Simply PR Persdag

Afgelopen donderdag was ik samen met Kirsten in Amsterdam voor de Simply PR Persdag. Simply PR doet de marketing voor onderandere Gosh, BaByliss, ARTDECO, Aveda & L.K. Bennett – Leuke aanvulling voor op mijn blog dus! Ik heb een aantal sfeerfoto’s gemaakt van deze dag bij Simply PR. Geniet van de foto’s!

Simply PR!

Simply PR!

Lekker! Ik weet eigenlijk niet precies wat dit was, maar het was iets met chocolade. Het waren geen brownies, ze waren iets harder. Maar.. oh, zo lekker!

Lekker! Ik weet eigenlijk niet precies wat dit was, maar het was iets met chocolade. Het waren geen brownies, ze waren iets harder. Maar.. oh, zo lekker!

Deze zagen er ook verrukkelijk uit, maar ik heb er hier eigenlijk geen van genomen.
Deze zagen er ook verrukkelijk uit, maar ik heb er hier eigenlijk geen van genomen.

Deze zagen er ook verrukkelijk uit, maar ik heb er hier eigenlijk geen van genomen.

GOSH! Hier kregen we informatie over de nieuwe producten en mochten we swatches maken. Erg leuk! Hierna mocht ik één product uit de glazen kom rechts pakken om thuis uit te testen. Hier wil ik nog een review van schrijven.. blijft dus nog heel even geheim!

GOSH! Hier kregen we informatie over de nieuwe producten en mochten we swatches maken. Erg leuk! Hierna mocht ik één product uit de glazen kom rechts pakken om thuis uit te testen. Hier wil ik nog een review van schrijven.. blijft dus nog heel even geheim!

Smoothiemaker van Cuisinart. Deze zorgt ervoor dat velletjes en pulp geen kans maken in je smoothie.

Smoothiemaker van Cuisinart. Deze zorgt ervoor dat velletjes en pulp geen kans maken in je smoothie.

Deze dingen gingen in de smoothiemaker en dat was echt súper lekker. En super gezond.

Deze dingen gingen in de smoothiemaker en dat was echt súper lekker. En super gezond.

Make-up doosje van ARTDECO. Super leuk, want: Je koopt dit doosje zonder inhoud en je kunt daarna zelf bepalen welke dingen je erbij koopt en in het doosje doet. Súper handig voor op reis.

Make-up doosje van ARTDECO. Super leuk, want: Je koopt dit doosje zonder inhoud en je kunt daarna zelf bepalen welke dingen je erbij koopt en in het doosje doet. Súper handig voor op reis.

Make-up van Aveda.

Make-up van Aveda.

Mooie stand van Aveda..

Mooie stand van Aveda..

Aveda.

Aveda.

Nog meer Aveda. Een lijn gebaseerd op lavendel. Iedereen om me heen vond het heerlijk, maar ik ben zelf niet zo heel gek op de geur van lavendel. Geef mij maar iets zoets!

Nog meer Aveda. Een lijn gebaseerd op lavendel. Iedereen om me heen vond het heerlijk, maar ik ben zelf niet zo heel gek op de geur van lavendel. Geef mij maar iets zoets!

Dit vond ik een heel leuk concept! Teggel. Een foto op een tegeltje. Het zag er zo uniek en leuk uit, ik wil ook wel zo'n tegeltje!

Dit vond ik een heel leuk concept! Teggel. Een foto op een tegeltje. Het zag er zo uniek en leuk uit, ik wil ook wel zo’n tegeltje!

Van de hele fashion afdeling vond ik de stand van L.K. Bennett het gaafste. De kleren en schoenen spraken me enorm aan. Er werd verteld dat Kate Middleton (vrouw van prins william - Engeland) en onze eigen Máxima in L.K. Bennett zijn gespot. Gaaf!

Van de hele fashion afdeling vond ik de stand van L.K. Bennett het gaafste. De kleren en schoenen spraken me enorm aan. Er werd verteld dat Kate Middleton (vrouw van prins william – Engeland) en onze eigen Máxima in L.K. Bennett zijn gespot. Gaaf!

L.K. Bennett - Wow, check dit! Een schoen met een verloopje. En natuurlijk roze. Alsof hij voor mij is gemaakt, hihi.

L.K. Bennett – Wow, check dit! Een schoen met een verloopje. En natuurlijk roze. Alsof hij voor mij is gemaakt, hihi.

L.K. Bennett - Leuk voor in de lente/zomer!

L.K. Bennett – Leuk voor in de lente/zomer!

L.K. Bennett - Deze schoen vind ik echt heel stoer!

L.K. Bennett – Deze schoen vind ik echt heel stoer!

L.K. Bennett - Schoen met bijpassende tas..

L.K. Bennett – Schoen met bijpassende tas..

simply_pr-0995

simply_pr-0996

Ohh, zo leuk dit!

Ohh, zo leuk dit!

simply_pr-1001Pretty!

Natuurlijk heb ik wat goodies meegekregen, een aantal daarvan gaan jullie nog zien in een review! Ik heb me goed vermaakt bij Simply PR. Het was goed georganiseerd, we hebben informatie gekregen over nieuwe collecties en producten en kennis gemaakt met (voor mij) vrij nieuwe merken/producten.