Furry Friend Tag: Lieve Bella
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Jullie zien regelmatig mijn lieve hondje Bella langskomen op mijn blog. Alhoewel ik al een paar keer over haar heb geschreven en jullie al heel veel foto’s van haar voorbij hebben zien komen, wil ik deze ontzettend leuke tag ook nog even invullen. Getagd werd ik door lieve Nizzy (Denise!) van Nizzylikes.com.

Wat is de naam van je huisdier?

De naam van mijn huisdier is Bella! Op de stamboom heet ze eigenlijk Annebel, maar haar roepnaam is gewoon Bella.

mooiehonden_bella-0615

Wat voor dier is het en welk ras?

Bella is een hondje! Een Cavalier King Charles Spaniel.

Hoelang heb je je huisdier al?

Bella is geboren op 21 april 2013 bij mijn ouders thuis, ze heeft daar gewoond tot 26 september 2013 voordat ze echt míjn hondje werd.

Hoe kom je aan je huisdier?

Gekregen van mama! Mijn moeder fokt Cavalier King Charles Spaniels, ze heeft per jaar een paar nestjes. Bella komt uit het eerste nestje ooit! Vandaar dat ze op de stamboom eigenlijk ook Annebel heet, want alle hondennamen uit het eerste nestje beginnen met een A, het tweede nestje met een B, enzovoorts!

bella-1257kopie

Bella’s eerste verjaardag!

Hoe oud is je huisdier?

Ze is geboren op 21 april 2013, dat maakt Bella nu 1,5 jaar!

Wat zijn grappige dingen aan haar persoonlijkheid?

Oh, dat zijn zo veel dingen! Als Bella iets ziet wat ze niet kent, dan moet ze altijd een blafje geven. Ook als er iets in de kamer is verschoven of anders is (bijvoorbeeld als er ópeens een jas aan de stoel hangt) dan moet ze even grommen, want ‘dat klopt niet’, haha! Ze komt altijd op mijn schoot zitten en legt soms haar poten in m’n nek, omdat ze wilt komen kroelen. Ze is ook heel speels en komt me soms uitdagen met een kauwbotje of speeltje. Die moet ik dan afpakken, maar als ik dat probeer dan rent ze gauw weg. Ze blaft soms heel zachtjes en dat is ook echt super cute eigenlijk. Als ze veel energie heeft, sprint ze door de hele kamer.

mooiehonden-bella-5074kopie

Wat voor band heb je met je huisdier en wat betekent dat voor je?

Ik heb een hele sterke band met Bella! Ze slaapt bij me op bed (op de dekens gewoon), ze komt dan altijd heel dicht tegen me aan liggen. Soms gaat ze zelfs óp m’n hoofd liggen haha. Ze is er ook altijd voor me als ik me niet zo goed voel, dan gaat ze me heel voorzichtig kusjes geven of op mijn schoot liggen. Als ik aan het werk ben op mijn laptop, wilt ze ook altijd met haar kopje op mijn laptop liggen, zodat ze toch bij me is. Zo lief!

mooiehonden_bella-0547

Wat zijn jullie favoriete herinneringen?

Dat we voor het eerst naar het strand gingen zal ik nooit meer vergeten! Ik houd Bella áltijd aangelijnd, omdat ik stiekem toch best bang ben dat ze anders weg loopt. Toen ik een keertje naar het strand ging met haar, heb ik haar voor het eerst op een onbekende plek buiten de deur los laten lopen. Spannend, maar wel heel leuk! Ze bleef de hele tijd bij me in de buurt, soms iets verder weg, maar ze kwam altijd terug. Wat heeft ze een lol gehad toen!

Wat zijn de bijnamen die jij haar hebt gegeven?

Belletje, Bellabeestje/Bellabeesie, Bell, Bells, Beestje.. ^_^

mooiehonden-bella-5082

Heb jij een huisdier? Voel je vrij om ook deze tag in te vullen!