Candy Crush Saga: uitleg, tips, levels, soda & oplossingen

Na verslaafd te zijn geweest aan de kleine (online) spelletjes voor op je mobiel zoals Wordfeud, Draw Something en Ruzzle, heb ik weer een nieuw spel ontdekt: Candy Crush Saga. Een variant op Bejeweld. Ik zal uitleggen hoe het spel werkt.

Wat is Candy Crush Saga?

Candy Crush Saga is een gratis online spelletje van King. Het is een spel op Facebook (op je pc), maar je kunt ook de Candy Crush Saga app op je telefoon installeren. Het spel bestaat uit heel veel levels en je moet snoepjes combineren om de levels uit te halen.

Candy Crush Saga - Games

Snoepjes Combineren

Als je het nog nooit hebt gespeeld en je weet ook niet wat Bejeweled is, zijn de spelregels een beetje lastig uit te leggen. Maar ik ga het proberen. Je kan steeds 2 snoepjes verwisselen die naast elkaar liggen. Je kan ze alleen verwisselen als je een combinatie maakt. Een combinatie bestaat uit 3, 4 of 5 snoepjes naast elkaar die dezelfde kleur hebben. Zodra je een combinatie hebt gemaakt, verdwijnen de snoepjes en krijg je er punten voor. Hierboven zie je level 1 van Candy Crush Saga. Je doel in dit level is om 300 punten te scoren. Als je de eerste paar levels speelt, leer je vanzelf hoe het werkt. De tutorial is heel duidelijk.
Candy Crush Saga - Games

Speciale snoepjes

In het spel kun je ook speciale snoepjes creëren door de juiste combinaties te maken. Er zijn 3 verschillende speciale snoepjes die je tijdens het spel kunt krijgen.

Gestreept Snoepje
Zoals ik al zei, je kan combinaties maken met 3, 4 of 5 snoepjes. Als je 3 snoepjes op een rij weet te krijgen, verdwijnen alle 3 de snoepjes. Dit is een normale combo. Maar als je 4 snoepjes op een rij weet te krijgen, verdwijnen er 3 snoepjes en komt er één speciaal, gestreept snoepje voor in de plaats. Als je deze combineert met snoepjes van dezelfde kleur, zal dit snoepje ontploffen en één strook (horizontaal of verticaal) met snoepjes laten ontploffen.

Candy Crush Saga - Games Ingepakt Snoepje
Een ingepakt snoepjes kan je krijgen door 5 snoepjes te combineren. Een ingepakt snoepje kan je op twee manieren krijgen. Voorbeeld één zie je hierboven. Helemaal bovenin in het midden zie je een groen snoepje. Als ik deze naar beneden plaats dan heb ik 5 snoepjes gecombineerd. Dus, als je een combinatie van 5 snoepjes weet te maken in een “L” (of hoek)-vorm dan ontstaat er een ingepakt snoepje. Een andere manier om een ingepakt snoepje te krijgen is door 5 snoepjes te combineren in een T-vorm. Deze snoepjes veranderen dan in een ingepakt snoepje. Als je een ingepakt snoepje combineert met andere snoepjes van dezelfde kleur, ontploft dit snoepje en alle omliggende snoepjes ontploffen ook.

Candy Crush Saga - Games Kleurenbom
Je kan ook 5 snoepjes op een rij combineren. Als je dit doet, komt er een kleurenbom tevoorschijn. Als je deze kleurenbom verwisseld met bijvoorbeeld een rood snoepje wat ernaast ligt, ontploffen alle rode snoepjes in je veld.

Speciale Snoepjes Combineren

Je kan deze speciale snoepjes ook met elkaar combineren. De gestreepte snoepjes, ingepakte snoepjes en de kleurenbom kan je ook samen combineren. Zo kan je 2 gestreepte snoepjes met elkaar combineren, 2 ingepakte snoepjes, 2 kleurenbommen. Maar ook 1 gestreept snoepje met 1 ingepakt snoepje, 1 gestreept snoepje met 1 kleurenbom en 1 ingepakt snoepje met 1 kleurenbom. Iedere combinatie heeft een ander speciaal effect en dat maakt het spel extra leuk.

Twee gestreepte snoepjes met elkaar combineren
Als je twee gestreepte snoepjes met elkaar combineert, dan verdwijnt er één hele rij verticaal en horizontaal.

Twee ingepakte snoepjes met elkaar combineren
Als je twee ingepakte snoepjes met elkaar combineert, zal er een grote ontploffing plaatsvinden, tot twee keer toe.

Twee kleurenbommen
Als je het voor elkaar krijgt om twee kleurenbommen met elkaar te combineren, zullen alle snoepjes in het veld verdwijnen!

Een gestreept snoepje met een ingepakt snoepje combineren
Als je een gestreept snoepje combineert met een ingepakt snoepje, zullen er 3 rijen verticaal en 3 rijen horizontaal weggespeeld worden.

Een gestreept snoepje met een kleurenbom combineren
Als je bijvoorbeeld een rood gestreept snoepje met een kleurenbom combineert, zullen alle rode snoepjes veranderen in een streepjessnoepje en deze zullen ontploffen (zoals een normaal streepjessnoepje ontploft).

Een ingepakt snoepje combineren met een kleurenbom
En als laatste, als je een kleurenbom met bijvoorbeeld een rood ingepakt snoepje combineert dan zullen alle rode snoepjes in het veld weggespeeld worden. Hierna ontploft de kleurenbom nog een keer en zal er nog een andere kleur weggespeeld worden uit het veld.

Verschillende levels

Candy Crush heeft natuurlijk meer dan 200 levels, maar sommige levels hebben andere doelen.

Punten scoren
Bij sommige levels moet je een bepaalde score behalen om het level te halen. Je hebt maar een beperkt aantal zetten.

Gelatine wegspelen
Bij sommige levels moet je gelatine wegspelen in een bepaald aantal zetten. Maar wat is gelatine? Gelatine kan je herkennen aan de witte of grijze achtergrond bij een snoepje. Gelatine kan je wegspelen door een combinatie te maken op de plaats van de gelatine. Is de gelatine wit? Dan moet je op die plaats twee keer een combinatie maken voordat het verdwijnt. Is de gelatine een beetje grijs (doozichtig, eigenlijk)? Dan hoef je maar één keer een combinatie te maken op de plaats van de gelatine.

Ingedriënten naar beneden halen
Je hebt ook levels waarbij je ingrediënten naar beneden moet halen. Dit kunnen kersen of hazelnoten zijn. Je moet ervoor zorgen dat deze ingrediënten helemaal aan de onderkant van het level komen. Dit doe je natuurlijk door onderliggende snoepjes te combineren, zodat ze verdwijnen.

Tijdlevels
Bij tijdlevels moet je een bepaalde scoren weten te halen in een bepaalde tijd. Je hebt een onbeperkt aantal zetten.

Bestellingen ophalen
Als je wat verder in het spel bent, kom je een nieuw soort level tegen: Bestellingen ophalen. Bestellingen ophalen gaat als volgt: Je krijgt een bestelling, bijvoorbeeld 50 blauwe snoepjes. Het doel is dan om 50 blauwe snoepjes weg te spelen. Het kan ook zijn dat je 10x een gestreept snoepje moet wegspelen, of dat je twee kleurenbommen moet samenvoegen om het level te halen.

Moeilijke levels
Natuurlijk zijn er makkelijke levels, maar ook moeilijkere. Levels waarbij de kans groot is waar je wel eventjes vast blijft zitten, zijn: Level 23, level 30, level 33, level 50, level 56, level 65, level 66, level 67, level 68, level 70, level 76, level 77, level 79, level 80, level 86, level 88, level 89, level 85, level 91, level 95, level 97, level 102, level 113, level 123, level 137, level 165, level 181, level 197, level 323, level 342, level 350, level 380, level 409, level 421, level 425, level 455 en level 500.Lijst wordt nog aangevuld. Bij welk level zat jij vast? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

Hoeveel levels heeft Candy Crush Saga?

Op het moment dat ik dit type (laatst geupdate: 30-01-2014) telt Candy Crush Saga 515 levels. De makers proberen eens in de zoveel tijd een update te doen met een episode van 15 levels. Maar naar dit aantal levels heeft Candy Crush Saga natuurlijk ook Droomwereld, die ook veel levels bevat.

Candy Crush Saga - Games

Droomwereld

In december 2013 is Candy Crush Saga met een nieuwe wereld gekomen: Dromenwereld. Deze droomwereld kan je binnengaan door op Odus de Uil te klikken. Zodra je in deze droomwereld zit, kan je weer beginnen bij level 1, maar dan op een hele nieuwe manier, zoals je Candy Crush Saga nog nooit gespeeld hebt!

Er is een nieuw speltype, genaamd Maanmanie. Je moet snoepjes combineren om de maanmeter vol te krijgen. Wanneer de maanmeter vol is, verschijnt er Moonstruck in beeld en zal het spel voor een bepaalde tijd verder gaan met één kleur snoepje minder. De dromenwereld speel je vrij als je bij level 51 bent. Smartphone en tablet gebruikers moeten hun spel bijwerken naar de laatste versie, anders doet hij het niet.

