Winactie: Win Beats by Dr. Dre (urbeats) - PinkGraphics

In samenwerking met GSMPunt mag ik een setje Beats by Dr. Dre weggeven! Is dat niet ongelooflijk gaaf? Lees snel verder om mijn review hiervan te lezen en om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze earphones!

Winactie: Win Beats by Dr. Dre (urbeats) - Winacties Ik reis regelmatig met de trein en in de trein luister ik vaak naar muziek – ik vind het extreem ontspannend. Erg tevreden was ik altijd met de Samsung in-ear oortjes die bij mijn smartphone zaten en ik kon me nooit echt inbeelden dat de (in verhouding) vrij prijzige earphones van Dr. Dre nou veel beter konden zijn. Maar nu ben ik in de gelegenheid om deze Dr. Dre headphones eens uit te testen!

In in-ear Beats by Dr.Dre (urbeats) kosten maar liefst €69,95, vrij prijzig dus als je het vergelijkt met andere in-ear headphones. Maar je krijgt er meteen al vanalles voor terug: Een mooi doosje met daarin natuurlijk de oortjes, verschillende maten oorknopjes, een boekje met uitleg, een knijpertje en een handig bewaarzakje.

Winactie: Win Beats by Dr. Dre (urbeats) - Winacties In het bijgeleverde boekje wordt perfect uitgelegd hoe je de goede oorknopjes maat kunt vinden. Deze maat is heel erg belangrijk, want je wilt natuurlijk wel dat ze comfortabel zitten. Dat is voor mij minstens zo belangrijk als goed geluid! En wanneer de oortjes goed en comfortabel zitten, heb je ook minder last van geluid van buitenaf. En dat is weer beter voor je gehoor, want zo hoef je je muziek niet super hard te zetten en hoor je het toch goed!

Ik heb de oortjes uitgebreid uitgetest en ik ben super tevreden! Ik had het niet gedacht, maar het kwaliteitsverschil vergeleken met mijn huidige oortjes is zeker wel te merken. Deze earphones hebben een hardere en betere bas en het geluid is veel helderder, betere kwaliteit. Wauw, ik ben overtuigd!

Winactie: Win Beats by Dr. Dre (urbeats) - Winacties

Win!

Ook benieuwd naar deze Beats by Dr. Dre? Dat komt goed uit, ik geef namelijk één exemplaar weg! Om kans te maken op deze Beats by Dr.Dre moet je PinkGraphics liken op Facebook. Laat vervolgens onder deze blogpost een reactie achter. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. De winnaar wordt over twee weken gekozen en gemaild. Succes!

Deze winactie is in samenwerkig met GSMPunt.nl.
De winnaar ontvangt een code waarmee de Beats by Dr. Dre gratis besteld kunnen worden op GSMPunt.nl.

Over de auteur

Eindbaas

Gerelateerde berichten

88 reacties

 1. Anita te Gussinklo

  Die zou ik graag willen proberen de earphones van Dr. Dre
  Ik loot graag mee en like & shared deze actie op Facebook.

  Beantwoorden
 2. sjoerd

  Geliked op Facebook!
  Ik zou deze ook zelf wel goed kunnen gebruiken bij het hardlopen MAAR na het lezen van jouw review
  zou ik deze in ears erg graag willen winnen voor mijn vriendin! Ze heeft sinds een klein jaar last van tinnitus en hoort 24/7 een bromtoon. Overdag kan ze radio ed hebben om het gebrom te overstemmen maar ’s nachts gaat dit niet. Daardoor slaapt ze nauwelijks en dat is gekmakend. Ze probeert wel eens in te slapen met rustige muziek (natuurgeluiden) of witte ruis maar de in ears van haar mobiel passen niet goed en glippen de hele tijd uit haar oren als ze op het kussen draait:-S
  Oordopjes kun je op maat laten maken maar in ears niet of het is onbetaalbaar.
  Hoewel ik zelf een groot hiphop liefhebber ben kende ik deze Dr Dre in ears niet; supertof!
  Ik zou mijn vriendin graag willen verrassen met in ears die NIET na 1 draai al uit je oor vallen. Zodat ze hopelijk weer een iets betere nachtrust krijgt en ik een blijere vriendin 🙂

