zit vast in level 136. Ik moet 2 vlaggetjes naar beneden halen (bestelling), maar vind die nergens! Bedankt

 • Trijnie
  juni 22, 2018

  Klopt het dat je soms meer dan 90 ! uur moet wachten tussen de levels ?

 • Femke
  juli 9, 2018

  Hallo. Ik loop vast in level 149. Daar staat het symbool met twee bruine vlakjes en een plus-teken. Ik weet niet wat dat betekent… wat moet ik daar doen naast het gevraagde aantal blauwe snoepjes en gestreepte snoepjes wegspelen?

  Groetjes Femke

 • Peter
  juli 15, 2018

  hoe krijg ik mijn bestellingen weg of opgehaald [n level 140?

 • Gre
  augustus 19, 2018

  Ik begrijp level 1027 niet,heb alles geprobeerd maar kom er niet uit,wie kan mij helpen?

 • Kitty Polz
  augustus 23, 2018

  Ik kan geen levens meer krijgen van vrienden of versturen

 • Astrid
  oktober 7, 2018

  Ik zit een beetje vast op lever 3434 Sinds van de week ben ik mijn toverhelm kwijt. Hoe krijg ik die weer terug ?

  THNX

 • Cynthia
  oktober 22, 2018

  Ik zit in Candy crush saga bij level 812 en loop vast. Bij youtube blij kjt dat er 45 beurten bij de start zijn. Maar ik start met 22 beurten. Dit heb ik bij de laatste spellen al eerder meegemaakt. Dan wordt het extra lastig om levels te halen. Hoe komt het dat ik blijkbaar met minder beurten start? En hoe krijg ik weer het normale gangbare aantal?

 • Chantal
  oktober 23, 2018

  Ik zit 1846 en nu zijn al mijnopgespaarde levens weg ook het vierkantje waar die instonden, iemand een idee hoe dat komt
  Gr Chantal

 • Stef
  januari 21, 2019

  Candy crush plots in het engels op iPad en iPhone ?
  talen staan overal in het nederlands ook systeemtaal en toch is dit spel plots naar het engels veranderd, iemand raad ?

 • Franco
  februari 15, 2019

  Ik krijg na een aantal keren gespeelt te hebben en mij te hebben uitgelogd , een ander spel op mijn laptop en wel die van mij vrouw , wat ik ook doe mijn eigen spel komt er niet meer op . Wat kan ik eraan doen ??

Post a Comment