Candy Crush Saga - Games Het is een erg leuk en verslavend spel. Het ziet er vrolijk uit en er zit een kleine verhaallijn in. Het meisje probeert iedereen te helpen die ze tegenkomt. Wat het spel extra leuk maakt is dat je kan zien hoe ver je vrienden zijn in het spel. Ook kan je de score van je vrienden per level zien, dat maakt het lekker competitief. Jij moet natuurlijk wel een hogere score krijgen dan je vrienden! ;)

Candy Crush Saga werk niet?

Het kan zijn dat het spel opeens niet meer functioneert op je computer, je tablet of smartphone. Of dat je vaak de melding krijgt dat het spel is gestopt. Je kunt dan het volgende proberen:

Candy Crush Saga werkt niet op Smartphone/tablet:
– Candy Crush Saga verwijderen van je smartphone/tablet en opnieuw installeren
– Je smartphone/tablet opnieuw opstarten
– Je smartphone/tablet opschonen (bestanden/apps verwijderen die je niet meer gebruikt)
– RAM geheugen wissen
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Candy Crush Saga werkt niet op computer/Facebook:
– Computer opnieuw opstarten
– Browser opnieuw opstarten
– Andere browser gebruiken
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Mocht het spel hierna nog niet werken, kun je het beste een mailtje sturen naar King.

Cheats & Hacks?

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Candy Crush Saga, maar ik raad niet aan om hieraan mee te doen. Zo verpest je het spel voor jezelf, de lol zal er snel vanaf zijn!

Candy Crush Saga - Games

Candy Crush Saga op smartphone, tablet en pc (Facebook)

Je kan Candy Crush Saga spelen op Facebook en je kan hem downloaden voor je smartphone. Niet elke smartphone is compatibel met het spel. Ik kan hem bijvoorbeeld wel op mijn Samsung Galaxy S3 spelen, maar mijn vriend niet op op zijn Samsung Galaxy Gio. Dit ligt denk ik aan het besturingssysteem of aan de grootte van het scherm van je smartphone.

Download Candy Crush Saga voor Android
Download Candy Crush Saga voor Apple iPhone & iPad
Speel Candy Crush Saga op Facebook.

Candy Crush Soda Saga

King heeft een vervolg gemaakt op Candy Crush Saga, namelijk: Candy Crush Soda Saga!

Vragen over Candy Crush Saga?

Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!


Ik zou het heel erg leuk vinden als je PinkGraphics.nl zou volgen op Bloglovin!


[ad code=2 align=center]

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

285 reacties

   • Erna Staal

    Het treintje zit bij mij ook in de weg!
    Wie weet hier een oplossing voor?

   • Sieny

    Ik kom niet op level 36 terwijl 35 al minstens 4 keer voltooid is

   • ina

    Ik weet het ook niet, al twee keer level 50 gespeeld, maar het treintje op level 51 belet mij ook om verder te gaan. Wat moet ik doen?

   • Bertoe Peterzen

    Ik kom niet verder dan leven 35, die ik al vele malen gemaakt heb. Wat nu te doen?

  • Ade Boer Huisman

   Hallo ik kom niet een stap verder in level 1486 krijg de bovenste bloemkolen niet weg op geen manier heb bijna al mijn gespaarde boosters al verbruikt maar helaas niks aub help mij ,zou het filmpje bekijken maar dat inummer hoort niet bij 1486 vrindelijke groeten .

   Beantwoorden
 1. Sandra

  Misschien vind ik hier uitleg over de extra levens die je krijgt. Als ik mijn spel op Facebook open, heb ik 5 levens en ondertussen krijg ik van verschillende vrienden extra levens, deze accepteer ik dan, maar ze worden niet bijgeteld. Als ik dan mijn spel wil beginnen en die verzoeken zie, klik ik ze opzij met de gedachte ze later te gebruiken, tot mijn 5 levens op zijn, maar daarna kan ik ze niet meer vinden.
  Het lijkt er wel op, dat je ze gewoon kwijt bent als je al 5 levens hebt ??? Of mis ik iets ?

  Groetjes, Sandra.

  Beantwoorden
  • Silvy

   Hoi Sandra! Als je al 5 levens hebt, en je vrienden sturen je extra levens, dan kun je deze verzoeken helaas niet bewaren. Dus als je 5 levens hebt en je krijgt er extra levens bij, ben je deze inderdaad gewoon meteen kwijt, je kunt er niets mee.

   Op de mobiele telefoon is het een echter een ander verhaal. Als je daar ‘vol’ zit (dus al 5 levens hebt) kan je de verzoeken wél bewaren. Hopelijk kan dat binnenkort op de computer op Facebook ook! 😀

   Beantwoorden
 2. Sandra

  Aha, dank je Silvy ! Nu is het me duidelijk. Inderdaad hopen dat dit binnenkort ook op facebook is. Helaas heb ik een blackberry en kan ik deze app hierop niet downloaden.

  Beantwoorden
 3. thom

  Hoe krijg je meer punten? Zo snel mogelijk de gelatine wegspelen, of zo veel mogelijk zetten maken voor veel punten?

  Beantwoorden
  • Silvy

   Als je de gelatine heel snel wegspeelt, krijg je veel punten voor de zetten die je overhoud. Om meer punten te krijgen, moet je ook zoveel mogelijk goede combinaties maken, zoals gestreepte snoepjes, ingepakte snoepjes en discoballen. Deze geven meestal ook meer punten. 🙂

   Beantwoorden
 4. Tanja

  Speelde het via Facebook op mijn laptop maar nu opeens werkt het niet meer. Krijg alleen de king.com reclame balk in beeld. Wat gaat er fout, wat heb ik weggegooid dat niet had gemogen??

  Beantwoorden
  • Patrick

   Ik heb dus sinds twee dagen ditzelfde probleem. Ik heb niets verwijderd en alleen adobe flashplayer gedownload omdat dat aangegeven werd. Ik weet ook niet hoe ik dit probleem moet oplossen dus als er meer mensen zijn die dit hebben of hebben kunnen oplossen dan zou ik het ook graag willen weten.

   Beantwoorden
   • Maja

    Gewoon dit spel er even afgooien, je raakt geen levens kwijt, 100%, en opnieuw installeren

  • Silvy

   Misschien adobe flashplayer opnieuw downloaden of misschien updaten? Ik weet het niet! Hebben jullie al geprobeerd om het spel te laden in een andere browser? (mozilla firefox, google chrome, safari..) Anders even een mailtje sturen naar King.com? 😐

   Beantwoorden
  • Silvy

   Nee, volgens mij niet! Je kan op Youtube wel kijken naar hoe andere mensen het hebben gedaan (gewoon zoeken op: Candy Crush Saga Level 120) en misschien dat het je helpt! 🙂

   Beantwoorden
 5. Cinthia

  Hoi allemaal,

  Ik heb even een vraagje. Sinds kort heb ik problemen met het vragen van levens bij Candy crush op de tablet. Als ik dan zeg maar vrienden vraag om levens te vragen, dan lijkt het alsof facebook niet doorlaadt. Ik krijg dan wel gewoon het normale startscherm te zien, maar niet mijn lijst met vrienden. Dat veld is dan gewoon wit?? Iemand enig idee hoe ik mijn ‘vrienden’ weer terug krijg in mijn lijst? Of zijn er meerdere met dit probleem?

  Groetjes Cinthia 🙂

  Beantwoorden
  • Deborah

   Ja dat wil ik ook wel eens weten. Ik heb dit sinds kort ook. Vooral nu ik vrienden nodig heb om een volgende episode te spelen. Nu kom ik dus ook niet verder 🙁

   Beantwoorden
  • Silvy

   Oh, van dat probleem heb ik nog niet gehoord? Is er een manier dat je op je tablet uit kunt loggen van Facebook (op Candy Crush)? Ja toch? Misschien moet je dat eens proberen. En dan weer inloggen natuurlijk. Als dat niet helpt, misschien helpt het dan om de applicatie opnieuw te installeren? Succes! 😉

   Beantwoorden
  • Silvy

   Gelatine is een beetje doorzichtig! Kijk bij de laatste afbeelding van dit artikel. In de bovenste twee rijen en de onderste drie rijen zie je gelatine. Dit kan je wegspelen door een combinatie te maken op de plaats van de gelatine, 😉

   Beantwoorden
 6. yvonnr

  IK Heb nu op telefoon uitgespeeld tot level 245…en ahhhh….hier stopt het spel.
  Terwijl ik op de computer kan doorspelen.
  Kan he candy crush ook boven level 245 op je samsung galaxy 2 krijgen.?

  Beantwoorden
  • Silvy

   Zelf ben ik nog niet zo ver, dus ik weet het eigenlijk niet, haha. Maar als je niet verder kan spelen, dan denk ik dat je moet wachten op een update op je telefoon!

   Beantwoorden
 7. n

  ik heb een vraagje ik wil het spel weer helemaal opnieuw beginnen weet iemand hoe ik dat kan doen ?
  ik heb in het spel al op resetten gedrukt maar dan begin ik nog opnieuw heb hem ook al verwijderd van mijn facebook maar als ik dan weer begin begin ik weer bij het oude level.
  en opnieuw als app geinstaleerd.

  Beantwoorden
  • Silvy

   Hmm, voor zover ik weet kan het niet. Wat je kunt proberen is het spel op je mobiele telefoon ontkoppelen van Facebook. Als dit niet lukt, moet je de app verwijderen en opnieuw installeren en als hij dan vraagt om te koppelen met Facebook, dit weigeren. Maar voor zover ik weet kan je op Facebook niet opnieuw beginnen!

   Beantwoorden
 8. jannie

  Ben steeds mijn opgespaarde levens kwijt, en nu is zelfs het envelopje op mijn ipad weg.
  Wat te doen?

  Beantwoorden
  • Silvy

   Dit heb ik ook een aantal keren gehad op mijn mobiel! Ik had een stuk of 20 levens gespaard en van de een op de andere dag was het weg. Waar het aan ligt? Geen idee. Misschien dat er tussendoor een update is geweest van Candy Crush, dat het daarom opeens weg is. Weet het niet zeker, weet daarom ook niet hoe je het op moet lossen! 🙁

   Beantwoorden
   • Ruth

    oeps ik heb mezelf truth genoemd…hihi moet ruth zijn

   • dave

    Ben ik het niet mee een heb regelmatig levens staan in mijn envelop ook als ik aan een nieuwe episode begin het ergerd mij wel dat zomaar ineens alles weg is zeker als ik nachtdienst heb op het werk

 9. Marion

  Ik zal wel gek zijn maar ik speel het spel op mijn iPad en heb niet gekoppeld aan FB, maar ik zie met geen mogelijkheid wat gelatine is.. Volgens een uitleg hierboven moet het doorzichtig zijn.. Doorzichtig wat? Ik zie het echt niet. Het valt niet mee om alle gelatine weg te spelen als je het niet kunt vinden, hahahaaaaaaa! Alvast dank voor het antwoord.

  Beantwoorden
 10. Yolande

  Ik zit op level 36 maar nu moet ik vrienden vragen om te kunnen spelen,maar dat lukt niet op mijn ipad..krijg steeds bericht dat ik mijn account moet voltooien maar ik weet niet hoe…vraagt wel om in te loggen via facebook dat gaat wel maar andere kunnen niks zien van mijn spel en ik niet van andere hoogst irritant!
  Wie weet wat ik nog kan doen?

  Beantwoorden
 11. Marjon

  raar…. ik kan ineens geen candy crush meer spelen? Hij laadt wel, maar als ik op het level klik welk ik wil spelen start hij niet… iemand enig idee?

  Beantwoorden
 12. Anneke

  Ik wil candy crush Saga op mijn smartphone zetten maar als ik dat wil doen krijg ik als antwoord: Uw apparaat is niet compatibel met deze versie. Hoe krijg ik dit spel er wel op, deze telefoon heb ik net 2 weken. Dus ik ga geen andere kopen.

  Beantwoorden
  • jennifer

   ik heb het zelfde probleem alleen heb ik hem er al opgehad ivm storing niet gekoppelt aan facebook heb ik hem verweiderd wil hem opnieuw instaleren maar nee lukt me niet

   Beantwoorden
 13. sanne

  Soms zie ik dat bij een snoepje +5min erbij komt te staan, dwz 5 sec erbij. Ik weet niet hoe je dit doet, ik kom maar niet verder bij level 27 waarbij je binnen 1 min 40.000 punten dient te behalen…

  Beantwoorden
 14. Roosje

  Hallo
  Tot eergister stond mijn candy crush gekoppeled op mijn mobiel aan mijn facebook, waardoor ik op beide even ver was
  Sinds eergister geeft hij aan dat hij niet meer gekoppeld is
  geeft aan het spel heeft geen toegang tot facebook sta toegang toe voor je toestel via instellingen/facebook
  Maar hoe doe je dat doe je dat via facebook op de laptop of via instellingen op je telefoon
  Hij doet het ook niet als ik via facebook candy crush activeer op de mobiel

  Beantwoorden
   • C.

    Dit heb ik dus ook! Echt heel irritant. Zo kan ik geen levens meer geven en krijgen.

   • Theresiana

    Heeei dit heb ik ook gehad dan moet je even kijken bij je app store om te kijken of candy crush of je facebook een nieuwe update nodig heb zo ja moet je deze even updaten als je dat heb gedaan je telefoon resetten en dan kijken of die het weer doet.
    .
    Gr

 15. cat

  momenteel zit ik vast op 136 moet twee ingeo=pakte snoepjes naast elkaar krijgen maar ik voor ik zover ben zijn ze alweer ontploft.
  Iemand suggesties?
  Cat

  Beantwoorden
 16. nora

  Wanneer komen er nieuwe levels voor samsung note ll ? Sommige telefoons en op pc hebben veel meer levels…
  Wil verder spelen :@ beetje verslaafd

  Beantwoorden
 17. Astrid

  Hoi….ik zit in level 151….in 90 sec 35.000 punten halen!!
  Even een vraagje….hoe krijg je de EXTRA 5 seconden snoepjes…..
  Ik heb geen idee soms krijg ik er één….of geen…soms wel acht per spel!!
  Ik hoop dat ik een reactie krijg….want ik kom al een week niet verder met dit level 151… 😥

  Groetjes, Astrid

  Beantwoorden
 18. Janet

  He hoi,
  Ik wil graag candy crush toegang geven tot mijn facebook acount maar krijg de volgende melding.
  het spel heeft geen toegang tot facebook. Sta toegang voor je toestel toe via Instellingen/facebook.

  iemand een idee wat ik moet doen? ik heb een iphone? via waar moet ik toestemming geven?

  Beantwoorden
  • John

   Hoi,

   Ik heb sinds kort hetzelfde probleem dat ik toegang moet toestaan via instellingen.
   Heb je al enig idee waar en hoe dat moet.
   vast bedankt voor je reactie,

   John

   Beantwoorden
 19. Colinda

  Hallo!

  Ik heb net level 275 gehaald en moet nu wachten op nieuwe levels. Wanneer zijn level 276 tot en met 350 te spelen?

  Beantwoorden
 20. Ria Claassen

  Speel ook zoals zo velen Candy Crush Saga maar heb een probleem op mijn PC gekregen, zodat ik geen levens meer kan vragen.
  Weet u misschien een mannier omdat te herstellen.

  B.V.D.

  Beantwoorden
 21. Hanneke

  Sinds kort krijg ik van vrienden extra zetten toegestuurd. Hoe kan ik die inzetten? Ook als ik ze accepteer hou ik in mijn level maar 50 zetten. ..
  Kan ik ze ook tijdens t spelen aan zetten? Of moet dat voordat je begint?
  Ik speel vanaf mijn telefoon.

  Beantwoorden
   • angie

    Mochten jullie het ondertussen al weten, willen jullie dit geheim dan ook met mij delen? Mij lukt het ook niet om de extra zetten in te zetten, niet op mijn tablet en niet op facebook 🙄

   • Joke

    Is er al iemand die weet hoe je de extra drie zetten kan toevoegen aan je spelletje?
    Ik zit op level 275 en ik snap echt niet hoe ik de extra zetten kan toevoegen aan de 50 zetten die je van CC krijgt?

 22. tamara

  Hoi

  ik wil voor mijn zoonte Candy crush op de pc zetten. Weet iemand hoe ik dit voor elkaar krijg? Het lukt me niet.

  Beantwoorden
   • antoinette

    dag Tamara,

    Ik wil ook graag via mijn pc spelen. Heb bluestacks geïnstalleerd. Wat moet er nu nog gebeuren ?
    ps: ik heb geen android, faceboek,tablet of iets dergelijks.

 23. truussanting

  Vrienden vragen levens aan mij, maar ik kan ze niet geven. De envelopjes blijven staan en bij de berichten kan ik ze ook niet verwijderen .hoe los ik dit op?

  Beantwoorden
 24. Sanne

  Ik zit vast bij 36. Vraag mijn vrienden om hulp en zie ook Fb berichten die door linken naar CC. maar deze zorgen niet dat ikverder kan spelen? Ook niet na accepeteren in het spel zelf. Wat doe ik niet goed?

  Beantwoorden
 25. Baggio24

  Ik weet niet of de klacht bekenbaar is bij (i phone 4s). Ik heb candy crush al een tijdje maar kan geen verbinding maken met me facebook, Hij vraagt om toegang in te schakelen bij mijn facebook, maar ben al een tijdje opzoek maar kan het niet vinden hoe is dat moet doen..

  Wie kan mij helpen
  Vriendlijke groeten

  Beantwoorden
  • Dots72

   Heb je al geprobeerd om Candy Crush vanuit Facebook te openen? Volgens mij maakt hij dan direct verbinding.

