Loveable Luxuries Nail Polish

Dat Primark een aardig beautyassortimentje heeft dat weten we inmiddels wel. Het leuke aan Primark’s beauty spulletjes, is dat deze vrij vaak worden vernieuwd. Iedere keer als ik bij de Primark ben en ik loop naar de beautyspulletjes, zie ik steeds weer nieuwe dingen liggen. De nagellaksetjes zijn er altijd al geweest, maar heel vaak hebben ze nieuwe verpakkingen en nieuwe kleurtjes. Zo te zien hebben ze sinds een tijdje ook een nieuw merk (of nouja, een nieuwe naam?), want de laatste keer dat ik een nagellaksetje meenam heette het nog Primark Beauty en nu Loveable Luxuries.

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9561De nagellakjes zijn verpakt in dit handige doosje. In het doosje zit nog een spiegeltje verwerkt. Natuurlijk heb je geen spiegel nodig bij het aanbrengen van de nagellak, maar het doosje is bedoeld om te herbruiken. Nadat je de nagellakjes eruit hebt gehaald heb je een leeg doosje over waar je vervolgens andere spulletjes in kan doen. Handig om mee te nemen! Het doosje is namelijk erg stevig, dus de inhoud zal niet snel beschadigen.

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9566De inhoud van het doosje! Vier kleine flesjes nagellak van 6ml. Helaas hebben de kleuren geen namen, zelfs geen cijfers.

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9570Het setje bevat een zilvere kleur (die een beetje naar paars lijkt te neigen), een donkerroze kleur, een mooie lichtroze kleur en een glitter topcoat.

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9567

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9572

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9576Deze zilvere kleur dekt in twee laagjes, maar lakt helaas een klein beetje streperig. In bepaald licht is de lak een beetje paarsig, wat op zich wel mooi vind. Ik vind de finish van de lak niet super, hij is heel erg metallic achtig, daar houd ik niet zo van.

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9582Dit roze kleurtje dekt ook in twee laagjes, maar ik denk dat er nog net een derde laagje over had gemoeten. Mooi creamy lakje, mooi kleurtje. Voor de rest niet veel op aan te merken!

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9585Wat een prachtige kleur is dit! Ik ben helemaal verliefd op dit kleurtje. Maar helaas, hij dekt pas na zijn derde laag en ik kreeg hem gewoon niet egaal verdeeld over mijn nagels. Erg jammer!

primark_loveable_luxuries_nail_polish-9589En als laatste: de glittertopcoat. Op mijn wijsvinger zit één laagje, middelvinger twee laagjes, ringvinger twee laagjes, maar met de vorige lak er nog onder en op mijn pink zit drie laagjes. Een leuke glitter topcoat, doet me alvast een beetje denken aan carnaval!

Het zijn erg leuke lakjes voor een leuk prijsje, namelijk €2,50. Het is geen topkwaliteit, maar wel leuk om in je stash te hebben, want het zijn wel erg mooie kleurtjes.