  Beantwoorden
 3. Marianne

  Ik ken de oortjes uit de verhalen van mijn zoon. Die is helemaal gek van de producten van Dr. Dre. En las je recensie lees, dan snap ik waarom.
  7 april wordt mijn zoon 16. Het zou natuurlijk fantastisch zijn, wanneer ik hem extra kan verrassen met een paar oortjes van zijn favoriete merk.
  Of zal ik ze, mocht ik winnen, als verjaardagscadeau voor mezelf bewaren. 10 april is mijn grote dag.

  Beantwoorden
 4. Viv

  Heel heel graag! EINDELIJK eens oortjes die blijven zitten. Ik gebruik ze bijna dagelijks maar dat zijn nu (nog) van die eenvoudige goedkope (budgettair is 70 euro voor een paar niet verantwoord hier) die EN snel kapot gaan EN vaak niet goed blijven zitten.

  Wat zou het toch gaaf zijn om zo’n stoere set van deze “Beats by dr. Dré” te mogen winnen!
  Ik ga de duimen ontzettend hard laten draaien in de hoop de gelukkige te mogen zijn.

  Beantwoorden
 5. Teun Tielen

  Ah leuk! Ik luister ook altijd met mijn Samsung oortjes maar ben nu wel benieuwd naar deze 🙂

  Beantwoorden
 6. CJM de Kok

  Eindelijk oortjes met uitmuntende kwaliteit en op en top genieten van mijn eigen muziekkeus in het openbaar vervoer!

  Beantwoorden
 7. Sandra Keustermans

  Ik ga dagelijks een uurtje wandelen met mijn hond, en met een gezellige muziekje erbij is het nog leuker, zeker met deze Beats by Dr. Dre , dan word het helemaal een feestje !

  Beantwoorden
 8. Iris

  Ik ben er heeeeel benieuwd naar!! Ik gebruik altijd mijn oordopjes van apple, maar heb ondertussen al paar keer nieuwe moeten halen en ook die vind ik best prijzig.
  Ben benieuwd of het verschil duidelijk merkbaar is, dus heel graag 😀

  Beantwoorden
 9. Xena van den Brink

  OMG! Het lijkt me geweldig om dit te winnen! Mijn eigen oortjes zijn namelijk kapot… 🙂

  Beantwoorden
 10. Yvonne

  Mijn zoon gaat op de fiets naar school en uiteraard met oortjes in om onderweg te kunnen genieten van zijn favoriete muziek. Ik ‘zeur’altijd dat hij de muziek niet te hard moet zetten, omdat ik bang ben dat hij het verkeer niet meer hoort. Nu las ik in jouw review dat met deze oortjes de muziek helemaal niet hard hoeft te staan om goed geluid te hebben.
  Deze moeder zou dus erg gerust zijn als haar zoon deze oortjes zou winnen.

  Beantwoorden
 11. Riekie Bos

  I LOVE MUSIC en ik waag graag een kansje!
  Mijn oren zijn best klein en ik heb vaak last van die standaard oortjes, die passen niet echt goed…..
  En deze earphones hebben een hardere en betere bas en het geluid is veel helderder, betere kwaliteit….. daar doe je het toch voor!
  duim duim duim en groetjes van Riekie

  Beantwoorden
 12. Lin van de Werf

  Ik maak heel graag kans op deze Beats by Dr. Dre! Naast het feit dat mijn Samsung in-ear oortjes onlangs kapot zijn gegaan en ik mijn muziek moet missen onderweg, had ik hier ook echt een haat-liefde verhouding mee omdat de in-ear oortjes vaak uit mijn oren vlogen op de fiets of tijdens het sporten, dus ik twijfelde al over welke ik zou gaan aanschaffen. Maar met meer mogelijkheden qua maat oorknopjes én beter geluid is dit volgens mij echt een winnaar, dus nu ga ik duimen en hopen dat ik de winnares mag zijn van deze Beats by Dr. Dre!

