logo
Top

Bezoekers

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of wil je iets anders bij me kwijt? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Mocht je liever gebruik willen maken van het contactformulier onderaan deze pagina, is dat natuurlijk ook prima.

Zakelijk

Ik vind het onwijs leuk om kennis te maken met jouw (nieuwe) producten! En dat vinden mijn bezoekers vast ook. Het is dus mogelijk om jouw (nieuwe) producten naar mij toe te sturen in ruil voor een review. Ook sta ik open voor het organiseren van winacties. Neem contact met mij via [email protected]. Mocht je liever gebruik willen maken van het contactformulier onderaan deze pagina, is dat natuurlijk ook prima.

Adverteerders

Sinds dat ik eind oktober 2012 ben begonnen met bloggen op PinkGraphics, groeit deze website iedere dag een beetje meer. Langzaam trekt de website een steeds groter publiek aan en daar ben ik maar al te trots op. Het feit dat er maandelijks zo’n 20.000 verschillende mensen m’n blog komen bezoeken voor de nieuwste artikelen, kan voor jou een reden zijn om samen te willen werken met mij en mijn blog. Geïnteresseerd in een samenwerking? Ik sta open voor jouw ideeën. Stuur een mail naar [email protected] of neem rechtstreeks contact op met mijn mediabureau, FemmeFab: [email protected]

image001

Naam:


E-mailadres:


Onderwerp:


Bericht: