I Had A Blast!

Wauw, wat een dag!

 

Het was zo enorm gaaf om terug te zijn op Heroes Dutch Comic Con! Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit zo lang aanwezig geweest bij dit evenement ooit. En dat zegt wat, want ik ga praktisch altijd. Ik ben echt van 10 tot half 6 gebleven. Er was zoveel te zien, zoveel te doen en zoveel mensen om te ontmoeten!

 

Zoals altijd waren er weer een enorm aantal bezoekers aanwezig in cosplay. Ik heb de mooiste creaties kunnen bewonderen en leukste karakters kunnen ontmoeten. Zoals deze superschattige kleine zeemeermin! Er waren ook cosplay groepen aanwezig zoals Dutch Garrison die een enorm aantal Star Wars karakters bij zich hadden. Om nog maar te zwijgen over de cosplay competitie! Er deden fantastische cosplayers mee zoals Maoui van Vaiana.

 

 

Dan heb ik het nog niet eens gehad over alle leuke winkeltjes om tussen te snuffelen in de dealer hall. Zoveel leuke winkels, voor ieder wat wils. Van Funko’s tot dobbelstenen voor je D&D sessies en van japanse snacks tot bordspellen, echt alles! Dit jaar kon je zelfs slecht advies kopen van een coach. Als dat geen must have is, weet ik het ook niet meer!

 

Tussen al deze kraampjes waren ook nog verschillende artiesten wiens werk je kunt bewonderen. Zo waren er veel tekenaars waar je buttons, prints, tassen en soms zelfs T-shirts van kon kopen. Zo heb ik een FUUKI shirt weten te bemachtigen. Uiteraard met zeemeerminprint 😉

 

 

Verder waren er ook nog zat dingen te doen. Zo waren er verschillende games om te spelen bij de Nintendo stand. Ze hadden zelfs een podium voor Smash wedstrijden! Er was ruimte om aan te schuiven voor een bordspel bij Asmodee en stonden er verschillende arcade spelkasten klaar om getest te worden!

 

 

Uiteindelijk zijn het de mensen die het event maken en het is zo leuk om te zien met hoeveel zorg en aandacht alle vrijwilligers de hele dag weer in de weer zijn om er een topevenement van te maken. Behulpzaam als ze waren heb ik er toch een paar keer een aan moeten spreken voor het dichtstbijzijnde toilet. Ik ben namelijk een drama met plattegrond lezen…