   Beantwoorden
 26. anja

  eerder kon ik gewoon candy crush spelen op FB maar nu krijg ik alleen een wit scherm als ik het probeer te openen.
  Iemand een oplossing?
  Ik gebruik een laptop..

  Beantwoorden
 27. Kathleen

  Op de Ipad kan je een ander spel kiezen omdat de kleuren niet te goed liggen om te beginnen maar hoe moet je dit doen als je op de PC aan het spelen bent

  Beantwoorden
  • Dots72

   Het heeft alleen zin dit te doen als je minder dan 5 levens beschikbaar hebt. Stel je hebt geen levens meer, an selecteer je de berichten waarin vrienden levens geven, stel dat zijn er 3, dan zou je daarna 3 levens moeten hebben. Maar het maximale is 5, meer kan niet.

   Beantwoorden
 28. A

  Ik kan ineens geen levens meer aan vrienden vragen. Als mijn levens op zijn komt er een scherm alleen is de knop : vriende vragen verandert in profiteer en eronder staat dat ik een ander spelletje moet spelen om levens te krijgen. Hoe krijg ik dit weg en kan ik weer vrienden gewoon vragen om levens!!!

  Beantwoorden
  • Aniger

   Dat heb ik nu ook! En ik wil er vanaf. Ik vind het dikke naaizooi. Ik krijg ook geen reclamefilmpjes meer om aan levens te komen.

   Beantwoorden
 29. Saskia

  Ik ben bij level 130 en moet 5 zwart wit gestreepte snoepjes wegspelen. Die verschijnen alleen niet in beeld. Iemand enig idee wat je moet doen om dit level te halen?

  Beantwoorden
 30. irene

  Hoi allemaal ik heb candy crush altijd op mn htc gehad nu moet ik hem ( nadat de telefoon opnieuw software heeft gehad) opnieuw installeren maar zogauw hij wil downloaden krijg ik een melding dat hij niet kan worden gedownload wegen een foutcode 498 neem aan dat het niet uitmaakt dat ik op Facebook in level 353 zit toch? Indien iemand weet hoe ik m weer terug krijg op mn telefoon hoor ik het graag groetjes irene

  Beantwoorden
 31. Jesperdays@Gmail.com

  Mijn beeld van candy crush is geminimaliseerd op mijn laptop en ik krijg het niet meer op groot formaat
  Help

  Beantwoorden
 32. sandra

  Ik heb een tablet difrnce en als ik candy crush wil spelen is de gelatine niet te zien is zwart ene keer wel andere keer niet ik heb de helderheid aangepast en de support desk zegt dat het aan het spel ligt maar iemand enig idee??

  Beantwoorden
  • Doirean

   Wij hebben 2 diffrence tablets, en zondag op de eerste Candy crush binnen gehaald, deed het goed. Toen op de andere binnen gehaald. Raar maar waar in eens allebei zwarte achtergrond, en nu doet 1 het goed en de ander niet. Overigens heeft een vriendin, geen diffrence, het zelfde probleem. Is dus echt het spel denk ik. 😈

   Beantwoorden
 33. Cis

  Ik krijg mijn berichten met gestuurde levens niet meer geopend. Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik heb hem al gereset etc???

  Beantwoorden
 34. Chazol

  Als ik Candy Crush wil verbinden met mijn Facebook op mijn Sony Xperia J, zegt ie dat de webpagina niet beschikbaar is?? Ik heb al meerdere keren, Candy Crush er opnieuw op gezet, maar het schijnt niet te werken. Iemand enig idee hoe ik ervoor kan zorgen dat ie wel verbind??

  Beantwoorden
 35. Cheryl

  Voor alle Candy Crush fanaten die niet kunnen wachten tot er nieuwe levens zijn even een trukje voor de smartphones:

  als je levens op zijn, ga dan naar je instellingen verander de datum van je toestel handmatig 1 dag vooruit, ga terug naar het spel (dan zie je weer 5 levens erbij). Ga direct terug naar je instellingen en zet de datum terug; dan pas spelen op candy crush.
  😛

  Beantwoorden
  • Sientje

   Ik ben vergeten de tijd terug te zetten, nu staat de tijd op 89040. Hoe kan ik dit veranderen.

   Beantwoorden
 36. Elly

  Een vraagje: Ik heb de openingsaanbieding bij candy crush gekocht en via ideal betaald.
  bedrag is wel afgeschreven maar heb de extra snoepjes en beurten nooit ontvangen. heeft iemand hier ook ervaring mee?

  Beantwoorden
 37. Dots72

  Hoe kan het dat ik in het overzichtsscherm (de landkaart) niet van al mijn vrienden een foto zie? Daardoor is het ook lastig te ontdekken wie ik kan vragen om een episode vrij te spelen.

  Beantwoorden
 38. Theo

  Hallo , een prachtig spel en idd flink verslavend .

  Zit nu op level 45 en speelde alle gelatine weg en ook had ik het aantal punten wat je moet halen .
  Toch gaat die niet naar 46 ?
  Had het al een aantal keren voor elkaar maar toch zeg die dat ik het niet gehaald heeft .

  Wie weet het probleem ervan ?

  Gr.Theo

  Beantwoorden
  • //

   Ik heb candy crush op mijn tablet, ik moet een episode vrij spelen alleen als ik op verbinden met facebook druk staat er verbinding mislukt. Hij kan dus niet meer verbinden. Eerder is dit wel altijd gelukt en gewoon internet op mijn tablet doet het wel. Nu kan ik dus niet meer verder spelen, kan iemand mij helpen ???

   Beantwoorden
 39. Diddie

  Niemand krijgt mijn verzoeken om levens en om de episode vrij te spelen.
  Ik heb het geprobeerd op mijn note 2 en via de pc.

  Is het een facebookinstelling misschien? Ik zoek steeds, maar kan niks vinden wat hier de oplossing voor is.

  Wie kan mij helpen?

  Beantwoorden
 40. peter vermoen

  ik kan ineens geen levens meer aan vrienden vragen hoe ka dat,en wat moet ik doen……

  Beantwoorden
  • Siny

   Ik heb hetzelfde probleem sinds ik zag dat mijn foto die ik op fb veranderd had op candy nog niet was veranerd.
   Ik heb op candy Facebook ontkoppeld in de hoop dat de foto zou veranderen maar tot mijn verrassing zag ik helemaal geen afbeeldingen meer van de vrienden en ik was al mijn levens kwijt.
   Iemand een oplossing voor dit probleem? ??

   Beantwoorden
   • Ria

    Hetzelfde probleem, geen foto’s meer te zien, dus kan je ook niet zien wie je moet vragen om verder te kunnen. Ik zou graag een antwoord hebben als het mogelijk is.

   • Ria

    Hetzelfde probleem, geen foto’s meer te zien, dus kan je ook niet zien wie je moet vragen om verder te kunnen. Ik zou graag een antwoord hebben als het mogelijk is.

 41. marion

  Hoi, ik speel candy crush op mijn tablet.
  Als mijn 5 levens op zijn, verzet ik de datum en krijg dan weer 5 nieuwe levens.
  Maar ik kom niet verder dan 3 november en nu springt de datum steeds terug op 28 juli.
  Iemand een tip want nu moet ik oneindig wachten 😥

  Beantwoorden
 42. Raymodn

  Als ik van mijn vrienden extra zetten krijg hoe kan ik die gebruiken dan? Als ik ze accepteer zie ik ze nergens meer terug…

  Beantwoorden
 43. Angela

  Hallo

  Ik heb even een vraagje

  Ik zit op facebook met candy crush nou spelen mijn zoontje en ik allebei op een eigen account ik zie hem wel en hij mij ook maar we kunnen elkaar geen levens sturen :S
  weet je ook hoe we dat wel voor elkaar kunnen krijgen?

  Beantwoorden
 44. Chris

  Shit, ik heb ook de tijd te ver vooruit gezet, moet nu 39000 minuten wachten? Hoe krijg ik dit weer goed??!

  Beantwoorden
 45. duitse hypotheekverstrekkers

  This put up has been of wonderful assist for me! Many thanks for publishing it! Could you insert me to your mailing record so I will be acknowledged of the latest news? My e-mail is Jackowiak276@hotmail.com !

  Beantwoorden
 46. truus thijssen

  Hoi speel candy op de laptop daar doet hij het goed
  Maar nu heb ik ook tablet en daarcgaat het steeds fout
  Valt weg als je zit te spellen
  Is dat te verhelpen lees dat het meer voorkomt
  Graag hulp hoe verder te komen in spel

  Beantwoorden
 47. Jolanda

  Hallo, Ik speel het spel al een lange tijd op de pc en sinds kort kan ik het spel doen op mijn telefoon . Nou kan ik op de pc wel verder met candy crush , daar ben ik level 400 al gepasseerd maar op de telefoon blijf ik haken bij level 395 . Dat level heb ik gehaald alleen zegt hij op de telefoon dat er nieuwe levels aankomen maar dat is raar want op de pc ben ik wel verder . Kan iemand me dat uitleggen hoe dat kan . Zo jammer dat ik op de telefoon nu niet verder .