  Groetjes Lin

  Beantwoorden
 13. Barbara Beun

  Ooh wat een super actie, ik heb nu goedkope oortjes, maar dit zou echt geweldig zijn, ik luister de hele dag naar muziek, kan echt niet zonder

  Beantwoorden
 14. lieke blondeel

  Wat een leuke actie doe heel graag mee. Ben veel onderweg voor mijn werk en dan is het heerlijk om muziek te luisteren, maar ook tijdens het hardlopen zouden ze heel goed van pas komen! ook zien ze er nog eens super tof uit
  😎

  Beantwoorden
 15. Deborah Hagelaars

  Altijd een fan geweest van dr.dre muziek/beats. Nu zie ik al jaren Beats by dre koptelefoons/oordopjes voorbij komen en dan denk ik lijkt me geweldig en stoer om zo iets te hebben alleen wat zijn ze duuuuuur. Nu zie ik deze prijsvraag en hebben we de kans om oordopjes te winnen. Wie waagt het niet? Ik wel in ieder geval, zodat ik lekker kan genieten van mijn muziek op een comfortabele manier.

  Beantwoorden
 16. Romy

  Het liefst luister ik muziek de hele dag,
  Zoveel als het kan en zoveel als het mag.
  Dat lukt straks zeker met deze oortjes van Dr. Dré,
  Daarom doe ik vol goede hoop aan deze prijsvraag mee.

  Beantwoorden
 17. Tamara V

  Bij mijn HTC zaten ook oordopjes maar die heb ik uitgeleend aan mijn broer tijdens zijn ziekenhuisopname.
  Op een of andere manier zijn ze “kwijtgeraakt “en daar ben ik goed ziek van.Wat zou ik blij zijn als ik weer een nieuw paar had en zeker deze Beats zijn the maxx.

  Beantwoorden
 18. Tamara TS

  Ik doe heel graag mee, want deze earphones staan al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik reis heel veel met het openbaar vervoer en dan is het altijd prettig om er muziek bij te hebben, liefst met goed geluid. Ik heb geliked op FB (Tamara Mara Großmaul)

  Beantwoorden
 19. Rebecca

  Super leuk! Ik doe graag mee met deze actie, zodat ik mijn zoon kan verrassen. Hij heeft al een poosje geen goede oortjes meer en spaart dus voor deze oortjes van Dr Dre.
  Het zal een hele leuke verrassing voor hem zijn!!

  Beantwoorden
 20. Stu

  Dit lijken me geweldige earphones. Ik ben vaak onderweg en luister dan graag naar muziek, deze earphones zullen dat zooo veel aangenamer maken.

  Beantwoorden
 21. chen

  Hier doe ik heel graag aan mee. Ik zie heel veel verschillende maten oortjes daar zit zeker wel een set die mij past, bij mij passen die oortjes niet zelfs de kleinste maat glijd er na een tijdje vaak eruit!

  Beantwoorden
 22. CJM de Kok

  Super gave actie en voortaan altijd geweldig geluid bij de hand van Dr Dre, doe graag mee en like je op Facebook

  Beantwoorden
 23. Evi Janssen

  Ow echt super leuk :). Laatst zijn mijn eigen oortjes kapot gegaan. Dus ik kan dit heel goed gebruiken!

  Beantwoorden
 24. Do Bing

  Zo is muziek nog mooier en kan je er dus dubbel van genieten, behalve dat ze er super uitzien is het geluid ook nog eens helemaal geweldig.
  Ik ben fan al kan ik ze normaal gesproken niet betalen.

