Winactie: Win Beats by Dr. Dre (urbeats)

In samenwerking met GSMPunt mag ik een setje Beats by Dr. Dre weggeven! Is dat niet ongelooflijk gaaf? Lees snel verder om mijn review hiervan te lezen en om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze earphones!

beats-1947kopieIk reis regelmatig met de trein en in de trein luister ik vaak naar muziek – ik vind het extreem ontspannend. Erg tevreden was ik altijd met de Samsung in-ear oortjes die bij mijn smartphone zaten en ik kon me nooit echt inbeelden dat de (in verhouding) vrij prijzige earphones van Dr. Dre nou veel beter konden zijn. Maar nu ben ik in de gelegenheid om deze Dr. Dre headphones eens uit te testen!

In in-ear Beats by Dr.Dre (urbeats) kosten maar liefst €69,95, vrij prijzig dus als je het vergelijkt met andere in-ear headphones. Maar je krijgt er meteen al vanalles voor terug: Een mooi doosje met daarin natuurlijk de oortjes, verschillende maten oorknopjes, een boekje met uitleg, een knijpertje en een handig bewaarzakje.

beats-1959kopieIn het bijgeleverde boekje wordt perfect uitgelegd hoe je de goede oorknopjes maat kunt vinden. Deze maat is heel erg belangrijk, want je wilt natuurlijk wel dat ze comfortabel zitten. Dat is voor mij minstens zo belangrijk als goed geluid! En wanneer de oortjes goed en comfortabel zitten, heb je ook minder last van geluid van buitenaf. En dat is weer beter voor je gehoor, want zo hoef je je muziek niet super hard te zetten en hoor je het toch goed!

Ik heb de oortjes uitgebreid uitgetest en ik ben super tevreden! Ik had het niet gedacht, maar het kwaliteitsverschil vergeleken met mijn huidige oortjes is zeker wel te merken. Deze earphones hebben een hardere en betere bas en het geluid is veel helderder, betere kwaliteit. Wauw, ik ben overtuigd!

beats-1978kopie

Win!

Ook benieuwd naar deze Beats by Dr. Dre? Dat komt goed uit, ik geef namelijk één exemplaar weg! Om kans te maken op deze Beats by Dr.Dre moet je PinkGraphics liken op Facebook. Laat vervolgens onder deze blogpost een reactie achter. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. De winnaar wordt over twee weken gekozen en gemaild. Succes!

Deze winactie is in samenwerkig met GSMPunt.nl.
De winnaar ontvangt een code waarmee de Beats by Dr. Dre gratis besteld kunnen worden op GSMPunt.nl.