  Beantwoorden
 48. Aster

  Ik speel het spel al een tijdje en blijf eraan verslaafd….en ik heb het ook aan fb gekoppeld. Ik dacht alleen dat ik had uitgeschakeld dat mij vrienden te zien krijgen dat ik een lol heb uitgespeeld of een leven geef. Mar dit blijkt niet zo te zijn, weet iemand hoe dit moet, want ik vind dit onnodige info om te delen…

  Beantwoorden
 49. Laura

  hallo even een vraagje ik wil helemaal opnieuw beginnen met candy crush op facebook maar ik weet niet hoe het moet want ik stond ineens op level 395 terwijl ik pas bij level 152 was groetjes

  Beantwoorden
 50. Gerianne

  Als je via FB speelt en je haalt een level, je krijgt daarna een error, dan pakt die de level niet als gehaald? Kun je daar iets aan doen?

  Beantwoorden
 51. jacques

  Veel van mijn vrienden krijgen extra zetten maar ik niet. Ik word ook niet voorgesteld bij vrienden om mij extra zetten te geven. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

  Beantwoorden
 52. julia ruiter

  heey ik speel al een tijdje candy crush
  en plots kan ik niet meer bij het envelopje boven in het scherm (links onder de levens)
  hier baal ik onzettend van dus alsblieft help me
  mijn broer had het zelfde probleem ik ik kan niks beginnen zo

  ps.
  op facebook krijg ik ook niks

  Beantwoorden
 53. marielle

  Hoi, sinds de laatste update van cc kan ik maar 50 berichten zien als ik op de envelop tik, terwijl het aantal op 134 staat en er steeds meer bijkomen. Ik kan alleen die eerste 50 zien en niet de nieuwe. Heeft iemand hetzelfde probleem en hoe kan ik dit oplossen?

  Beantwoorden
 54. Gerda de Groot

  Na een update blijft candycrush staan op lade…. En gaat heen ens weer naar facebook, maar opent niet meer wat kan ik doen?

  Beantwoorden
 55. EVK

  ik heb een set van 9 gestreepte en verpakte snoepjes gekocht. het geld is afgeschreven, maar ik krijg de snoepjes niet. hoe krijg ik dit nu toch nog binnen?

  Beantwoorden
 56. Anouk

  Ik heb het app op m’n smartphone en op m’n tablet gekoppeld aan m’n Facebook account. Op m’n tablet heb ik eindelijk, na een paar weken, level 213 gehaald. Maar als ik het spel verder wil spelen op m’n smartphone ben ik alsnog bij level 213. Hoe kan het dat hij op m’n smartphone niet verder gaat bij 214?

  Beantwoorden
 57. Erica

  Hallo, is er iemand die weet welke kant de gestreepte snoepjes op gaan (verticaal of horizontaal). Ze schieten nl. zo vaak de verkeerde rij weg bij mij…

  Beantwoorden
 58. Karin

  Sinds kort zie ik geen profielfoto’s meer van vrienden op het beginscherm. Ik ben wel gekoppeld aan fb. Hoe kan dit?

  Beantwoorden
 59. Hanny

  Verslavend spel maar ben nu gekomen tot leven 50, hierna kan ik niet verder komen. Hoe kom ik nu in level 51?

  Beantwoorden
 60. marita

  ik heb al meerdere keren level 20 gehaald maar als ik start kom ik weer bij level 20 ik kom dus niet verder.

  Beantwoorden
 61. Siska

  Hallo,
  Ik speel via de i-pod van mijn zoon candy crush, ik ben bij level 123 zonder facebook in te schakelen.. Nu heb ik zelf een i-Phone aangeschaft en moet weer overnieuw beginnen. Kun je dit ook overzetten tussen Apple onderling? Via facebook op de laptop ben ik bij level 20, hier speel ik het nooit meer op.

  Beantwoorden
 62. Roelie

  Dag
  Ik zie dat ik 107 verzoeken heb, maar als ik op het envelopje klik, staat er niets in. Kan ik dus geen nieuwe levens accepteren. Dat kon eerder wel.
  Wat moet ik doen??

  Beantwoorden
 63. Nicoline

  Regelmatig lees ik de opmerking, dat mensen bij Candy Crush geen levens kunnen vragen, maar ip daarvan profiteer krijgen te zien. Ik heb hier ook nog geen oplossing voor gelezen. Nu heb ik dat 2 keer gehad. De 1e keer, had ik een nieuwe laptop en toen kon ik ineens wel weer vragen, maar na een update van windows.8.1 kon ik weer geen levens meer vragen. Ik heb uiteindelijk de instellingen van de pc wat betreft plugins enzo, weer naar fabriekinstellingen gedaan. Vervolgens was ik papa pear saga gaan spelen, want daar krijg je dan levens mee en toen kon ik ineens weer levens vragen. Terug naar Candy Crush en ja hoor, daar kon het ook weer. Dus of het nu komt door de fabrieksinstelling terugzetten, of dat er instellingen zijn gewijzigd na het spelen van Papa Pear ……dat weet ik niet precies, maar het probleem is in iedergeval opgelost, dus ik zou zeggen….voor degene die dat probleem hebben……proberen dus!

  Beantwoorden
 64. ans 't hart

  sinds gisteren was ik ineens mijn 700 gespaarde levens kwijt ik kan sinds een paar weken ook geen levens meer versturen en verzoeken accepteren na gisteren ben ik echt klaar met dit spel ik zit nu op level 440 en overweeg te stoppen als ccs z’n klanten wil behouden zullen ze snel met een oplossing moeten komen aangezien er in mijn vriendenkring al veel het spel hebben verwijderd ivm dit probleem van levens geven en accepteren en zomaar de gespaarde levens verwijderen de reacties van hierboven zegt al genoeg allemaal dezelfde problemen dat de ccs spelers er van balen dus doe er wat aan makers van dit spel anders is ccg binnen de korste keren history en het was zo leuk spel ik zeg met nadruk WAS !!!!!!!

  Beantwoorden
 65. Nicole

  Ik wilde op mijn zoon zijn candy crush spelen nadat ik had ingelogd bleek mijn zoon op mijn level
  Te zitten alle levels die hij nog niet had gehaald heeft hij nu wel gehaald met dezelfde punten
  Als ik. Heb al van alles geprobeer paar. Uitgelogd opnieuw aangemeld noem maar op
  Maar kom niet op de level waar mijn zoon zou moeten zijn

  Beantwoorden
 66. g

  Al een paar keer mijn opgespaarde levens en dat waren er wel veel ben ik ze al een paar keer helemaal kwijt geweest en dan kun je ze helemaal niet meer terug vinden dit is gebeurd zonder dat ik aan een andere episode begon zowww balen weet iemand waarom dit gebeurd?????

  Beantwoorden
 67. joke

  Als ik verzoeken van vrienden om levens acceoteer zijn ze daarna niet weg zelfs niet als ik ze wel 20 x accepterr, wie heeft dit ook?

  Beantwoorden
 68. Betsy thoonen

  Hoe speel ik level 425 uit
  En is het een idee om de speler niet zo te pesten maar keuze in oplossingen te geven
  N

  Beantwoorden
  • tonnie

   hallo
   ik heb level 361 uitgespeeld maar ik kan niet verder naar het volgende level loopt niet door

   Beantwoorden
 69. Gerrit

  Ik krijg ongevraagd levens van een aantal personen. Ik kan alleen terug geven als er om gevraagd wordt.
  Hoe kan ik iemand ” zomaar” levens geven?

  Beantwoorden
 70. Ines

  Zit nu op mijn telefoon op level 454 en hij stopt daar maar via facebook
  kan ik wel verder spelen. Hoe kan ik nu weer op mijn telefoon spelen want hij geeft nu aan
  dat er binnenkort weer nieuwe levels zijn????En op facebook ben ik al weer verder

  Beantwoorden
 71. Jessica

  Hee,

  Ik heb een probleem ik was bij level 125 en nu opeens op level 305?! Hoe kan ik dit terug draaien en hoe kan ik mijn mijn fb account weer bij level 1 beginnen?

  Groetjes

  Beantwoorden
 72. judith

  Ik heb sinds drie weken vier verzoeken van vrienden staan die ik op de een of andere manier geen leven kan geven. Andere vrienden wel maar die van hun blijft gewoon staan?! Raaarrrrr!

  Beantwoorden
 73. Betsy thoonen

  Vraag voor de makers

  Level 440
  Wanneer komt het echte spelletjes weer terug; dus dat je invloed kunt uitoefenen????

  Beantwoorden
 74. Betsy thoonen

  Heb spel bijgewerkt, met uil
  Maar kan nu het icoontjes van candycrush niet meer gebruiken om het spel te openen??