  Beantwoorden
 25. Judith Veldhuizen

  Oooooh wauw je zou ze maar winnen zeg!!! Ik ben dol op het luisteren van muziek en nu ik postbezorger ben luister ik alleen nog maar meer. Heerlijk om met muziek op de ronde te lopen. een stel dopjes met echt goed geluid zou heel erg goed van pas komen, dus ik hoop heel erg dat ik de gelukkige mag zijn!

  Beantwoorden
 26. w. schalkwijk

  Voor mijn dochter heel graag, haar oortjes van apple zijn toevallig deze week gejat op school zo vervelend !!!
  Zou haar echt een heel groot plezier mee doen. Groetjes

  Beantwoorden
 27. Aleesha Verhoeff

  Wow te gek! Daar maak ik graag kans op. Ideaal voor onder het hardlopen, vliegtuigreis, thuis achter de pc etc.

  Beantwoorden
 28. Fleur Veldkamp

  Ja, die moet ik hebben! Ik heb namelijk net de oortje van mijn vriend uit de wasmachine gevist 😯

  Beantwoorden
 29. Fleur Goedhart

  Superleuk!! Lijkt me echt gaaf om tijdens het reizen met deze oortjes muziek te luisteren, en niet meer om de paar weken nieuwe te hoeven kopen 😆 😆 heb geliked op Facebook! X Fleur

  Beantwoorden
 30. Eva

  Dat ziet er wel fancy uit, het doosje met al die verschillende keuzes in oordopjes! Ik loop nu al weer een maand rond met oordopjes waarvan de linker het eigenlijk niet meer doet, deze blogpost was weer een reminder dat ik toch echt aan nieuwe toe ben, haha. Ik doe dus graag mee met de winactie 🙂

  Beantwoorden
 31. Claudia Vissers

  Ooh kei gaaf! Ik luister continue naar muziek, ik zit altijd in de trein of de bus, op weg naar school of naar huis en ik heb dan altijd mijn muziek aan staan. Nu heb ik laatst oortjes gekocht, maar kreeg al gauw van dat krakend geluid… 🙁 Toch maar tijd voor betere kwaliteit 😀

  Beantwoorden
 32. Loes

  Deze oortjes lijken me perfect voor tijdens het hardlopen! mijn huidige oortjes zitten niet fijn, en ik kan echt niet zonder muziek hardlopen. Pagina op fb geliked dus!

  Beantwoorden
 33. Sharon

  Zou deze heel graag winnen om te proberen, de oordopjes van Apple zijn voor mijn oren te groot en blijven helaas niet goed zitten en vooral met hardlopen is het een crime. Keeping my fingers crossed 😉

  Beantwoorden
 34. Floor

  Ik ga binnenkort met school met de bus naar Toscane (22 uur!). Met deze oortjes zal ik me zeker niet vervelen en kan ik lekker slapen zonder dat ik wakker word van andere mensen! En een beetje pronken, natuurlijk. 😉

  Beantwoorden
 35. Anouk Boef

  😀 😀 😀

  In-ear Beats by Dr.Dre, echt een product waarvan je weet KWALITEIT KWALITEIT KWALITEIT! Echt… ik heb het best wel gehad met alle goedkopere oortjes die toch na drie maanden kapot gaan. Eerst één van de twee, draaien met je snoer zodat hij toch af en toe werkt. Pure armoe XD.
  Ik heb al een aantal jaar een Beats koptelefoon en ondanks de prijs heb ik er nooit één dag spijt van gehad. Je krijgt echt waar voor je geld. Tijdens het reizen (vooral in de trein) is het fijn om te weten dat je altijd muziek op kunt zetten wanneer je wil. Ik ben een hele grote muziekliefhebber, heb 6500 liedjes op mijn PC staan en thuis staat altijd de radio aan. Kortom, ik zou echt uit m’n stekkerdoos gaan voor deze prijs. Zou je me ontzettend gelukkig mee maken. Wie er ook wint, wees er zuinig op 😯 Stop met oprollen of ze onder je kussen leggen ’s nachts. Ik spreek uit ervaring 😉

  ‘I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music’. -Billy Joel

  Beantwoorden
 36. Joeri Zuidersma

  Ik luister de hoe dag door muziek en zou graag een paar oortjes willen van goede kwaliteit. Dat de oortjes roze zijn vind ik ook super vet!

