Top case voor je iPhone 11

Natuurlijk wil je jouw kostbare iPhone zo snel en zo goed mogelijk beschermen. Maar je wil wel een hip en trendy case. Voor mij de retro portemonnee case in kunstleer, en voor jou? Gelukkig is er veel keuze in cases voor mobieltjes en ook nog in jouw favoriete kleuren of print. Stop je iPhone voortaan ook zorgeloos in je tas of je broekzak.

In de case zitten ook je pinpasje, je ID kaart en je OV kaartje. Allemaal hartstikke handig bij elkaar. Los geld heb je al tijden niet meer bij je. Alles doe je met pin. Al jaren. Maar je pasje moet dus wel snel binnen handbereik zijn. Gewoon je mobieltje pakken, case openslaan en hup, daar is die! Dat wil je en daarom ben je op zoek naar die allerleukste iPhone 11 case.

Hip

De case die straks om je iPhone zit moet wel helemaal hip en leuk zijn. Het moet niet zo zijn dat je steeds als je hem pakt je moeder hoort die zegt dat hij wel je mobieltje moet beschermen tegen krassen, stof en vuil en dat hij tegen een stootje moet kunnen en tegen alle andere mogelijke dagelijkse beschadigingen. Lekker leuk maar echt niet! Hij moet gewoon echt top zijn. Dat je vriendinnen er met open mond naar kijken en jaloers op je worden.

Nu

Je moet je iPhone onbelemmerd en vrij kunnen gebruiken. Alle functies moeten meteen goed werken want je wil video kijken en gamen zonder te hoeven frommelen aan je hoesje. Je wil er slimme uitsparingen in zodat je snel overal bij kunt. Volume aan en uit, daar wil je onmiddellijk bij kunnen en je oortjes moeten er ook makkelijk in en uit gehaald kunnen worden. Anders is het een case van niks. Je wil een modieuze en stijlvolle case voor je mobieltje, wat immers wel een echte iPhone is! En je wil hem ook nog nu. O ja, bijna vergeten te vertellen, je houdt wel van de natuur en van natuurlijke producten, dus bijvoorbeeld bamboeprint, slangenvelprint, krokodillenprint of een houtkleurtje zou wel wat voor je zijn.