  Beantwoorden
 75. Marieke Doornbos

  Hoi hoi, Ik ben op mijn laptop nu gekomen bij level 365, maar op mijn tablet en op mijn telefoon blijf ik hangen bij 350. Ik heb het al een paar keer van mijn tablet afgehaald zodat hij de goede positie ophaalt maar helaas. Vind het wel jammer want ik gebruikte mijn tablet juist veel. Weet je voor mijn een oplossing.
  groet Marieke

  Beantwoorden
 76. Eline

  Hoi, per ongeluk heeft iemand mijn candy crush gekoppeld aan een verkeerde Facebook account (erg grappig). Nu kan ik niet naar de volgende episode, omdat ik de uitdagingen niet kan spelen, maar vrienden die die account niet heeft moet vragen om me te helpen. Kan ik candy crush ontkoppelen van die Facebook account? Of moet ik nu helemaal opnieuw beginnen? Bij voorbaat dank.
  Groet, eline

  Beantwoorden
   • Robert Jan

    Hallo Eline,

    Ik heb het zelfde probleem.
    Hoe heb jij candy crush ontkoppelt van het facebookacount?
    Ik sta gekoppelt aan iemand die ik helemaal niet ken.

    Laat me even weten als je wilt

    Dank

    Robert Jan

 77. j.de bie-langenberg

  hallo, wie kan mij vertellen wanneer candy crush saga weer wordt geupdate,kan niet meer verder,zit op level 515 .

  hopelijk gaat dit spel nog wel verder.

  Beantwoorden
 78. J

  Ik heb episode nodig om verder te kunnen druk op mijn vrienden en dan op verstuur maar als ik op verstuur druk verstuurd hij ze niet .weet iemand wat ik daar aan kan doen .

  Beantwoorden
 79. Jilrikst

  Ik heb level 65, ((Droomwereld)) uitgespeeld en ik ben bij de blauwe sleutel!
  IPV dat ik vrienden kan vragen om 3 extra levens…..
  Komt er een pop up naar voren (als ik klik):

  Voltooi nog een episode van de SAGA om je volgende droomavontuur vrij te spelen.
  Speel maar door!!

  En dan komt er niets, alle levels heb ik gehaald en voltooid.

  Ik wil graag verder spelen, maar hoe? Groetjes Jildou

  Beantwoorden
 80. arie padding

  Ik kan niet verder , ik ben op no 65, bij de uil staat een wolk met een ! teken wat moet ik nu doen, moet ik nu
  Wachten op een up date of zo, wil d u mij helpen en ik wacht al een paar dagen b.v.d.

  Beantwoorden
 81. arie padding

  Ik ben iets vergeten te zeggen, er was eerst een gele sleutel, maar die zit nu in een roze gebied hoe kan dat dat die daar is

  Beantwoorden
 82. jakie

  ik zit vast op level 181, weet er iemand of je lollyhamers kan gebruiken om de gelatine onder de kersen weg te krijgen?

  Beantwoorden
 83. boy

  Beste mensen,

  Hoop dat iemand mij kan helpen. Wil verder met level 312, start Candy Crush en zie tot mijn grote verbazing dat ik ineens op level 1 zit. Mag dus helemaal opnieuw beginnen. Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen??

  Dank alvast

  Beantwoorden
 84. arie padding

  Waarom kanik niet verder en wat is een episode want ik heb level 65 ook behaald maar de 66 zit op slot wat moet ik doen
  Ik heb level 61 herhaald ook behaald 1 ster, en moet ik dan gewon verder met 62 tot en met 65 graag een antwoord want ik heb ook al eerder een a-mail gestuurd

  Beantwoorden
 85. Hilde van der Hagen

  Ik heb een vraag over level 76 (Paasbergen). Er moeten 3 kersen weggespeeld worden. Er zitten echter veel meer kersen in. Hoe krijg je de kersen echt weg als ze onderaan zijn? De teller links boven blijft op 0/3 staan. Ben benieuwd naar het antwoord.

  Groetjes, Hilde

  Beantwoorden
 86. Ludy

  IK wil met een facebook account ZONDER vrienden candy crush spelen. Als ik de episode over wil MOET ik kiezen tussen vrienden vragen of goldbars kopen, vrienden wil ik op deze facebookpagina niet uitnodigen dus zit er maar 1 optie op… goldbars kopen, nu is het probleem als ik voor deze optie kies dat ik dan een Zweeds nummer moet hebben om de code te sms-en. weet iemand hoe ik dit wel voor elkaar krijg ?

  Greets Ludy

  Beantwoorden
 87. carine

  ik zit vast op level 149 kan iemand mij vertellen wat ze bedoelen met ingepakte snoepje met een ander ingepakt snoepje verwisselen . heb al van alles geprobeerd.

  Beantwoorden
 88. Jan

  Ik wil mijn tablet terugzetten naar fabrieksinstellingen, hoe kan ik voorkomen dat ik weer bij level 1 moet beginnen?
  Met vriendelijke groet
  jan

  Beantwoorden
 89. franca

  Hoi

  Ik speel online op mijn pc candy crush.
  Zojuist level 20 gehaald maar hoe kom ik verder naar level 21?
  Ik heb geen fb account gekoppeld.
  Mijn “vrienden”moeten me helpen om meer levels vrij te spelen. Maar hoe doe ik dit?
  Heb geen vrienden die me levens geven of wat dan ook om verder te komen…

  Beantwoorden
 90. Gerdien

  Ik ben op de ipad bij level 573. Maar ondanks koppeling met facebook, komt dat niet door op computer of iphone. Ik ben daar nog in 566. Als ik een level haal op computer komt dat wel door op ipad.
  Waar vrienden zijn, staat ook goed.
  Hoe verhelp ik dit? Lijkt dat Ipad om de een of ander reden info niet verzend, wel ophaalt

  Beantwoorden
 91. Diana

  Ik zit nu al een eeuwigheid vast op level 421, kom er maar niet doorheen.
  Een spelletje doe je voor de lol maar dit begint zoooo irritant te worden.
  Heeft iemand, naast het verwijderen van CC, tips?

  Beantwoorden
 92. Miranda

  ben bij level 425 en ik krijg al een tijdje geen extra zetten meer binnen, terwijl ik weet dat vrienden via Facebook wel extra zetten geven!! Extra levens krijg ik nog wel binnen, weet iemand hoe ik weer extra zetten kan krijgen???

  Beantwoorden
 93. Stella

  Ik heb regelmatig dat ik lekker in een level zit, na lange tijd ben ik bijna klaar, en dan schakelt mijn pc uit en die start dan weer vanzelf op, maar zodra ik dan weer in CC zit, ben ik dat leven kwijt en kan ik weer opnieuw beginnen. Heeft iemand enig idee hoe dat komt? Ik speel ook andere spelletjes van King, maar heb het alleen bij CC.

  Beantwoorden
 94. Nel

  Foto van mezelf bij de levels is opeens weg?? Er staat nu niks met ik erbij?? Hoe kan ik dat terug draaien?? Ben een wedstrijd aan het spelen met vriendinnen en zo is het niet leuk meer!! Wie weet dit, bedankt.

  Beantwoorden
 95. Sanne

  Hallo

  ik heb een vraagje
  ik heb vrienden die dit spel niet spelen en ze krijgen wel uitnodigingen maar ze vinden dat heel vervelend kan ik dat ook uit zetten
  want ik word er heel gek van als ze dat elke keer zeggen en dan verwijder ik de mensen op mijn facebook en dat wil ik niet

  gr sanne

  Beantwoorden
 96. Truus

  Sinds paar maanden werkt candy crush op ipad niet meer samen met facebook. Als ik via facebook naar candy crush ga blijft hij maar laden. Als ik meteen via candy crush ga zegt ie dat is verbinding met facebook heeft krijg wel levens van vrienden en kan ook levens geven. Maar kaarten vragen om level vrij te spelen via ipad lukt niet. Als ik op pc level gehaald heb dan is het op ipad ook verder. Als ik op ipad level gehaald heb dan synchroniseert hij dus niet met pc. Eerst stond altijd een ‘V’ in beeld bij verbinding met facebook. Nu heel even en verwpdwijnt dan.
  Bij instellingen op ipad van facebook staat ook app van candy crush niet meer. Heb fb en candy crush al paar keer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dt helpt ook niet. WIE WEET RAAD?

  Beantwoorden
 97. Truus

  Sinds paar maanden werkt candy crush op ipad niet meer samen met facebook. Als ik via facebook naar candy crush ga blijft hij maar laden. Als ik meteen via candy crush ga zegt ie dat is verbinding met facebook heeft krijg wel levens van vrienden en kan ook levens geven. Maar kaarten vragen om level vrij te spelen via ipad lukt niet. Als ik op pc level gehaald heb dan is het op ipad ook verder. Als ik op ipad level gehaald heb dan synchroniseert hij dus niet met pc. Eerst stond altijd een ‘V’ in beeld bij verbinding met facebook. Nu heel even en verwpdwijnt dan.
  Bij instellingen op ipad van facebook staat ook app van candy crush niet meer. Heb fb en candy crush al paar keer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dt helpt ook niet. WIE WEET RAAD? ❓ ❓ ❓

  Beantwoorden
 98. marijke

  ik vraag elke keer aan vrienden om mij levels en eposides te geven maar krijg niets binnen?
  wie weet hiervoor een oplossing.

