GROOTSTE MARIO KART FAN!

Een tijdje terug zat ik door mijn Facebook newsfeed te scrollen totdat ik een bericht zag van Nintendo. Het was een oproep, met een link naar hun website: Nintendo zocht namelijk de allergrootste Mario Kart fan. Nou, ik voelde me enorm aangesproken, dus ik besloot Nintendo een mailtje te sturen waarin ik uitleg dat ze niet verder hoeven te zoeken, want ze hebben de juiste persoon (mij) gevonden.

Lees hier de oproep van Nintendo
. Ik schreef in mijn mail dat ik al Mario Kart speel sinds ik heel klein was. Super Mario Kart, op de Super Nintendo. Wat jaartjes later volgde Mario Kart 64 op de Nintendo 64 wat ik altijd speelde met mijn broer en zus. “Als klein meisje kon ik natuurlijk nooit winnen van mijn grote broer. Mijn zus had het allang opgegeven, want die kon zelfs niet winnen van mij”, schreef ik onderandere in mijn mail. Het was een best lange mail geworden, maar hey, ik kon niet in één zin omschrijven hoe fan ik ben van deze spellenreeks.

Dusja, een hele lap tekst verder besloot ik m’n mail maar af te ronden. Na het 20x nagelezen te hebben besloot ik ‘m te verzenden.

mk8

Twee weken later (20 mei) winnaars bekend worden gemaakt. Dat was gisteren. Al heel de dag hield ik Facebook in de gaten, want de winnaars zouden daar bekend worden gemaakt. Maar helaas, ik had nog geen update op Facebook voorbij zien komen. Totdat ik opeens mail kreeg van Nintendo. Ik klikte op het mailtje om hem te openen en er stond goed nieuws in…

IK HEB GEWONNEN! “Gefeliciteerd! Jouw inzending voor de prijsvraag ‘Gezocht: Mario Kart-fans’ is gekozen uit de vele verhalen, anekdotes en foto’s die we ontvingen.” – Wat súper gaaf! Ik mag gewoon naar de exclusieve release van Mario Kart 8 op 28 mei! En het leuke is: Ik mag iemand meenemen, dus ik hoef niet alleen te gaan (al was ik dan ook gegaan hoor!).

mk8-3

Het is een feestelijke launch met de mogelijkheid om aan een toernooi mee te doen – wat ik natuurlijk ga doen! De winnaar van dit toernooi wint de Mario Kart 8 Limited Edition -softwarebundel, met Spiny-schild!

Ik ben redelijk goed in Mario Kart (ik zeg niet snel dat ik ergens goed in ben :D), maar ik betwijfel of ik kan winnen van andere Mario Kart fans. We gaan het zien de 28e! Ik heb er in ieder geval héél veel zin in.

Hebben jullie weleens Mario Kart gespeeld?