  Beantwoorden
 37. Tanja Kuijer

  Oh wauw wat een waanzinnige kans op deze Beats By Dre oordopjes 😀 Woehoeee! Die zijn zo gaaf! Een vriendin van mij heeft ze en ik ben helemaal verkocht. Het enige nadeel ze zijn wel mega duur voor oordopjes…. Daarom werd ik zo blij toen ik deze fantastische win actie voorbij zag komen 😀 Kom dan ook heel graag een kansje wagen. Heb hele gevoelige oren die snel pijn doen bij ‘normale’ oordopjes. Dat heb ik bij deze kanjers van Beats by Dre helemaal niet. Daarom zijn ze meer dan welkom <3 Alle stappen om kans te maken met liefde ondernomen, nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien wel een paar Beats By Dre oordopjes naar mij toe mogen komen. Liefs Tanja.

  Beantwoorden
 38. Hester Horden

  DE wens van mijn zoon, echte Beats By Dre Oordoppen, nou die weet niet waar hij blijft als zijn moeder dit voor hem mag winnen, een kans voor allemaal, maar je zou maar net die ene gelukkige mogen zijn. Dankbaar voor de top kans alvast

  Beantwoorden
 39. Mel de Júng

  Mijn oortjes gloeien er nu al van, deze Music <3 er heeft hier wel oren naar…….

  SUPER BEATS luisteren !!! mogelijk gemaakt door: Pinkgraphics & GSMPunt

  Liked & Shared

  Beantwoorden
 40. Dorien

  Ik doe graag mee! Ooit een keer getest en altijd al willen hebben. Maar helaas, best prijzig! Deze oordopjes komen goed van pas bij mijn aankomende lange vlucht naar Kenia. Liefs, Dorien

  Beantwoorden
 41. Karin

  Sodejuuuuuuuuu…..dat is het betere werk 😛
  Met deze fijne in-ears val ik niemand meer lastig met mijn (volgens mijn kinderen ) VERSCHRIKKELIJKE muzieksmaak 🙄
  Mmmmmmm….moeiteloos overgaan van een vette rap,via hardstyle naar een mooie opera van Puccini hoe GAAAAAAAF ik dat dan Pinkgraphics #BIGdaydreamer ♥

  Beantwoorden
 42. Margo

  Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van deze oortjes. Ik luister graag onderweg muziek en het zou fijn zijn als het dan zo goed mogelijk klinkt. Ik loot dus graag mee!

  Beantwoorden
 43. Nancy van der kamp

  Super leuke en handige oortjes! Die zou ik heel goed kunnen gebruiken aangezien mijn koptelefoon het net begeven heeft

  Beantwoorden
 44. Nina

  Ohhhh wat leuk. Ik ben al een tijdje aan het sparen voor beats dus deze winnen lijkt me helemaal geweldig!

  Beantwoorden
 45. Yvonne

  Ik luister heel erg veel naar muziek, maar mijn goedkope in-ears gaan steeds vrij snel kapot. 😕
  Deze review maakt mij wel heel enthousiast over deze in-ears!
  Helaas kan ik ze als student zelf niet kopen, dus ze hier winnen zou mij enorm blij maken! 😀

  Beantwoorden
 46. joyce nijssen

  Wauw! Wat super gaaf! Deze zou ik heel graag willen winnen…
  Zou ik zowel mijn vriend als mij zoon erg blij mee kunnen maken.

  Beantwoorden
 47. Gamze

  Ik doe mee omdat ik nooit eigenlijk goeie oordopjes heb gehad en ik word echt snel afgeleid als ik geluid hoor terwijl ik muziek luister dus deze is ideaal

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.