Tip: Goedkoop sieradenrekje van de Action

Ik ben dol op alle soorten sieraden, maar ik heb een voorliefde voor oorbellen. Dit is altijd al zo geweest. Vroeger was ik helemaal weg van kleine subtiele oorbelletjes, terwijl voor mij nu geldt: hoe groter, hoe langer, hoe beter! Maar ik heb wel een probleem: Het opbergen van oorbellen. Met name oorbellen met veertjes, deze worden al heel snel lelijk als je ze niet goed opbergt. Toen ik voor de zoveelste keer de Action binnen liep, zag ik enorm leuke sieradenrekjes liggen. Die moest ik hebben!

sieradenrekje_action_goedkoop-7914Het rekje is wit en in de vorm van een hart. Je kan er allerlei sieraden aan ophangen: Kettingen, armbanden en oorbellen. Onderin is zelfs een bakje gemaakt waar je dingen zoals ringen kunt opbergen. Erg handig! Het mooiste is ook nog: Dit rekje kostte ongeveer 2 euro! Dat is geen geld meer toch? Ik weet dat ze bij de Xenos ook sieradenrekjes verkopen, maar ik denk dat die van de Action toch iets goedkoper zijn.sieradenrekje_action_goedkoop-7918

sieradenrekje_action_goedkoop-7919Boem! Wow, die zit vol! Een beetje teveel van het goede, haha. Alle haakjes zitten vol met oorbellen en ik kom nog plaats te kort voor mijn armbandjes, kettingen en de rest van mijn oorbellencollectie. Hmmm. Ik denk dat ik er een nog een rekje bij haal, of twee. Dan is het geheel wat overzichtelijk en oogt het wat rustiger.

sieradenrekje_action_goedkoop-7924Zoals je ziet kunnen niet al m’n oorbellen eraan. Rechts zie je mijn oude oorbellenrekje van eBay, die ik 5 jaar geleden kocht voor zo’n 10 dollar. En ik vind ‘m totaal niet handig, want als je net zoals ik veel lange oorbellen hebt, vallen alle oorbellen over elkaar heen en dat is totaal niet overzichtelijk. Maargoed, ik ga nog een paar goedkope Action hartjesrekjes bijhalen, zodat ik ál m’n sieraden mooi kan opbergen.

Hoe berg jij je sieraden mooi op?