Tip: Draadloze powerbank

Om het jaar koop ik de allernieuwste high-end Samsung telefoon. Zónder abonnement: ik spaar slim en zet iedere maand een paar tientjes opzij zodat ik mijzelf elke twee jaar kan verwennen met een duur cadeau. Het geeft echt voldoening om iets te kopen waar je iedere maand hard voor gespaard hebt. Daarnaast kijk ik er ook steeds weer écht naar uit. Ik bedoel, menig vrouw wordt misschien niet warm van een stukje nieuwe technologie, maar ik wel!

Beste aankoop ever

Een paar dagen nadat de Samsung Galaxy S20+ werd gepresenteerd, besloot ik hem te pre-orderen. Ik kocht er meteen een draadloze oplader van Samsung bij voor extra gebruiksgemak. En dat is naast de telefoon zelf één van mijn beste aankopen ever geweest. Draadloos opladen is zó handig! Oké, het duurt misschien iets langer dan fast chargen met een kabeltje, maar wanneer je je telefoon ’s nachts oplaadt heb je daar natuurlijk geen last van.

Zeg nee tegen kabelbreuken

Mijn draadloze oplader ligt op mijn nachtkastje en iedere avond hoef ik alleen maar mijn telefoon erop te leggen en als ik ’s ochtends wakker word dan barst hij weer van de energie. Geen gedoe met kabeltjes iedere ochtend en avond en nóóit meer een nieuwe oplaadkabel kopen omdat er wéér een kabelbreuk in zit. Win!

Maar we doen er nog een schepje bovenop, want er bestaat iets wat nóg handiger is dan een draadloze oplader. Namelijk een draadloze powerbank! Echt, het geniale brein dat dit heeft bedacht verdient echt een hele mooie sticker.

Er ging een wereld voor mij open

Eigenlijk was ik op zoek naar een powerbank die usb-c ondersteunt, want mijn huidige powerbank doet dat niet. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte powerbank struinde ik op een draadloze powerbank. Jawel, een draadloze powerbank. Op de één of andere manier had ik het rekensommetje in mijn hoofd nog niet gemaakt, dat als er draadloze opladers bestaan, er vast en zeker ook draadloze powerbanks bestaan. Er ging dus een wereld voor mij open.

Niet veel later had ik hem in huis.

Baseus

Mijn draadloze powerbank is van het merk Baseus en komt van hoesjes-outlet.nl. Deze powerbank komt in verschillende kleuren, maar ik koos voor de mooie witte variant – dat staat prachtig bij m’n roze hoesje. En of hij naar wens werkt? Uiteraard! Wanneer de powerbank is opgeladen hoef je enkel je telefoon op de powerbank te leggen en that’s it! Laat er wat tijd overheen gaan en je smartphone zit weer vol energie. Het is zo onwijs handig; nooit meer een kabeltje meeslepen in je broekzak of tas, enkel een volgeladen powerbank is al voldoende om ervoor te zorgen dat je nooit zonder batterij komt te zitten.

Net als mijn draadloze oplader van Samsung maakt de de draadloze powerbank wel wat geluid. Persoonlijk vind ik dat niet heel storend. Het apparaat dient zelf natuurlijk wel met een kabeltje opgeladen te worden. Dit kan met zowel een micro-usb als usb-c kabel. Telefoons die draadloos opladen niet ondersteunen, kunnen via de reguliere manier opgeladen worden.

Hoesjes-outlet

Hoesjes-outlet.nl is een super fijne webshop waar je terecht kunt voor allerlei accessoires voor jouw smartphone. Van iPhone 11 hoesjes tot telefoonhouders, de webshop heeft het allemaal!