  Beantwoorden
 99. Sonny Gori

  I must tell you that it’s hard to find your articles in google, i found
  this one on 22 spot, you should build some quality backlinks in order to rank your page,
  i know how to help you, just search in google – k2 seo tips

  Beantwoorden
 100. Hansradj

  Hallo ik zit vast op level 130, wat moet ik verzamelen wie kan mij uitleggen wat ik moet doen want ik kan niet verder 👿
  wat bedoelen ze met wat moet ik verzamelen hoe H :roll:HELP

  Beantwoorden
  • tommtroosje

   Je moet 5 x een setje van twee gestreepte snoepjes maken die je samen laat ontploffen. Succes!

   Beantwoorden
 101. Inga

  Ik heb een i-phone 5, maar heb in mijn droomwereld van Odus niet extra 5 levens naast de gewone 5 levens.
  Bij de i-phone 4 staat links een hartje met max. 5 levens en rechts bij Odus ook een hartje met max. 5 levens.
  Op mijn i-phone 5 dus niet.
  Wel heb ik de laatste update op mijn mobiel al gedaan van iOS 7.1.2
  Kan iemand mij uitleggen hoe ik aan die 5 ‘Odus-levens’ kan komen naast de 5 gewone levens?

  Beantwoorden
 102. Ikkes

  Ik weet net als Inga niet hoe ik die 5 extra levens krijg op mn Iphone 5. Op Mn oude Iphone 4 heb ik hem nl wel?! Wie o wie kan mij helpen?

  Beantwoorden
 103. Anja

  Ik zit momenteel op level 140, die is lastig moet ik zoveel mogelijk rode gele en oranje wegwerken. Is het ewl nodig om af e toe groene of paarse of blauwe werk te werken want zoveel zets heb ik niet om 80 3 kleuren op te maken.

  Beantwoorden
 104. Azazel

  Weet er iemand een andwoord op de vraag van inga?
  Bij de èèn zijn de levens appart, en bij de ander niet!
  Hoe krijg je dat voor elkaar om bij droomwereld apparte levens te hebben?

  Beantwoorden
 105. Bart

  Ik ben een tijdje geleden aanbeland bij level 80. Ik moet binnen 60 seconden 10.000 punten halen. Hoe vaak ik ook boven de 10.000 punten uitkom, ik moet dit level blijven spelen. Linksboven staat eerst een 5, dan na enkele keren gepeeld te hebben een 4, na vele keren weer gespeeld te hebben een 1. Uiteindelijk begint de telling weer opnieuw. Ik heb dit level wel 50 keer gespeeld, maar ik kom niet verder. Nu heb ik wel een keer meer dan 115.000 punten gehaald en daarna wordt bij het begin van het level aangegeven dat ik 115.000 punten moet halen binnen 60 seconden. Maar als ik 10.000 punten heb of meer, wordt mijn poging goedgekeurd. Hoe kom ik door dit level heen?

  Beantwoorden
 106. Herman

  Ik ben bij level 603 maar bij het opstarten van het spel op mijn IPhone sluit het spel nadat ik op de level geklickt heb om te spelen. Hoe kan ik dit oplossen?

  Beantwoorden
 107. annet

  Ben nog maar net begonnenmet dit spel. Als je even wacht geeft het spel zelf de zetten aan. Blijft dit zo of kan je dit uitzetten ? Voelt een beetje als valsspelen.

  Beantwoorden
 108. Jenga

  Ik ben pas begonnen met dit spel (nu bij level 40) en ik heb een vraagje: toen ik dit spel net speelde, kreeg ik af en toe de optie om ‘eeuwige levens’ te kopen, waarbij eeuwig dan natuurlijk niet eeuwig is, maar wel onbeperkt 2 uur lang spelen. Er verscheen dan zo’n timer bij mijn levens.
  Maar nu kan ik dat nergens meer vinden… als ik nu voor goudstaven levens wil kopen, krijg ik er gewoon 5..
  Is dat ‘eeuwige leven’ (kostte volgens mij ongeveer 12 goudstaven?) iets dat je alleen krijgt als je een heel beginnende speler bent? (tot aan level 25, daarna heb ik deze optie niet meer gezien tijdens het spelen)
  Alvast dank!

  Beantwoorden
 109. chanicha

  Ik zit in droomwereld level44 maa iedere keer stopt hij halverwege en staat er dat ik niet alle ingredienten omlaag heb gehaald maar ik heb dan nog best veel zetten over, hoe kan dat?

  Beantwoorden
 110. Inge

  Ben pas begonnen met spelen. Snap eigenlijk niet hoeveel levens je krijgt. Zit nu op level 17, en de ene keer mag ik 5 maal achter elkaar opnieuw proberen en de volgende keer krijg ik al na 1 maal de melding dat ik geen levens meer heb en 20-25 minuten moet wachten, Waar ligt dit verschil aan? Aan de hoeveelheid punten of zo?

  Beantwoorden
 111. Greta Pardo

  weet iemand raad? als ik candy crush speel met de uil, bij 380 speel ik uit en ik krijg dan de melding jammer nog een gelatine blokje, en ik heb nochtans volledig uitgespeeld wel al 100 keer. Hoe kan ik verder?

  Beantwoorden
 112. Greta Pardo

  ik kan 380 candy crush met de uil niet uitspelen, ik krijg telkens op het einde als ik uitgespeeld ben, jammer nog 1 gelatine, en ik ben nochtans uit. zit er een fout in het spel? wie weet raad?

  Beantwoorden
 113. Greta Pardo

  weet iemand raad? als ik candy crush speel met de uil, bij 380 speel ik uit en ik krijg dan de melding jammer nog een gelatine blokje, en ik heb nochtans volledig uitgespeeld wel al 100 keer. Hoe kan ik verder? zit er een fout in het spel?

  Beantwoorden
 114. Esther

  Help…. Vandaag heb ik een facebook account aangemaakt alleen om Candy Crush veilig te stellen. Echter nu ben ik op mijn mobiel alles kwijt en moet ik weer opnieuw beginnen. Ik heb zelf de app opnieuw moeten downloaden omdat ik anders geen verbinding met facebook kon maken. Ben ik nu echt alles kwijt?

  Beantwoorden
 115. Andrea

  Weet er iemand hoe ik eventueel sleutel kan openen op level 125 want heb dit allang uitgespeeld maar weet niet hoe ik aan die sleutel kan komen en verder zou kunnen spelen

  Beantwoorden
 116. Stacey

  Ik zat bij level 178. Toen ik de volgende dag candy crush opende zat ik opeens bij level 6. Ik ben ineens alles kwijt. Iemand enig idee hoe dit kan?

  Beantwoorden
 117. Nadia

  I read a lot of interesting posts here. Probably you spend a lot of time writing,
  i know how to save you a lot of work, there is an online
  tool that creates high quality, google friendly posts in seconds, just type in google
  – laranitas free content source

  Beantwoorden
 118. Alvin

  I read a lot of interesting content here. Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you
  a lot of work, there is an online tool that creates high quality,
  SEO friendly articles in minutes, just type in google – laranitas free content source

  Beantwoorden
 119. sakin

  ik kan niet verder spelen zit bij level 695 ik kan niet episone openen treintje gaat niet verder weet iemand hoe ik verder moet

  Beantwoorden
 120. Wietske

  Please, geef tips en uitleg hoe ik level 677 moet spelen………………het lukt mij nog steeds niet om deze level te behalen…….

  Beantwoorden
 121. marian van asperen

  Hoe kom ik door level 86. Blijf bovenin hangen of ik kom 3 a4 zetten tekort. Is het de bedoeling dat ik stop, hier heb ik geen zin meer in. Tenslotte, er zijn nog zat leuke andere spelletjes

  Beantwoorden
 122. Dianna

  I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him
  as no one else know such deailed about my trouble.
  You’re amazing! Thanks!

  My weblog hair loss treatment for black women [Dianna]

  Beantwoorden
 123. marie

  Ik kan level 716 niet uitspelen. Hij zegt telkens dat er nog één gelantine is, maar alles is al weg en nog gaat het spel niet verder, hoe kan dit?

  Beantwoorden
  • Bert

   Candy Crush level 716 al twee keer uitgespeeld, maar ik krijg de mededeling dat er nog 1 gelatine is. Foutje dus, maar Apeldoorn bellen heeft geen zin en King is niet te bereiken.

   Beantwoorden
 124. Karin van de wal

  Zit op level 661,nu krijg ik al twee dagen oeps er is iets fout gegaan.Heel vervelend want je bent je levens kwijt.

  Beantwoorden
 125. Question

  Mijn man ontvangt bij het spel candy crush iedere keer 5 levens voor candy crush en tegelijkertijd 5 levens voor dromenland. Hoe kom je aan die 5 levens voor dromenland?

  Beantwoorden
 126. piet

  “voltooi nog een episode van de saga om je volgende droomavontuur vrij te spelen”

  Wat bedoelen ze hiermee.? Wie kan mij dit eenvoudig uitleggen.

  b.v.d.

