De PopSocket – heb jij er al één?

Advertorial

Vroeger belden we met onze mobiele telefoon, stuurden we zo nu en dan een SMS’je en speelden we Snake als we eventjes niets te doen hadden. Tegenwoordig vertelt onze mobiele telefoon hoeveel calorieën er in een boterham met hagelslag zitten, dat je morgen om 15.00 uur bij de dokter moet zijn en wat de kortste route is naar dat bedrijfsfeestje waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Bellen doen we bijna niet meer, want eventjes ‘een Whatsappje’ sturen is natuurlijk veel makkelijker. Dat tijden veranderen hoef ik eigenlijk niet te benoemen.

Accessoires

Naast dat smartphones gemiddeld duurder zijn dan de mobiele telefoons van vroeger, zijn ze ook veel kwetstbaarder geworden. En da’s natuurlijk een gevaarlijke combo. Één keer je smartphone goed laten vallen en je bent weer een paar honderd euro lichter. Gelukkig zijn we allen bewust van het bestaan van smartphonehoesjes en screenprotectors. Maar er zijn nog meer accessoires die het gebruik van je smartphone veiliger en praktischer maken. Ken jij de PopSocket al?

Onhandig?

De PopSocket is een onwijs handig accessoire wat je achterop je smartphone of hoesje plakt. Op het eerste oog ziet dat er groot en onhandig uit, maar schijn bedriegt. De popsocket is namelijk helemaal in te vouwen, waardoor je smartphone weer prima in je broekzak past. Daarnaast valt het accessoire niet heel erg op: wanneer je een zwarte smartphone hebt en je PopSocket zwart en ingeklapt is, zie je bijna niet eens dat er een aan je telefoon is bevestigd.

Bron: Allekabels.nl

Meer grip

De grootste en voornaamste reden dat mensen zweren bij dit accessoire, is het feit dat je meer grip hebt op je smartphone. Wanneer je je smartphone met één hand vasthoudt, kun je het hulpstukje tussen twee vingers klemmen, waardoor de kans dat je je smartphone laat vallen in grote mate afneemt. En dat is een geruststellende gedachte, want geld uitgeven aan een gebroken schermpje dat willen we eigenlijk voorkomen. Naast de klemversie bestaat er ook een PopSocket ring, waar je je vinger doorheen kunt steken. Het is maar net wat je fijner vindt vasthouden.

Gemakkelijk neer te zetten

Wanneer de PopSocket is uitgeklapt, dient het als een super handige standaard. Je kunt je telefoon op elk oppervlakte neerzetten, zonder dat hij omvalt. Dit kan met sommige telefoonhoesjes natuurlijk ook, maar het nadeel hieraan is dat zo’n hoesje vaak heel dik en minder handzaam is. Met de PopSocket heb je hier geen last van!

Mount

Maar dat is nog niet alles! Je kunt voor dit product ook een zogenoemde ‘mount’ kopen. Dit is een clipje wat je op een glad oppervlakte kunt plakken waar je vervolgens je PopSocket aan kunt bevestigen. Je kunt op deze manier je smartphone heel handig aan de muur in de keuken bevestigen, zodat je je favoriete kookfilmpjes kunt bekijken tijdens het koken. Ook kun je de mount aan het dashboard van je auto bevestigen, zodat je het geheel kunt gebruiken als een handige mobielhouder.

Onwijs handig dingetje dus! Je kunt een PopSocket online bestellen, ze kosten ongeveer tussen de 10 en 18 euro en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Met één Popsocket kun je héél lang doen. Zelfs als je een nieuwe mobiel koopt of een nieuw hoesje aanschaft, kun je het accessoire gewoon hergebruiken. Ik ben in ieder geval fan!