Hé, jij daar.

Hey. Ik dacht, ik laat weer eens wat van mij horen. Want dat is al even geleden.

Zoals je nu merkt (vooral als je achter de computer zit, eigenlijk), heeft PinkGraphics weer een nieuwe uitstraling. Ietwat persoonlijker dan de afgelopen tijd. Een beetje terug naar de roots van PinkGraphics, waar het in 2012 – 2016 zo goed mee ging.

Het bloggen heeft voor mij een hele lange tijd op een laag pitje gestaan en ik heb ook verschillende pogingen gedaan om het weer op te pakken. Al deze pogingen mislukten en dat had één grote reden: bloggen over persoonlijke dingen kon ik niet meer doen, terwijl ik dat het allerliefste deed. Dat was echt mijn passie.

Niet meer veilig

Dat ik het niet meer kon, had meer met een verstandige keuze te maken dan met wat anders. Het voelde voor mij niet meer veilig om dingen zomaar openbaar te gooien; ik heb namelijk lang last gehad van een bepaald persoon die mij het leven zuur maakte met diverse streken.

De meest recente streek komt van deze zomer, toen ik een onverwachts een incassobureau op mijn dak kreeg een halve week voordat ik op vakantie ging. Wat bleek: een bepaald persoon had op mijn naam en oude adres super dure merkkleding besteld en gekozen voor ‘achteraf betalen’. Omdat ik er niet meer woonde, werd er dus niet betaald of geretourneerd. En omdat het wel op mijn naam stond en zelfs mijn geboortedatum werd ingevuld, kwam het incassobureau maanden later bij mijn huidige adres uit. Rekening: meer dan 200 euro. Needless to say, ik had niets besteld.

Aangifte

Gelukkig heeft een super lieve medewerker van de klantenservice van de desbetreffende webshop mij voorzien van de volledige bestelgegevens, inclusief e-mailadres wat duidelijk niet van mij afkomstig was. Twee dagen voordat ik op vakantie ging, zat ik op het politiebureau in Roosendaal om aangifte te doen. Ik had namelijk een schriftelijk bewijs van m’n aangifte nodig om van het incassobureau af te komen.

Mijn onschuld werd bewezen en ik kon zorgeloos op vakantie. Dit was oprecht de leukste vakantie die ik ooit heb gehad. Tsjechië, samen met mijn vriend en schoonfamilie op een hele leuke kleine camping. Aansluitend nog een weekendje Praag met vriendlief alleen. Het was echt geweldig.

Poging 38923

Ik merk dat ik ben afgedwaald. Wat ik wilde zeggen is, is dat ik het gewoon weer ga doen: mezelf zijn. Bloggen over wat ik wil, persoonlijk of niet. En ik ga me niet meer laten tegenhouden door het negatieve in mijn leven. Hoewel dit voelt als de honderdste poging om weer te beginnen, voelt het wel echt alsof het me deze keer gaat lukken.

En om meteen af te trappen: er gebeuren op dit moment hele leuke en spannende dingen in mijn leven. (Nee, ik ben niet zwanger). Zodra ik hier meer over kan vertellen, dan laat ik het weten.

Patty en Don

Ik wil overigens van deze gelegenheid even gebruik maken om mijn lieve blogcollega’s Patty en Don te bedanken. Dank jullie wel voor het levendig houden van mijn blog, jullie hebben dit jaar meer blogposts geschreven dan ik zelf; daar ben ik onwijs dankbaar voor.

Oja, omdat ik m’n blog in een nieuw jasje heb gestoken, kan het zijn dat sommige functies of links niet werken. Mocht je iets zien wat niet klopt, meld het dan eventjes. Dat zou ik super fijn vinden. x