  Beantwoorden
 127. Sjef Wolfs

  Speel candy crush op mijn (asus) tablet. Ben gekomen tot level 399.
  Tablet is stuk en ik ga een nieuwe kopen (Ipad air).
  Hoe kan ik candy crush zodanig installeren dat ik verder kan met level 399?

  Beantwoorden
  • jenneke

   Ben bij level 428 het doel dat ik moet halen is meer dan 7000000000. Dit gaat nooit lukken. Hoe kan ik dit oplossen?

   Beantwoorden
 128. Gerard Bakker

  Ik speel spel 509 van Candy crusch, maar nu staat ik op onverklaarbare wijze bij spel 740,hoe kan ik dit herstellen?

  Beantwoorden
 129. Kers

  Hallo,
  Hier nog een verslaafde candy crush speler!
  Alleen nu open ik hem en kom ik bij odus?
  Ik klik erop om eruit te gaan, maar kan gewoon niet terug. Iemand enig idee hoe ik dit moet doen. Waarschijnlijk heeft mijn dochtertje iets gedaan. Pfff heb ik nou alle levels voor niks gespeeld ofzo..krijg het helemaal benauwd. Hellup

  Beantwoorden
 130. Nancy

  Mijn vrienden spelen niet meer candy crush. Toch zou ik graag verder willen gaan naar level 726. Moet ik perse vrienden vragen om verder te komen, of kan het ook op een andere manier?

  Beantwoorden
 131. Petra van Eck

  Ik zit al even vast in level 677. Kan iemand me helpen? Kan je ook iets kopen om een level verder te gaan?

  Beantwoorden
 132. Mieke

  Heb Candy nu op tablet gezet maar op telefoon ben ik al bij level 149. Hoe kan ik nu op tablet verder gaan bij level 149 of moet ik opnieuw beginnen

  Beantwoorden
 133. bibi

  Ik heb op de tablet van een vriendin (zij is niet aan FB gelinkt) ingelogd met mijn FB. Zo kon ik op haar tablet spelen in mijn level (92).
  Dit liep goed. Na het spelen heb ik uitgelogd, maar sinds dien zijn zowel mijn tablet als smartphone als pc op haar
  level (245) beland. En sterker nog, als zij levels voldoet verschuift mijn poppetje mee, zonder dat ik gespeeld heb.
  Weet iemand hoe ik dit weer kan afzetten, ik wil terug naar mijn eigen level.

  Beantwoorden
 134. blue cross blue shield

  Once we know what jail-breaking is, I am sure the next question that arises is Why jailbreak.

  Switching operators was either very difficult or impossible,
  thereby restricting the i – Phone users’ form shifting to
  better and more cost effective operators. If you want i – Phone free downloads,
  you have options to get it from freebies sites or from
  membership sites but you have to weigh which will give you more benefits
  in the long run.

  Beantwoorden
 135. Yvonne

  Na level 95 heb ik drie kaartjes nodig om verder te gaan. Ik heb er twee gekregen van vrienden maar de derde komt n iet na herhaalde verzoeken. Ik kan nu niet verder. Wat moet ik doen????

  Beantwoorden
 136. Sezgin

  Hallo
  Hoe kan het zijn dat ik verzoeken krijg om levens te geven terwijl die mensen niet in mij vriendenlijst staan? en zonder Facebook speel

  Beantwoorden
 137. Cootje

  Hallo, ik zit vast op level 50 heb hem al 3x uitgespeeld maar kom niet verder naar level 51 treintje staat in de weg. Ik speel op de iPad en sta niet in verbinding met facebook. Hoop dat jullie mij kunnen helpen .

  Beantwoorden
 138. Bradley

  I thinkk this is among thee so much significant info for me.
  Andd i’m happpy reading your article. But should statement on few
  basic issues, The site style iss wonderful, the
  articles is in reality nie : D. Goodd activity,
  cheers

  Beantwoorden
 139. Sioe San

  Ik wil graag weten hoe ik mijn berichten(verzoeken) uit mijn inbox bij Candy Crush Saga kan verwijderen? Verder wil ik Candy Crush op mijn mobiel spelen zonder gebruik te hoeven maken van Facebook. Wat moet ik doen. Alvast bedankt voor alle hulp.

  Beantwoorden
 140. Desirée

  Wie kan me uit leggen van candy crush saga.
  level 76 hoe moet ik de drie kersen er uit halen.
  Desirée.

  Beantwoorden
 141. Frieda

  Hallo
  Krijg de volgende melding
  . Voltooi nog een episode van de SAGA om je volgende droomavontuur vrij te spelen.
  Weet iemand wat ik moet doen
  Frieda

  Beantwoorden
 142. jbar

  Hallo,
  Ik heb voor gewone wereld 5 levens en voor droomwereld heb ik ook vijf levens. Als ik maximum aantal heb, heb ik er dus 10. Mijn vriend heeft dit niet, wanneer krijg je dit? Ik zit op level 649 en bij droomwereld op 409.

  Beantwoorden
 143. Hans

  Ben bij level 949. Volgens mij is er iets mee aan de hand. De 4e rij daar komen geen snoepjes wat op een gegeven moment wel zou moeten. Zie youtube. Kan mij iemand helpen.

  Beantwoorden
 144. John van der Velde

  Ik zit nu een poosje vast op level 1001.
  Mijn probleem is dat er steeds maar 1 hazelnoot/kers tevoorschijn komt.
  Via oplossingen op youtube zie ik dat er een heel rijtje kersen/noten naar beneden komt.
  Kan iemand mij hiermee helpen?

  Beantwoorden
 145. ingrid Hamers

  Hoe krijg ik mijn levens terug die ik gekregen heb en Candy Crush voor mij heeft opgeslagen? Alvast bedankt.

  Beantwoorden
 146. Muriel Antonia

  ik zit op level 195 van candy crush soda en ik moet 7 beren bevrijden maar er zitten geen 7 beren zo kom ik nooit meer van die level af please help

  Beantwoorden
 147. Jacqueline

  Hoi,

  Ik heb sinds kort windows 10 en ben dus begonnen aan candy crush.
  Nu ben ik bij level 29 en moet ik gelatine wegspelen maar mijn achtergrond is zwart en zie dus geen gelatine.
  Hoe kom ik verder? Kan iemand mij helpen?
  Alvast bedankt

  Beantwoorden
 148. laurine

  ik ben nu bij level 80 bij candy crush maar daarna moet je 3 vrienden hebben op facebook. maar heb geen facebook dus hoe kan ik veder. ik heb ook geen goudstaven nou ja niet genoeg. dus hoe moet ik veder?

  Beantwoorden
 149. maurice

  Ik zit op lvl 50 kicean niet naar de vokgende moet ik 70 uur wachte als de tijd bijna om is moet ik weer 30 uur wacgte hoe kan dat zit al 5 dagen te wachte

  Beantwoorden
 150. Mara van asperen

  Zit vast op level 434, ben ook ineens 6 goudstaven kwijt. Dit spel verslavend? Vergeet dat maar. Hoe hoger je komt hoe saaier het spel, vooral als je iedere keer hetzelfde spel moet spelen. Logisch dat iedereen afhaakt. En ik, ik speel het steeds minder en minder. De makers graven hun eigen ondergang, haha

  Beantwoorden
 151. Bart Teuwen

  Na update naar iOS 9 staat Candy Crush in het Engels. Hoe zet ik die terug in het Nederlands? Dank bij voorbaat!

  Beantwoorden
 152. elly hollanders

  hoe kan dat ,ik ben al 3 keer allemaal mijn boosters kwijt,
  dan spaar ik 25 kleurballen, en 15 kleur en verpakt,35 wielen. 25 drilvisjes.
  10 hamers en 15 handjes,
  dat is niet meer leuk.spelen

  Beantwoorden
 153. J.van den Berg

  Mijn vbraag is hoe kan ik candy crus soda weer verder spelen. Spel komt wel op beel maar blijf bij 100% maar draaien en er komt geen spel. Als ik boven in de balk op de 2 poppetje druk krijg pauzeren op het spel ra ra?

  Beantwoorden
 154. Gerrit

  Level 1304 vereist naast het behalen van de nodige ingredienten een score van 200.000. Meermaals haal ik de eerste opdracht wel, maar ik kom nog niet in de buurt van de 200000. Hoe is dat te behalen?

  Beantwoorden
 155. Maryenka

  ik heb voor €9,99 extra beurten gekocht. Er staat bij dat je Dan ook voor 6 uur lang onbeperkt levens Krijgt. Ik heb maximaal 20 minuten gekregen. Waar kan ik hier een klacht over indienen?

  Beantwoorden
 156. Anja

  Candy crush saga bleef altijd hangen op ipad,na herhaaldelijk rebooten enz. besloten om cc opnieuw te installeren maar nu ben ik alle levens wat ik van vrienden kreeg en alle boosters,kleurbommen etc kwijt,iemand een idee of ik die nog ergens kan achterhalen

  Beantwoorden
 157. Marian

  Bij spel149 moet je 3 bestellingen afleveren. De 1e en 3e bestelling is geen probleem, maar wat betekent de 2e bestelling?

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.